36
-
winnie #36 mind a kettő sinálja az összessel - naná. érdekes is lenne, ha nem tennék. pr 101. -
#35 Háát pont nem. Az rtl-klub az aki a saját noname műsorvezetőit nyomja mindenhol. Tv2-nél is előfordul uez természetesen, de az a poén hogy az rtl-klub az összessel ezt csinálja... -
Cat #34 egyik? mindkettő! Az RTL viszont sokkal profibban csinálja, a TV2 egy temető ilyen szempontból. -
#33 Nos igen. Ha belegondolunk abba hogy az egyik nagy kereskedelmi tv már a kezdetek óta a saját műsorvezetőit és valóság showja beli szereplőket nyomatja éjjel-nappal, akkor azt hiszem ez érthető... -
Morden23 #32 De ha abba gondolok bele, hogy a tévében szereplő celebrityréteg bizonyos (leginkább külföldi) nőtagjaihoz hasonlítva egy rettenet.
És ilyenkor valahogy az is eszembe jut, hogy ez az ország még egy "normális" tv-celebrity rétegeget sem tudott kiizzadni magából - kicsit gáz, de ez van. Ezért nem nézek tévét. -
cateran #31 Valaha az erotikus Tutti-Frutti showban szerepelt,a Sat1 müsorán lehetett látni anno. -
Ronny #30 azért ha belegondoltok nincs is olkyan rossz teste a korához képest. -
#29 Jól látod...amolyan "Benedek bácsi a nagyszínpadon" kategória... -
#28 Mondom hogy szépségkirálynő volt, fiatalon... -
Morden23 #27 A legkevésbé sem.
De amúgy tudom, hogy többesszám, de a szó így jobban hangzik :) (übermensch <-> untermensch)
De azért a lényeget megértetted szerintem. -
lee56 #26 "untermensch-ekkel"? sprechen sie deutsch, herr modern23? :) -
Morden23 #25 Ilyenkor jön be az az érdekes faktor, hogy a "normális emberek" nem értik, hogy miért ilyen untermensch-ekkel van tele a magyar média, de ha adásba megy valamelyik, akkor megnézik, hogy "röhögjenek" rajta, ergo sikeressé teszik a műsort/delikvenst.
Még egy farkába harapó kígyó is sírva fakad, annyira körbemegy a hülyeség. -
#24 hát igen, valakinek az a szórakozás, hogy tündét nézi és röhög rajta, nekem viszont van jobb dolgom is ... :| -
#23 Szerintem félreértelmezed a sikerét. ;-)
Normális ember ha meglátja röhög rajta, azon amit mond, énekel (!) és ezért kíváncsi rá újra és újra ;-) Ő ezt az érdeklődést veszi (ki tudja miért?) sikernek. Persze lehet, hogy téves az értékelésem ;-)
-
#22 Fábrykat honnan lehet leszedni??
-
HJPOWER #21 Médiajelenség? Madárilyesztő bazzzz. ;) Hogy egyem azt a kretén kis ábrázatát ;) -
#20 Na ez az, ezt én is szeretném tudni. Mert az oké hogy "médiajelenség" de mi az amiatt azzá vált? -
winnie #19 avman: milyen alapon? a nézettségnek nem hiszünk, ez egy dolog. de attól még simán nézhették 2,6 millióan is, sőt.
(ha a kiválasztott háztartások több mint fele úgy döntött, hogy nem érdekli őket a 3. érsz, akkor az is lehet, hogy a 75%-a húzott el a sunyiba, ami ha feltesszük hogy a premiernél is felfele torzított a hasszám, akkor a fábrít még többen is láthatták) -
avman #18 kizártnak tartom, h több mint 2 millió ember nézte volna a fábryt. -
#17 Kiszel Tünde egyébként "médiajelenség" (saját állítása szerint). Valamint szépségkirálynő is...vót valamikor (szemöldök ide vagy oda). -
#16 inró=intró (ezért nem leszek member :p) -
#15 Aki okos volt az megnézte az elején Fábry aktuálpolitikával fűszerezett inróját (véleményem szerint a műsor egyik fénypontja), majd gyorsan átkapcsolt a Hősök-re (mivel a dizájn-center már nagyon elfáradt és a Szőke-Badár duó is altató kategória). A Hősök végéről visszakapcsolva még pont el lehetett kapni Dundika "végét"
Ennyi. -
neoG #14 erre én is kiváncsi vagyok!mit csinált?honnan jött, és mivel táplálkozik?
én csak arra emléxem hogy eccer csak lett... -
Cleawer #13 Lécci valaki mondja meg nekem h melyik isten verése ez a Kiszel?!ki ő? mi ő? -
winnie #12 "engem csak ez az utolsó, számszaki adat zavar. merugye fejtegettem már mennyire értelmetlen egy 1000 főt sem meghaladó rendszer"
szerintem meg örüljünk, mert valszeg jóval többen nézték a fábryt, cs a nézettség a tv2-nek csalt. -
djukel #11 Mert a Hősök aztán egy Victor Hugo regény. -
avman #10 bocsánat, az ezer a háztartásokra vonatkozik az agb rendszerében. ár megint rosszul emlékeztem vmire. -
avman #9 A projekt sikert aratott, hiszen Fábryt a nézők 45%-a választotta, míg a mindössze Hősöket 21%-uk, alig 950 ezren.
engem csak ez az utolsó, számszaki adat zavar. merugye fejtegettem már mennyire értelmetlen egy 1000 főt sem meghaladó rendszer és ennek az ötszörösén végzett közvéleménykutatások után maximum irányadónak nevezhető adatokból egy mindezt egy megtippelt számú, országos nézőközönségre vetíteni, megtippelt arányban illetve korosztályi eloszlásban. -
Mentoloshurkaka #8 Hát igen, Kiszel Tündére van igény. Éljen az intellektuális magyar társadalom! -
Librarian #7 Na, erre a témára visszanézek még, érdekel az a hozzászólás, ahol leírják, honnan tölthető... :)))))) -
#6 Honnan? A vendégek engem sem érdekelnek.. :) -
#5 Fábry az jó.
Honnan tölthető? -
GVG #4 hát ha a 3/4-ed részük nem volt ott 3szor, akkor egyszer sem :P -
Wittgen #3 én meg már hónapok óta úgy töltöm le a fábrikat, mivel csak pár részlet érdekel belőle, a meghívottak nem -
GVG #2 a zárójelesmondat a nagybetűshöz tartozik, nem vagyok hülye -
GVG #1 SZERINTEM ROHADTUL NEM KISZEL TÜNDE MIATT LETT TÖBB A NÉZETTSÉG, MIVEL A FÁBRY-SHOWT EDDIG IS SOKAN NÉZTÉK!!<--én el is kapcsoltam miután jól kirögötem, szánalom (köztük én is, heroest meg szedem...nem az én stílusom az 1 hét/1 rész)