Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Valaki bevállalná, hogy készít nekem egy olyan msn logót amin a háttér szabadon választott, mert képet nem találtam hozzá de a témáját körbe tudom írni. A lényege a szerelem lenne, de valami szolidabb fiúsabb változatban. És erre a háttérre kéne, hogy elõbb felvillanjon az, hogy "Pusztiikaaa" aztán egy szív aztán "Szeretlek" és megint egy szív. És ez ismétlõdne.
Megoldható?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
de ittvan:

ebbõl tudnátok msn smileyt csinálni? gifben, a party hard nem kell oda (csak a macska ahogy bólogat)
http://www.twitch.tv/hegii
Ebbõl a képbõl egy Ramy féle msn képet ha lehetséges:
Elõre is köszönöm😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok... Barátnõmet TIMInek hívják és szeretnék neki egy avatart, a nevével (TIMI) Csak én láma vagyok a PS-ehz valakinek ha volna ideje ütne össze nekem egyet ami úgy jól néz ki (igényes) Rátok bízom a design-t Attól csak jobb lehet amit én készítenék neki.
Segítséget elõre is köszönöm és a rászánt drága idõtöket is! Egyszer talán én is megtanulom a PS használatát...
Köszi elõre is!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ebböl a képböl szeretnék 1 msn képet Andor felirattal és valami animácioval. Köszönöm elõre is.
Az alábbi képbõl szeretnék egy MSN képet Danny felirattal.
Elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
én a minimalt szeretem..ezért írtam oda h "Minimal 4 ever"
Tudom h dedmau5 nem azt játsza,és bárány sem.
tehát rövidebben.
minimalt,és Bárányt szeretek hallgatni!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Minmal 4ever<#hawaii>#hawaii>
ÉS persze Bárány😛
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Hellósztok,ezt a képet szeretném, hogy megcsinálnátok, hogy az egész látszódjon köszi^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szeretnék kérni 1 avatert.
kép.
köszi elõre is.
nemkérek rá semmi extrát.
a felirat maradjon a képen😊
Szeretnék kérni egy avatar képet!
AZ legyen beleírva hogy : Rambo$$$$
Jó rockeres betükkel és a hátéér lehetne valmi láng ami ég vagy hasonló a láng az legyen rjt mindenképp am. jöhet rá minden ami rock!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Köszönöm szépen!<#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Szeretnék kérni 1 Msn képet ebbõl a képbõl.
A háttér kék legyen,a kép pedig a bal sarokban legyen,ne lógjon ki..stb.
A név közére legyen valahogy döntve:TibKeeh.
Ennyi lenne,még annyit hogy ne legyen nagyon üres.
Köszönömn elõre is!