Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a képbõl.
A sarkába legyen beleírva h TibBcsíí.
És legyen becsíkozva mint a#461-es hsz-ben.
Köszönöm elõre is.
Üdv!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ebbõl szeretnék kérni egy mozgó gifet, úgy hogy elõször az elsö sor, majd a középsö, és utoljára a 3. sor jelenik meg.
ha megoldhato áttûnéssel, tehát nem egyszer csak ugy ott terem a felirat hanem elötünik
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
DFTBA ಠ_ಠ
Szeretném ha meglenne tükrözve a másik irányba, és ilyen efekt lenne rajta mint : #4562! Elõre is köszi
nem nagycucc, csak sajátot akartam + nem tetszett a piros meg a félkör a tiéden 😄
DFTBA ಠ_ಠ
(am majd tedd be pls, lopnám ha jao 😄 )
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
megvan valahol az alapkép a két macsekkal? csinálnék én is belõle egyet.
DFTBA ಠ_ಠ
eltosztam a fehér félkört, de nézzétek el sose rakok rá 😄
+ loptam a képet a pchumor topikból, de piszt...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szeretnék kérni msn logot Loller névvel.
Ezzel a képpel: http://www.archi-host.hu/news/ds_hit.png
vmi discos jellegut szeretnék.
köszi
Eztgondoltam alapképnek.
Erre az alapképre szeretnék négy logót rátenni a négy sarkába:
logó1
logó2.
logó3.
logó4.
És még annyi lenne az elképzelésem ,h ezek a logók ,h egységesen nézzenek ki kör alakúan lennének rajta a 4. sarkában. Remélem megoldható elõre is köszönöm.
ezt magamnak csináltam, ha kell, használhatod
Ebbõl a képbõl egy Ramy féle msn képet kérnék:
Elõre is köszönöm😄
Mi equipo favorito: Real Madrid