Paradise City: legyünk maffiavezérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ttibi
a full is kint van, létezik hogy csak multis a játék?

Demo kint van!!

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Elég karikatúra-jellegûek az emberek...

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

mgenya911
végre vmi ami nekem is fut a gépemen, amugy jo ez a graf böven elég!

hát ja, de szerintem nem a grafika a lényeg, sokkal fontosabb a játszhatóság és a hangulat
0Speed0
Hát sokan azthiszik a CryEngine2 és az Unreal 3 motor után amelyik game nem azzal készül, az már ronda és sz@r...
A San Andreas sem volt grafikaguru játék, mégis nagyon jól el lehetett/lehet vele szórakozni.
Meg valószínú h megcsinálnak csúcsgráffal egy várost meg minden beleillõ tárgyat. Lehet h a csúcsgépeken is csak hellyel közzel menne...vagy a látótávolság 3 autóhosznyi lenne <#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Off:
"A program várhatóan május, június magasságában jelenhet majd meg."
A magasságában nem idõhatározó, fõleg nem annak aki cikket ír.
On:

Szerintem annyira nem rand inkább a stílusa lehet ilyen

Annyira azért nem ronda.Majd meglátjuk a végsõ verziót amikor már toljuk vele ott derül ki minden.

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

BiG G
szerintem is csúnya. sõt, otromba... az emberek, a város, a verdák... teljesen össze van csapva <#levele>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Broafka
nem tom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez csúnya!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
mert annak meg volt a maga hangulata

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tetsuo
Kiváncsi vok.. valójában milyen lesz? Lesz olyan jó, mint a GTASA annakidején? Mert az akkor nálam a csúcs volt (egészen a repülõvezetõs pályáig.. 😞)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8