Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egyébként kéne egy ilyen vmi,olyasféle mint a logóm.
THX.
Ebbõl szeretnék egy msn-es logót...Rózsaszín betûkkel egy név:Betty
Vmi halvány effektet is megköszönnék. 😄
Kösz elõre is!
Az alábbi linken lévõ képbõl szeretnék egy msn képet. A szélén lévõ fehér keretet szedjétek ki, a név pedig legyen Razor. Elõre is köszönöm.
Link:
http://sithlordsclan.fw.hu/ncis/abby/abby.jpg
jó csinálj egy olyat is 😄
am azér akartam FF-et mer én már csináltam egyet és az jó lett csak elveszett, és már rég pseztem, szal inkább szóltam nektek 😄
\"You are fucking crazy people!\"
ebbõl szeretnék
kérésem: fekete-fehér legyen,keret,enyhe csíkozás, és vmi szép brusht rajta
köszii
\"You are fucking crazy people!\"
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
am megcsinálom, kell rá keret?
DFTBA ಠ_ಠ
erre a képre tudnátok csinálni egy olyan effektet mint a #3465-ös commenten van(azt a csíkozást vagy mi a rákot a szélein😊?
Elõrre is köszi!
Cilával széttépetem Gino-t!!!
?
Ebbõl szeretnék egy lógót...Valamin tyúk nyukemes styleal ráírva h Csero...mondjuk úgy jó lenne ha csak Duke van rajta és a nevem...rátok bízom a részleteket...HTX