ClickClickClick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Please try again later... or why not visit one of these sites:
ez jelenti azt hogy bannoltak?
Sejthették,hogy van E2C3ra regem...
Bekerülni meg egy elég jó szûrõn keresztül lehetett csak.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
(Nekünk se volt gond a FireVolcano-t letölteni, pedig IP-vel, jelszóval volt védve...)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ez ugyanis java-ban készült progi, és 2 perc alatt vissza lehet fejteni belõle a teljes forráskódot! Magyarul ha idáig nem lopták el a japánok, akkor most adtál nekik még egy esélyt. <#falbav>#falbav>
A #3515-ös hozzászólást is kértem az adminoktól, hogy szedjék ki, de le se szartak. <#szomoru1>#szomoru1>
Úgyhogy ne nagyon csodálkozzatok, hogyha nem megy nektek az AH2, mert csak egyetlen sort kell kicserélni a programban, hogy a japánoknak klikkeljen, és ugyanazokat a proxykat használja, mint amit ti is használnátok, de már nem fértek hozzájuk a japánoktól. <#falbav>#falbav>
Arra kérnélek benneteket, hogy szóljatok a modiknak, hogyha még nem késõ, akkor ezt és az #3515-öst töröljék már ki, és mindenki csak az E2C3-on lévõ AH2-re linkeljen, mert ott van már IP- és jelszóvédelem is, így onnan nem tudják megszerezni az illetéktelenek.
Köszi!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
http://e2c3.tx.hu/ah/ah2.html
http://e2c3.tx.hu/ah/ah2.jnlp
Elvileg tudja a több szálú futtatást, attól függ mennyi szabad proxit talál (dinamikus IP-vel maradjon az MC!).
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
eom$
eom$
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Mert ha elég sok, inkább az EU-nak kéne klikkelni.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Nah majd a köv fordulóban!! Leabároljuk az ázsiaiakat <#hehe>#hehe><#boxer>#boxer><#email>#email>
u dont have to listen anybody else but me
semminél ez is jobb ... -.-
u dont have to listen anybody else but me
Your Click Statistics
Game 6: You are clicking for Hungary
Your rank : Sizzlin' Clicker (87,116 more clicks for rank up)
Your all time total clicks : 912,884
Your clicks today : 135278
Your clicks this game : 512,448
Your contribution : 0.14% of 352,739,402
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit