Kiszel Tünde megállította a Hõsöket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És ilyenkor valahogy az is eszembe jut, hogy ez az ország még egy "normális" tv-celebrity rétegeget sem tudott kiizzadni magából - kicsit gáz, de ez van. Ezért nem nézek tévét.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
De amúgy tudom, hogy többesszám, de a szó így jobban hangzik :) (übermensch <-> untermensch)
De azért a lényeget megértetted szerintem.
Még egy farkába harapó kígyó is sírva fakad, annyira körbemegy a hülyeség.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Normális ember ha meglátja röhög rajta, azon amit mond, énekel (!) és ezért kíváncsi rá újra és újra ;-) Õ ezt az érdeklõdést veszi (ki tudja miért?) sikernek. Persze lehet, hogy téves az értékelésem ;-)
(ha a kiválasztott háztartások több mint fele úgy döntött, hogy nem érdekli õket a 3. érsz, akkor az is lehet, hogy a 75%-a húzott el a sunyiba, ami ha feltesszük hogy a premiernél is felfele torzított a hasszám, akkor a fábrít még többen is láthatták)
Ennyi. <#buck>#buck>
én csak arra emléxem hogy eccer csak lett...
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
szerintem meg örüljünk, mert valszeg jóval többen nézték a fábryt, cs a nézettség a tv2-nek csalt.
engem csak ez az utolsó, számszaki adat zavar. merugye fejtegettem már mennyire értelmetlen egy 1000 fõt sem meghaladó rendszer és ennek az ötszörösén végzett közvéleménykutatások után maximum irányadónak nevezhetõ adatokból egy mindezt egy megtippelt számú, országos nézõközönségre vetíteni, megtippelt arányban illetve korosztályi eloszlásban.
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.