Mit töltsek le magamnak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/38571
A 92-es hozzászólásra reagálva:
Az okay hogy a szóbeli egyezségek mit sem érnek.
Nade az írottak???
Fizessék meg a t-társaság veszteségeit azok, akik a szerzõdéseket csinálták.
Nem pedig milliós-többmilliós összegeket felvenni.
Ha már önmagában nem többmilliós fizetéseket kapnának, nem csinált volna problémát a társaság a hardcore letöltõkbõl (vagy csak csináltak volna jobb munkát).
Ennyi erõvel egy halom ember felmondhatná az érvényben levõ szerzõdését, mert a konkurencia idóvel olcsóbb, gyorsabb, "korlátlanabb" vagy más szempontból az elõfizetõ számára jobb lett...
Holott engem a dolog nem érint.
Hál isten az én kis kábelszolgáltatóm is emelt 8mbit/s-ra 512-uppal.
És hát 150-200 giga a minimum.
De már most van docsis 3.0 cuccuk, csak még a elõfizetõnél telepítendõ modemek ára qva drága...
"korlátlan".
Errõl a szóról csak annyit, hogy ezt az elõfizetõ hiszi JOGOSAN korlátlannak, a szolgáltató meg az elõfizetõt hülyének.
Tisztában vagyok vele hogy szükség van korlátra.
De azt meg elvárom, hogy a dolgok bizonyos szempontból (számomra kedvezõen) fejlõdjenek.
Ilyen az ingyenes fix és publikus ip, ha én úgy akarom.
A jövõben egyre fontosabb lesz a szimmetrikus vagy legalábbis azt megközelítõ sávszélesség, ugyanis ettõl internet az internet.
Ez így egyfajta cenzúra.
Tisztában vagyok a hátulütõjével, és a negatív oldalával.
Nade ebbõl nem lehet kiindulni.
Ilyen uppal senki nem fog otthoni ftp, http-t üzemeltetni, pedig ez a techológia fejlõdéssel elkerülhetetlen, és ez a jövõ..
Csak idõ és "ellenkedés" kérdése...
Én pl szívesen üzemeltetnék hasznos és értékes weboldalt, vagy ftp-szervert itthon, és nem kellene tárhelyet vennem, meg esetleg a jövõben a szerverem berakni egy hosting-céghez, nade ilyen uppal nincs értelme.
Az már csak hab a tortán, hogy egy halom legyet ütnék egy csapásra, és olcsón!!!
1 internetdíj, gigabites lan szímmetrikus kapcsolattal az itthon üzemelõ házi (pl: microsoft home server-tudom hogy mégcsak most csinálgatják a fiúk, remélem frankó lesz) szerveremmel, ami egyben home (proxy, router stbstbstb egyben) és publikus szerver is lehetne...
erre a megoldásra szánnék is havi 20000-et a mostani 12 helyett, de 40-50-et nem.
Nincs más lehetõség várni és reménykedni kell.
Talán majd egyszer eljutunk az általam felvázolt jövõképhez.
Gyanítom hogy sokan vannak hasonló cipõben...
Ha végre egy nagyobb (akár többmilliós) közösség igényeire is figyelnének azok akik a fejlõdés irányát megfelelõ mértékben befolyásolják, nem lenne ennyi probléma...
Amíg meg a multik egymás seggét vigyázzák, addíg a közösségi érdek le van szva..
Egyértelmû hogy ennek a sávszéltriplázásoknak önmagukban semmi értelme.
Már várom mikor rinyálnak a szolgáltatók, hogy kevesebb lett a bevételük, miközben fajlagos költségeik nem csökkentek arányosan a bevételcsökkenéssel, mert mindenki kisebb, olcsóbb, lassabb csomagokra fizetett elõ...
Nekem március elõtt 3mbit/266kbitem volt.
Én jobban örültem volna ha csak az upomat emelik mondjuk 1,5-2,5 mbitre.
Vagy mondjuk megduplázzák a letöltésem 5-6mbitre, a feltöltésemet meg 1-1,5mbitre.
Esetleg emelik a 100 giga korlátot, amit esetemben hál isten nem nagyon tartanak/tartottak be (talán a hungarotel és más adsl-szolgáltatók márciusi sávszélemelése és díjcsökkentése miatt)
Sajnos nem ez történt, pedig akkor már itthonról üzemeltetném a weboldalam, ftp-m, amilyen plattformon én akarom, ahogyan én akarom, és a hostingcéget sem kellene feleslegesen zaklatnom, illetve nem idõvel derülne ki hogy ezt nem lehet, azt nem lehet, illetve nem kerülnének bizonyos megoldások zsíros, (számomra megfizethetetlen) összegekbe...
Ez egy mûholdas internet elméletileg azt a célt szolgálja hogy ahova nem lehet A-DSL-t bekötni oda ezt viszik ki. nézz utánna a neten lehet hogy nem olyan jó csak egy 5let volt.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Amikor jeleztem a szolgáltatónak azt mondta nem garantált a 8 Mbit csak esetenként elérheti. Fasza mi?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Nem egybõl arra gondolnak hogy a kalózfelvételeket cserélgetik egymás között az emberek.
A családi videókat is lehet kûldeni egymásnak akár emailban is.
Hol vagyunk mi? Pénzéhes kapitalizmus.
Gusztustalan és pénzéhes húzás volt amit a #92-n olvashattok
NEM! ADSL= trékom vonal és szolgáltató, KORLÁT NÉLKÜL!!!
CSAK A TRÉONLÁNYNÁL VAN KORLÁT, és nem kötelezõ azt választani. Tulajdonképpen hülyeség is, ugyanis az a legdrágább adsl szolgáltató, és az egyik legszarabb is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kábelnetnél meg kb 2-3 perc egy IP váltás és legalább nem bont 24 óránként és nem olyan lassú a feltöltési sebesség, amik ellen nincs trükk, ellenben az IP váltással.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
(Nim lehet IP bannolni fórumokról DC hubokról + a rapidshare korlát ellen sem utolsó<#hehe>#hehe>)
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
de azér van (gondolom nem kivételeznek velem:))
Persze, a profit egy részének visszaforgatása a hosszútávú haszon érdekében még újkeletû ötlet - meg akkor a grafikonok se lennének ilyen szépek.
Á, nem is szidom õket, biztos van egy Nyúl Ügyvezetõjük, aki fél a felelõsségtõl, és a dicsõségtõl, és még a halála is középszerû lesz. :P
mivel nálunk 512-es csak a kábelnet sebessége.t-kábel.
háát nem tudom...én 1mbps-el töltök havi 200gb-t :) igaz ez nem nevezgetõ épeszûnek <#nevetes1>#nevetes1>
sajnos nem megy, a sarki kisközpont nem bír 3 mbitnél többet, és míg az eddig rajta lévõ 512kbit/1mbit felment 2 mbitre, addig a rajta lévõ 3 mbitesek visszaestek szintén 2 mbitre.
amíg nem fejlesztik a kisközpontot, cseszhetem a sávszélességemet.
és a ami a legjobb, hogy októberig hûségben vagyok.
kevesebbet kell majd fizetnem ( elvileg ) áprilistól, de ez nem vigasztal, nekem 6-7-8 mbit kéne, ez lófasz a 3 mbit után. :(
ez a mondatmajdnem felér warezoló arab fiatalok fotóval ...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Forgalmi korlát nincs, több gépre egy switch bõven jó (lehet tallózni a hálózaton, pár geek winfos könyvtárába is tudtam írni) ^^, 4 mbites csomagra lett elõfizetve, de lazán töltöttünk 8MB-tal :), összegezve warezolni jó, de nem igazán stabil, és netes játékra alkalmatlan. De valamit valamiért ugye...
shit happens
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"melyik adó sugároz 16:9ben?"
Mindegyik ha szelesvasznu a film. A legtobb 16:9-es tv ilyenkor kepes a kepet atalakitani. Ez sajnos 396i felbontasu 16:9-es kepet eredmenyez (704x396) ami gyenge, de legalabb 16:9-es. A valodi 16:9-es 576i-s lenne meg SD-ben is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
HD tartalomat meg az itthon is forgalmazni kezdett Blu-ray lemezekkel is el lehet érni legálisan
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Igazából azt akartam írni, hogy upc ha nem kábel, akkor nem ér szart sem, tehát a mûholdas full haszontalan.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként adsl2+-al 24mbit is elérhetõ lenne, mert a dslamok támogatják, csakhogy ez a nagyobb sávszél csak 1-2 km-en belül érhetõ el, amihez több központ kéne.
A voda lehúzás. A legjobb régebben volt a Pannon 400as wap és 2k. Havi 10 gigát forgalmaztam még GPRS sebességgel, csak mostanra kilõtték a p2p-t (3G-vel mennyit lehetne), de így is korlátlanul lehet mailezni havi 400Ft-ból, igaz, hogy csak a 40 megás EmailStúdiós postafiókot lehet elérni, de van pop3, imap4, spam, vírusszûrés úgyhogy nem rossz ez sem. Nem véletlenül szûntek meg ezek a wapcsomagok, akiknek még aktív, azoknak megmarad, amíg a szolgáltatás feltételeinek eleget tesznek.
Voda GPRS-t ha arra használod amire való akkor teljesen korrekt. Nekem, mint hardcore mobilnetezõnek, a 200 megás csomag bõven elég, és opera minivel egy oldal 3-4 mp alatt bejön a telón.
UPC directet ne keverjétek semmivel, az nem mûholdas net, csak sima digitális TV.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
a legtöbb online játék meg igencsak szép forgalmat csinál kivéve az ilyen world of warcaft meg hasonlo kétpercenkén küldök frissitési adatot stilusu játék fps sek szimulátorok ahol állandoan változik a környezet és sokkal nagyobb adat menyiség megy azzal igencsak lehet teljes sávszélben használni a netet....
a legtöbb online játék meg igencsak szép forgalmat csinál kivéve az ilyen world of warcaft meg hasonlo kétpercenkén küldök frissitési adatot stilusu játék fps sek szimulátorok ahol állandoan változik a környezet és sokkal nagyobb adat menyiség megy azzal igencsak lehet teljes sávszélben használni a netet....
De ha nagyon olyan netet akarsz, akkor itt van egy, ami sajnos csak Pesten elérhetõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehetne 100Mb/s valóban, csak az már nem 1 vonalon!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
csak segítek :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
<#banplz>#banplz>