987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • LeonSilver
    Nekem simán felment elsőre ( és müxxik is ) az Apache kabin és hát valami eszement jó.
    Viszont az lenne a kérdésem, hogy ha kampányt akarok repülni akkor miért csak a Comanche Vs Hokum közül tudok választani??Egyedül a free flightban tudok más gépet használni.

A joy problémám megoldódott hála Istennek ;) bár ha minden igaz jövő héten meglesz az x52
  • 42nd Intruder
    Chomanche fülketörés max új Chomanche kabinnal lesz :P Közbe eszembe jutott, hogy a sima H gombos magasságtartásnál nem engedi az automatika süllyedni a gépet, az alt+H-nál meg te állítod a süllyedés, emelkedés intenzitását a kollektív karral, így a dombok mögül jól lehet bob-up-olni (gombkombinációk lehet fordítva vannak...)

Apache kabin bug: ha FLIR-el akarok bemérni egy célpontot, akkor memóriahibával elszál a játék. Ha jól olvastam SimHQ-t másnak is van ilyen baja...
  • Adam II
    Nekem működik az új kabin.
    És meglepetésemre a magasság tartó is működik 1.10el.
    Már csak azt a törést a Comanche fülkéjében kéne helyre hozni.
  • 42nd Intruder
    Jaja az Apache kabinjába elég közel van a kamera, de majd emglesem, hogy Wampa féle megoldással milyen :)

Chomanche kabinjába meg azért van törés, mivel kicsit pozicionálták a kamera képét az alapjáték óta és ott már sajna vége van a 3d-s modelnek, emiatt ilyen itt a kabinbelső. Bár ha az Ű gombbal kinagyítva játszod akkor ne csodálkozz, ha alapból ilyen akkor meg ez van sajna...
  • Wampa
    Ű,9,8,7, vagy 8,7,6,gombokkal betudod állitani a kabin távot......
    Nem néztem a coomi tetejét,viszont nekem se ment fel a kabin(az uj)....viszont az a k...va rapidshare se enged letölteni.
  • Adam II
    Nagyon jó az új kabin. A játékban viszont a kamera olyan közel van mintha a pilóta előrehajolt volna nem úgy mint a képeken. Le kell néznem ,hogy lássam az MFDket de akkor nem látok ki.

Ha már erről van szó nálatok is van egy törés a Comanche kabinjában?
    Úgy értem ,hogy olyan mintha szétcsúszott volna. Itt egy kép:

A másik problémám ami nem oldódott meg az a magasság tartó. Kérem valamelyikőtök próbálja ki ,hogy működik-e szóval csak nálam rossz vagy alapból rossz. Az Alt+H-val lehet bekapcsolni Comancheban nálam azt csinálja ,hogy levágja a helikoptert a földre és ha nem robban fel ismét felemeli az adott magasságra és ismét lecsapja.
  • 42nd Intruder
    Akkor elérem a legnagyobb fokozatot és totálisan hegyi yeti leszek, az elpusztíthatatlan: Apache kabin, mert az 1.10-el neke nem ment fel, de így már jó... Odab@sz :D
  • Wampa
    Hello
    Ezzel a linkkel most valahová Rambó és a Dűne Istencsászára közé helyezted magad:)
    Domo arigato
  • 42nd Intruder
    ÁLTALÁNOS RIADÓÓÓÓ!!!!!

KINT AZ 1.10-ES VERZIÓ!!!!

Töltöm :P
  • 42nd Intruder
    SimHQ interjú az Apache kabin készítőjével. Még nem olvastam, nincs erőm :)
  • Gyöször
    bocsi eltűnt a szabadidőm mint olyan.

Szóval annyi az egész, hogyha ezen az oldalon
    http://hoxdna.org/eech/
    találsz épp futó szervert, akkor a multiplayer opció alatt beállítod hogy TCP/IP alá beírod az ott látott IP címet, majd visszalépsz a főmenübe, Campaign -> legfölső campaign ez lesz hogy
    - Multiplayer -
    És innentől működnie kell, kiírja a Host nevét, amjd oké meg engaged gombok párszor.
  • 42nd Intruder
    Gyöszi! Leírhatná, hogy hogy sikerült multizni, mert nálam minden beállítva még szervert se talál... Lehet, hogy valamelyik port hiányzik, ami kell, bár nem tudom...

Új Apache kabin meg oda fog vágni rendesen...
  • blash
    [url=http://www.eechcentral.com/wiki/index.php?title=X-patch]1.4 akarmi X[/ur]-et tartalmazza mar a community addon, ha jol ertelmeztem, szoval nem szukseges.
  • LeonSilver
    Igen fentvannak.

@Bucser -> Még csak egy mezei MS Sidewinder FFB pro joyom van az Audigy game portjára dugva.Ezért is furcsa, hogy nemlátja a gém.És hiába a eechmap.exe is.Beállítom vele a joyt, benne van az iniben is és semmi hatás :(
    Amikor anno megvettem akkor valahogy megoldottam a működést csak hát már a franc tugggyyya, hogy hogyan.
  • Gyöször
    fent van az 1.4.1.C meg az 1.4.6.X gyári patch? 1.4.1 a winXP joyokat javítja, az egy külön patch file, az 1.4.6.X pedig egy cohokum.zip, amiből csak felül kell írni a cohokum.exe-det. Ezek nélkül, csak imádkozással nem sokra fogsz menni :)

http://www.razorworks.com/enemyengaged/ Itt próbálkozz (Razorworks)
    (URL-t nem tudok beszúrni)
  • Bucser
    Nekem falcon alatt csinálta ezt az ideiglenes saitekemmel. Próbáld meg, hogy a vezérlőpultban megnézed a Rendszer-> eszközkezelő-> USB root-> USB port és ott a power menü alatt, hogy ne kapcsolja ki a gép az USB port energia ellátását ha idle-ben van az eszköz.
  • LeonSilver
    Hogyan??mert én akárhogyan csesztetem nemlátja a joyt és hát már kezdem kitépkedni a maradék ( elég kevés már ) hajamat is.
  • blash
    Nekem ezzel az exe-vel megy: cohokum.rar

Me'g nyaron telepitettem, s akkor me'g csak 1.86 vagy mennyi volt csak, arra jott ra kesobb az 1.9. Lehet eze' mukodik.

Akartam szep vizet, erre csak feher vmi lett. Es nincs backup a viz texturas konyvtarrol :/
  • Gyöször
    miféle crack?
  • ColdFire
    újra kell telepítenem, mert feltettem az 1.9et, és crack nem jó hozzá :l
  • Gyöször
    HAJRÁ FIÚK! :D
    jáccotok már? :)
  • blash
    Sikerult, csak lamaztam.
  • blash
    Nekem sem sikerult aviatorom beuzemelni :/ Pedig ez a Eechmap fel is ismerte, s csak a hat gomb mukodik, de az elotte is mukodott...
  • L Viper #164
    x, y, z tengely, menni fog !
  • ColdFire
    de nem tudom a joyt beállíttaanniiii :(((((
  • Gyöször

Játszunk ezzel aztán hamarabb telik az idő a black shark érkezésig... :) esténként nyomathatnánk valami multit.
  • ColdFire

Főleg én :D
  • Gyöször
    mennyit tudtok rinyálni tejóég.
  • ColdFire
    ebből már nem lesz helizés :D
  • Adam II
    Majd...
    A Lock Onra is csak 5-6 évet kellett várni.
  • Bucser
    Na majd a Black Shark annak is az AH-64 modulja.
  • Adam II
    Annyira sajnálom ,hogy nincs új helikopter szimulátor (vagy bármilyen szimulátor).
    Az Enemy Engaged egyre jobb lesz a moddereknek hála de a grafikán nem tudnak sokat javítani a motor korlátai miatt (így is sokkal jobb mint az eredeti és legalább fut a gépen)

Emlékszem amikor kijött a Comanche 4 csak azért vettem új videókártyát ,hogy tudjam futtatni erre kiderült ,hogy teljesen arcade játék. A régi Comancheok sem voltak túl realisztikusak de azok közelebb álltak a valósághoz mint a 4. "Ments meg az elnök limuzinját egy helikopterrel mert hirtelen mindent elleptek a harckocsik a városban ja és minderre 10 perced van HURRRRR" jellegű küldetések egyszerűen nevetségesek voltak.
  • blash
    Meglepo modon me'g mindig NEM letoltheto.
  • Adam II
    Akkor ezt a műszerfalat még nem lehet letölteni?
  • blash
    Videon is jol nez ki a 3D-s fulke:

http://arneh.at.ifi.uio.no/eech/apache-3d-cockpit.wmv (34 mega)

simhq: Preview video of new Apache cockpit

Legvegen meg az a 1.10-es patch kiiras...
  • Gyöször
    Katasztrófa. 2 földháttérben, nálam mélyebben repülő kommancsnak majdnem sikerült megpattanni a hülye radarelnyelő burkolatuk miatt. Szerencsére jó a szemem, nameg előtte a bázisunkat támadták és még orosz radarok alatt repültek, így segítségemre volt a térkép (hogy merre is nézzem) Ja és a havas pályán nem nyerő a fekete szín, de ezt tudhatnák már :D
  • Gyöször
    aha. de legalább kijöttek a dugóhúzóból? :) bár én nemtom miaz, elég nekem a vortex ring. Jó bevallom, kikapcsoltam, mert elég magas a mortalitásom bekapcsolt vortex ring effektus mellett :) és kezdtem miatta nem élvezni az egész játékot.
  • ColdFire
    nem, csak jött a sok hülye kiprobálni, éshát ha átesik a gép, akkor ugye ki kell tépni a joyt a helyéről...
    (nem szó szerint értendő, csak nem becsülik meg a dolgokat)
  • Gyöször
    És ez újkorától gyengesége? újonnan vetted?
  • Wampa
    Apache pit,nekem ilyen a grafika
    Uaz