ClickClickClick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nah, ehelyett a fasz klikkelgetés helyett építhettek volna pár világ színvonalú stadiont. Vagyis elkezdhették volna.
Vagy, ha nem EB, akkor valami más, de nehogy már ez a klikkelgetés.... szerintem szarság...
Ezzel csak azt mutatnánk meg, hogy mi magyarok csak a klikkelgetésben vagyunk jók lol. Pedig nem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én tizenpár perc alatt nyomtam bele 4444-et, mert ez olyan ördögi szám...valójában már fájt a kezem. 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
na ezt most megmondtam -.-
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Repeat: 1
Sleep: 10
Global: 0
Delay: 0
Így elég gyors.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
You are clicking for Hungary
Your rank : Manic Clicker (6,466 more clicks for rank up)
Your total clicks : 21,534
Your clicks today : 21534
Your best day : 16 Mar 2007 (21,534 clicks)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
()() (^^)
Én most Ausztráliával csatáztam. Mindig megelõzte Magyarországot Ausztrália, de mindig visszaelõztem. De most már meguntam 5000 valahány klikkelés után. Majd késõbb folytatom.
Your rank : Crazy Clicker (1,301 more clicks for rank up)
Your total clicks : 4,099
Your clicks today : 4099
Your best day: 5 Mar 2007 (4,099 clicks)
Your total clicks : 2,800
Your clicks today : 2800
Your best day : 15 Mar 2007 (2,800 clicks)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...