Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
ez azt jelenti ,h nem megoldható?

Falcon87
Pl. a ,,video avatar" nevû progival.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
lol

Picar77
könnyen

()() (^^)

skate00
valaki megtudná mondani hogytok egy videóból Gif et csinálni??

ne hergelj. úgy látom nagyon nehéz megérteni, h mi az a nem...
Matt07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát csak egy buznyák..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

kazai21
Nem tetszik a kép?xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

a nem az nem
kazai21
Késöbb ? 😄

Barnabyka
Hali.

Valaki bevállalná, hogy készít nekem egy olyan msn logót amin a háttér szabadon választott, mert képet nem találtam hozzá de a témáját körbe tudom írni. A lényege a szerelem lenne, de valami szolidabb fiúsabb változatban. És erre a háttérre kéne, hogy elõbb felvillanjon az, hogy "Pusztiikaaa" aztán egy szív aztán "Szeretlek" és megint egy szív. És ez ismétlõdne.

Megoldható?

Matt07
<#gonosz1><#gonosz1>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

nem
kazai21
Szia!
Lécci megcsinálnád ezt:
😊

msn képmûhely, nem msn smiley mûhely 😊

de ittvan:
tigeroo
hi

ebbõl tudnátok msn smileyt csinálni? gifben, a party hard nem kell oda (csak a macska ahogy bólogat)
Christian88
logo

valaki ebbõl tudna egy olyan logót, ami úgy néz ki mintha festve lenne?

http://www.twitch.tv/hegii

kazai21
Sziasztok!
Ebbõl a képbõl egy Ramy féle msn képet ha lehetséges:

Elõre is köszönöm😊

JoeFromHun
Sziasztok!

Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok... Barátnõmet TIMInek hívják és szeretnék neki egy avatart, a nevével (TIMI) Csak én láma vagyok a PS-ehz valakinek ha volna ideje ütne össze nekem egyet ami úgy jól néz ki (igényes) Rátok bízom a design-t Attól csak jobb lehet amit én készítenék neki.
Segítséget elõre is köszönöm és a rászánt drága idõtöket is! Egyszer talán én is megtanulom a PS használatát...

Köszi elõre is!

Üdv:JoE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

PlogT
Köszi szépen szép lett!!!

Daniel BMW
Így jó lesz, köszi!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nem animált, de hátha tetszik...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Scottt
Köszi😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PlogT
A felirat a jobb also sarokban legyen! Köszönöm elõre is.

PlogT
ebböl a képböl szeretnék 1 msn képet Andor felirattal és valami animácioval. Köszönöm elõre is.

nem dedmau5, hanem deadmau5 (deadmaus -> deadmouse = döglött egér)
Benny04
és akkor deadmau hogy jön a képbe? 😄

Daniel BMW
Sziasztok!
Az alábbi képbõl szeretnék egy MSN képet Danny felirattal.
Elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

ok.
csipa94

én a minimalt szeretem..ezért írtam oda h "Minimal 4 ever"
Tudom h dedmau5 nem azt játsza,és bárány sem.
tehát rövidebben.
minimalt,és Bárányt szeretek hallgatni!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

zeli
Ez pedig nagyon a témához kapcsolódik. <#wow3>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csuhai G
Deadmau5, mint minimal, és Bárány, mint kedvenc, gratulálok. Látom értesz a témához.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

deadmau5 rohadtul nem minimalt, hanem progressive-t játszik
Barnabyka
akármilyen divat én nemtudom, hogy kiakeci az😄

csipa94
nem divat.
Minmal 4ever<#hawaii>
ÉS persze Bárány😛

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

jajj, mostmár õ a divat?:S
csipa94
Esetleg most?

<#nemtudom>

Scottt

Hellósztok,ezt a képet szeretném, hogy megcsinálnátok, hogy az egész látszódjon köszi^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Falcon87
Elõbb vót

csipa94
Sziasztok!
Szeretnék kérni 1 avatert.
kép.
köszi elõre is.
nemkérek rá semmi extrát.
a felirat maradjon a képen😊

rambo12
Sziasztok !
Szeretnék kérni egy avatar képet!
AZ legyen beleírva hogy : Rambo$$$$
Jó rockeres betükkel és a hátéér lehetne valmi láng ami ég vagy hasonló a láng az legyen rjt mindenképp am. jöhet rá minden ami rock!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Solten
<#wink>

Saor Alba

én már egyszer csalódtam benne, de már nem aktuális. 😊

csipa94
Benned sosem csalódom!
Köszönöm szépen!<#wow1><#worship>

Solten

Saor Alba

csipa94
Valaki?!<#wink>

csipa94
Sziasztok!
Szeretnék kérni 1 Msn képet ebbõl a képbõl.
A háttér kék legyen,a kép pedig a bal sarokban legyen,ne lógjon ki..stb.
A név közére legyen valahogy döntve:TibKeeh.
Ennyi lenne,még annyit hogy ne legyen nagyon üres.
Köszönömn elõre is!

PJack
nem csak most mindenkim nyaral és nem ér rá. pl énis

Pain is inevitable. Suffering is optional.