987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
Wampa #107 Salut
A ctr x engem is leszivat mindig,főleg mert reflexből forogni akarok
Viper ,nem tudod le lehet tölteni valahol azt a 3d-s apache fülkét amit fejlesztgettek?Igen jól néz ki képen..... -
#106 ezt a ctrl - X billentyűkombinációt igazán kivehették volna belőle, vagy legalább kérdezzen rá. Marha idegesítő, hogy gondolkozás nélkül kilép, ha véletlen arra matatok... :D -
#105 Melyik korába jársz?
Könnyen meg lehet szokni hogy ott kell matatni a gázkaron elől ha kormányozni akarsz? Köszi a választ, legalább több bizalmam van a gyártóhoz. -
#104 A Black Widow tökéletesen kirakható a kalibrációs beállításnál a sarkokba.
A Corában láttam még legutóbb is belőle.
Jó nagy masszív talpa van és elég messze van a bottól a gázkar. A gázkar is jó nagy, T alakú és abba van a lábkormány is beépítve. ( A "T" felső szárában elől. Én szeretem, precíz, kezes az árához képest jónak tartom.
Persze a Saitek X52 az más világ, talán lesz olyanom is egyszer :-) -
#103 Üdv! Örülök h írtál!
ha nagyon ráérnék bohóckodni a géppel, akkor azonnal vennék egy saitek X52 simát, nem pro-t, láttam 25ért, nagyon komoly, ezzel lehetne igazán játszani, de mivel jön a nyár, meg sosem érek rá épp ilyen kategóriájú joy ok bőven jók lennének, a rudder a lényeg, máskülönben elbohóckodok a 2000 forintosommal is. Nameg a pontosság. Nekem olyan gixxerek vannak vele, meg láttam már más olcsóbb kategóriájú joynál is, hogy pld windows kalibráló képernyőn ha csak előre hátra tolom akkor kitér maximum állásba, de ha jobbra előre tolom 45 fokban pl akkor megáll úgy a 2/3ad ánál, ami végülis érthető mert ezt a joyt ugye körbe tudom forgatni, nem sarkosan de ugy nézem a tiéd ki lehet tenni a sarkokba is. a mechanikája olyasmi. Igazából a sppedlinktől a black hawk-ot néztem ki magamnak. Hallottál már róla valamit? Más valaki tipp? bár ahogy elnézem ez is körbe forgatható, nem megy ki a sarokba.
rossz mikor tolnád neki, meg kanyarodni is kéne, vagy csak egyenesben tartani. -
#102 Elég régen volt fent a játék, mert a Falcon 4 eléggé leköti a kevés szabadidőmet, inkább azzal multizunk rendszeresen.
Azzal a nagy megapath-el használom én is ezt a frankó helis szimet. Jó a hullámzó víz nagyon és több helyszín van, mint az EECH2-ben. Na szóval sokkal jobb ez a régi feljavított verzió. A téli tájak iszonyat jók.
Nagyon még én sem búvárkodtam bele a moddolt verzió rejtelmeibe, a régivel többet játszottam.
A Joy-on mindenképp legyen gázkar, hogy milyen típus az már csak pénztárca függvénye. Nekem Black Widow van, kb 7-8 ezer lehet most, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Multiban még nem néztük, de a szervereket láttam, olvass lentebb, mit kell átírni az ini-ben. Csatlakozni is tudtam, de mire lett volna valami eltűnt az illető aki indította.
Gondolom mivel publikus, állandó szerver nincs, csak "baráti körök" repülik előzetes egyeztetés után. -
#101 Urak jár még erre valaki? Kb fél éve megkaparintottam a régen hőn áhított EnemyEngaged játékokat, az Apache Havoc nálam olyan furcsán működik, hogy megyek a helikopterrel és mintha kis időugrásokat hajtanék végre, meg-megugrik a kép, aztán pillanatokon belül a földbe fúródok, de annyira nem zavar, mert a comanche hokum nem csinál ilyesmit. Mikor meglett nekem is csak annyit csinált USB joystickkal, hogy hanyatt vágta magát a gép és felrobbant. :) aztán pachvadászat 1.4.7.x megoldotta, repülgettem vele, de annyira idegesítő volt a gyári rep modell, hogy nem tudtam boldogan bújkálni a tereptárgyak között, mert mindig elkezdett csökkenni a magasság és hiába húztam a kolletívot már semmi sem segítet. Nem vagyok nagy gémer de imádom az utolsó csavarig kidolgozott szimulációt, "játékokkal" nem játszom. Viszont nem vagyok az a végigvivős tipus, csak úgy szeretek játszogatni.
Kiporóbáltam az EECH2-t is, tök szép meg minden de végülis ugyan az mint az 1 egy csomó buggal. Pld nem világítanak a hibakijelző lámpák stb. Na mondom akkor patch. Azóta meg kódot kér: mondom akkor fórum. Így leltem rátok: erre és a másikra. Tulképp az EECH2 továbbiakban nem is érdekel, mert letöltöttem a modding installt egybe (én nem is tudtam hogy létezik ilyesmi) feltettem most hajnal 1 kor és ez akkora állat szép és jó, lehet bújkálni, sokkal életszerűbbnek tűnik a repülési modell, úgy vettem észre, hogy mostantól végre nem lehet látni az ellenség utolsó elhajintott zsemléjét is a térképen, csak ha felderítem radarral; szóval eszméletlen, de 3 kor muszály volt feladnom, mert már jojóztak a szemeim
Pár apró kérdésem lenne: meg lehet e csinálni, hogy a kollektív aktuális értékét továbbra is kijelezze a HUD, valamint a rakéták számát, és salvo értékét sem lenne rossz látni. Na egyenlőre ennyi, majd még átolvasgatom a fórumot újból töviről hegyire, tegnap sokminden még kínai volt, aztán nekifutok újra, hátha már okosabb vagyok
Ja és még egy nagyon fontos kérdés (nekem:) MILYEN JOYT ajánlotok? végre van egy játék amihez vennem kell egy komolyabbat, régebben Gravis Firebird 2 vel játszottam, de idők múlásával kifingott, és nem is volt rajta rudder, viszont volt egy csomó programozható gomb. Aztán vettem egy 2000 forintos Geniust, a Search And Rescue 4-hez tökéletes volt (azt ismeritek? nagyon tetszik az is)
Ja és a régiek közül megvolt nekem a Janes LongBow2, de nem vitte az akkori videókártyám csak szoftveresen, nagyon szaggatott, de sokat játszottam vele, most meg nem indul el, nemtom miért talán egy XP-patch kéne hozzá, mert win98 mód sem hat semmit. A HINDet meg imádtam, de sosem volt meg csak a demója, sosem találtam meg boltok polcán, most meg hiába keresem még illegálijból sem tudom megszerezni.
Na happy hovering fiúk, remélem sikerült már játszanotok multiba, mert egyszer nyomhatnánk egy ütős kis partit. JA és remélem írtok, mert csak miattatok regisztráltam ide az SGre :D -
#100 Helyszínek számában is jobb a régebbi.
Azért jó lenne az új ilyen terű moddolhatósága, mert sok mindenben szebb. -
macilaci69 #99 Hello
Nekem meg érdekes stabilan fut az EE 2 .Vannak bugok,dehát miben nincsennek?
A libanonni helyszinen a városok fölött indokolatlanul leesik az fps.
Leszállohelyeknél láttam textura hibát pld.
Ez se lesz modolható mint az AF?Mert ha az lenne,lenne benne potenciál. -
#98 Van a játék mappájában egy : DEDICATE.BAT file !
Azt elindítva, majd alt+tabban kilépve és a játékot indítva a cohokum.exe-vel, a saját szerveremet is megjeleníti a multi részen és csatlakozni is lehet.
A DEDICATE.BAT -ban át lehet írni dolgokat, pl helyszín. A fenti részen ki van "rem-elve", hová milyen számokat lehet írni. -
#97 Engine startup
eech.ini beállítások, ajánlom erősen, mert nem mindegy mit állítasz be! -
#96 Ok és az advanced engine izénél ,hogy kell[nem tudja mit állított be] -
#95 Persze, ha nem az advanced engine start van beállítva :D
Joy-t meg a beállításnál állítsd be. Ha bevan de elveszti no para, nyomj egy pause-t, enter, majd jobb felső sarokban a taktikai képernyőnél ott a beállítás és újra állítsd be. Nálam kb 2szer vesztette el, de azóta se.. Jah hogy ma telepítettem windowst... ok :D -
#94 R - rotor bekapcs, majd add a fordulatszámot. Az én Joy-omnál alapban a gázkar fordítva működik ezért reversre állítottam. -
#93 Hogy kell felszállni?Nyomkodtam mindent de semmi[csak 1 percre eregéig néztem meg :)))]a joy-t se érzékeli:S -
#92 Azért vannak bugok ebben is, pl. a földi egységek (tankok járművek)szépen átmasíroznak egymáson, mintha levegőből lennének. Elég mókás két tankot egy blokkban látni.
Na mindegy, a hullámzó tenger mindenért kárpótol. -
#91 Még egy 1.6x revisited, hátha érdekel valakit. -
#90 Majd kijavítják.
Én hiába nyomom nem tudok pl hajókat csak, vagy repülőket csak -ra állítani. Sorban adja. Érdekes, mert a saját oldal, ellenség és minden funkció viszont jó. -
#89 Nálam müködik az objektumok közötti lapozgatás, kategória megadás stb. Lehet kicsit érzékeny ez az 1.9-es? -
#88 Tényleg csak az erdők megjelenítésében gyengébb, viszont minden másban jobb, mint az EECH 2 !
Ja még a ctrl+F5 nem működik sajnos, pedig olyan jó volt mozizni a objektumokat fajta szerint szelektálva. -
#87 EE2-re visszatérve. Igazából az nem más mint egy CvsH 1.6x modolással, meg egy új/feltuningolt grafikus motorral, kicsit átdolgozott Chomanche modellel. Nem több, viszont kevesebb, mivel oltári bugos. Mint írtam nálam már elindúlni se hajlandó, mikor kijött akkor még volt erőm mókolni vele, de akkor is 2 perc után elszállt. Az ottani eech.ini-be remegő kézzel változtattam meg bármit is, mivel ha nem tetszett neki lefagyott. MFD kijelzőket nem bírtam színesre, meg nagyfelbontásúra állítani mert lefagyott. Hokum CO-Pilot-jának nem volt éjjellátója, de ha bekapcsoltam azt és közbe néztem mit csinál Iván, akkor persze hogy nyúlt érte... Egyedül amit sajnálok belőle, hogy a már lentebb említett erdők ott meg vannak csinálva. Viszont az eredeti Razorworks-os Enemy Engaged széria a mai állapotában a legjobb. Akárki akármit mond. Lehet hogy nem megy a multim, de ez nem a játék hibája inkább valamelyik portnincs meg, de ettől függetlenül is jó szórakozást nyújt. Mondjuk most jöhetne egy újabb Nvidia driver mert a mostanit nem szereti, 1-2 grafikai bug előjön... 6600GT-vel nem volt gond, a 8600GTS drivert most nem kedveli... :D -
#86 Nálam most az EE2 tulajdonképpen elindúlni se akar, blackscreen-el kussol. Viszont lehet megkéne újra probálni. Srácok multiról meg tájékoztassatok, ha már nekem nem akarja az igazat... :) -
#85 Rosszul látod Maci :) Senki nem küldött el senkit, sehova, pusztán az EECH dolgogat az EECH topikban beszéljük meg és nem máshol :) Apropó, L_Viper vagy Intruder, a EECH2 multiját kipróbáltátok? Most megyek szétlövetni magam :) Tényleg! Kabinok nincsenek mint mondjuk az RVhez? Mert végre 24est repültem a gonosz imperialistákok ellen :) -
#84 Az EE2 -ben csak két helit repülhetsz.
Tipikus esete AF vs RV -nek , csak itt helikre.
Az előd jobban szét lett moddolva minden téren. Helyszínek, hadjáratok stb...Lehet, hogy a multi része kárára ? Na ezt is kiderítjük hamarosan. -
macilaci69 #83 Remélem azok után hogy titeket elküldtek,ti nem küldtök engem a sunyába,de akkor most az EE2 topik felfordult?Itt akkor off ? -
#82 Annyit tudok mondani hogy itten kérem kurvára lőnek :) Egy csapat Abrams vivott egy jópár T szériával meg btrrel. Bekapcsolódtam röppentek a hellfájerek több találat (LOALlal is meg LOBOLlal is.) A rohadtak visszahúzodtak két domb közé, és onnan csúzliztak kifelé, gondoltam meglepem őket hátulról. Odasunnyogok, nézem, de hülye tornyod van neked kis harckocsi.:) Fordul ide, bááz, ez légvédelmi ágyű :) Lő mint az állat de szerencsére a fejem fölé.(ez is tök jól nézett ki. :) Beesek a dombok mögé, valami hülyegyerek rámenged egy rakétát valahonnan (a flerek nagyn jók :) kilövök egy csomót, elkerül. Na mondom gyerünk vissza dolgozni, abban a pillanatban lángbaborul az egész jobb oldal, és páccs. Ezek a rohadtak MiG 29eseket hivtak azok megy gyorasan lerendezték a helikopteres támogatást :) De még láttam hogy az egyik rohadt találatot kap és együtt borultunk a földre :)) Kéne a multi. :)) -
#81 Na a kemény mag itt is megjelent -
#80 Na felraktam én is. Az első küldetésnél(alaszka) már másztak rám az orosz helik :) Két győzelem rögtön a reptér felett egy Alligátor, meg egy 28as. Az egyikre rásegitettem stingerrel, de a gépágyú az igazi :) Viszont valami miatt nem tudtam a radart visszaállitani föld üzemmódba. Aztán leállt a jobb hajtómű. úgyhogí visszamentem a bázisra, amit közben elkezdtek lőni rakétával valakik. Csak a nyomukat láttam de ezek a vademberek szétlőtték a bázist :) Mondjuk állatul nézett ki ha jött vagy 8 10. -
#79 Kb mint a Lock On csak helikopterekkel. -
#78 Képeket plss[nekem még egy óra míg Torrente átküldi:D] -
#77 Mennyire hardcore?:DEhhez is kell majd kézi könyv?:D -
#76 Felraktam előtte az 1.1-et és úgy is működik. Repültem vele egy kicsit. Jópofa. -
#75 Szűzinstall, majd minden pipa az allmodnál. -
#74 Sima telepítésre indtítsd az allmodot. -
#73 Ja, az Allmodot fel sem telepítettem, elször azt akartam megnézni, hogy "simán" megy -e a dolog. Akkor amit csináltam az jó, csak még utána az allmod? Vagy elég csak az allmod? -
#72 All modot tedd fel, úgy hogy mindent kijelölsz benne (1.4.1c patch, 1.9 mod, textura stbstb...). Ha végzett az installal, akkor elvileg mennie kell simán mert már nem fogja kérni a CD-t. -
#71 Felraktam, 1.1 patchet futtattam, de a crack nem megy. Keresi a CD-t. Most mit tegyek? -
#70 A kabin meg elképszető. -
#69 Na lejött a cucc, hamarosan megpróbálom használni. Multit meg majd próbálhatjuk egymás közt. -
#68 Én még eddig se jutottam el :D Passzolom mi lehetett a baj, de akkor valami nálam lesz, ha neked már betöltött, nálam meg semmi.
Apache, Havoc-nál meg nincs első kabin. Mivel ezek a kabinok az Enemy Engaged: Apach vs Havoc-ból vannak, ott meg ha jól tudom nem volta lemodellezve az első kabinok. Ellenben dolgoznak már az új Apache kabinon.