ClickClickClick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá!
És természetesen a TurboClicker-t használd, azzal több szálon is lehet gyilkolni a kacsákat.
A kacsavadászok legaktívabb topikja:
http://hunclicker2.why.hu/forum/viewforum.php?f=3
De van chat már az E2C3 kacsafejtõ oldalon, sõt a TC-be beépítve is.
Info-kat szerezni ez a három legjobb forrás van.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
visszaolvasgattam de nem egyértelmû minden, vagy nem találok linket (#3609) pl ezt...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amióta kivok bannolva csak igy tudok segiteni :(
<#awink>#awink><#hawaii>#hawaii>
Persze a robotvadász random kódszót ad, de legalább tehermentesíti a kacsavadászokat. <#smile>#smile>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Engem/minket kisstílû klikkereket bannolnak szinte azonnal, a nagykutya taiwan meg japán csítel világba és nembántják õket <#falbav>#falbav>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
One Vision. One Purpose.
Most megkapjátok!!!!<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
lenne egy megjegyzésem, szóval az, hogy kár, hogy nem lehet már írni a fõhadiszálláson hozzászólást.. kár, hogy megváltoztatták :(
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
ez mind...ez hihetetlen...:) kár hogy ennyire nem megy nekünk :\
nem akartok írni a központnak, hogy mi van ezzel a ban-dologgal?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Fordításra meg legegyszerûbb lenne egy japánt megkérni.
One Vision. One Purpose.
itt meg megkergetik Ian-t :)
(fordítást ne kérjetek, mert valószinûleg kínaiul van, (vagy hogy beszélnek Taiwan-ban ))
Tsukare desu ka? - Elfáradtál?
Ian-san, betegnek tûnsz! (de miért kiccsaj? :D)
Hiányolnak minket? <#idiota>#idiota>
Nem klikkeltek?
(nem hát, ha a fél ország bannolva van, a másik fele meg nem játszik...)
Miért keseredtünk el? A játék ugyanaz, ugyanolyan élvezetes, izgalmas, ráadásul szuper programozóink jóvoltából újabb és újabb programokat kapunk. Ha te magad már nem is clickelsz, akkor legalább postold be a promószöveget be az összes fórumba amit ismersz, ezzel is nagyon sokat segítesz!
Szia!
Több mint egy hónapja virtuális háború dúl Magyarorság, Japán, és a mostanában érkezett Taiwan között. Mindenegyik ország másért harcol - A Japánok azért hogy az infó-nagyhatalom címét megtarthassák, a Taiwaniak azért hogy tudassák a világgal azt, hogy csupán 27 ország fogadja el diplomatikusan az országukat, Mi, Magyarok pedig azért hogy megmutassuk a világnak hogy Mi is össze tudunk fogni, egy cél érdekében áldozatokat fogni, hogy tudassuk a világgal, mi is szoktunk játszani, egyáltalán létezik, Magyarország, nem valahol a Balkánon van hanem igenis a fejlett Európában. A háború viszont nem egy multiplayeres játékon, vagy akármilyen bonyolult szoftveren keresztül történik, hanem csak a webböngészõkben. A lényeg annyi hogy egy bizonyos weboldalon kell egy gombot nyomni minél többször, és ahányszor lenyomtad, azt hozzá adja az össze Magyar lenyomáshoz, vagy máshogy mondva clickhez. Már a játék kezdetekor, ügyes programozóink, olyan programokat írtak amik azt szimumálálják mintha emberi kéz nyomná a gombot, viszont a Japánok is hasonló módszerekkel játszottak, így a két ország egyenlõ feltételekkel versenyezhetett. A programokkal csak az volt a baj hogy kb. 5 percenként be kellett írni egy kódot ami a verseny rendszere felé igazolta hogy ember vagy. Ám, a Magyarok megint bizonyítottak: lelkes játékosok létrehoztak egy olyan rendszert amiben más versenyzõk írják be helyetted a kódokat, így neked csak ott kell hagyni a gépeden a programot, és magától nyomja azt a bizonyos gombot - azaz clickel-. Ez a nagy tömegeket megmozgató verseny már a híradóban, kultúrházban, rádióban, mindenféle médiacsatornán szerepelt, szóval tényleg komolyan vesszük. Ha te is be szeretnél állni a versenybe, nincs más dolgod mint ezt: clickerbajnoksag.extra.hu lapot felkeresni, és az oldal alján a MultiClicker leírást elolvasni és beüzemelni a programodat! A fõhadiszállásunk, ahol friss hírekere, fórumra, jó társaságra, gyakran ismételt kérdésekre lelsz, itt található: hunclicker.why.hu Reméljük csatlakozol ehhez a csodálatos játékhoz és együtt harcolunk Magyarországért!
Üdvözlettel: Az egyik cyberharcos!
Nemsokára kész leszek a turboclicker leírással, szóval ezt még ne használjátok, ebben az mc leírás van, de az bannolja õket 5 perc alatt.
Ez még csak egy publikus béta teszt verzió, fagyások és egyéb furcsaságok elõfordulhatnak! A hibák kigyalulása végett a fejlesztõk kérik, hogy aki futtatja az az elsõ klikkelési szálon állva indítsa el a logstart gombbal a naplózást. Ezeket a logokat lehet visszajuttatni nekik mondjuk egy emailbe másolva.
Nálam jelenleg 5 szálon fut, és csak azért nem futtatom hirtelen felindulásból mondjuk 50 szálon, mert a kódfejtõk úgysem lennének képesek a kacsaáradatot legyûrni. Ha viszont valaki ellenállhatatlan vágyat érez rá, hogy 10-20-100 szálon futtassa az új fegyvert, az kérem vegyen részt aktívan a kódfejtésben is, mert jelenleg is csupán 3 fõ állja a rohamot!
Az õ nevükben is köszönöm! <#worship>#worship>
EU ? fél milliárd ember ?
mi meg kevesen is vagyunk 10millioan szal ha még azt a kevés emnbert is kibannolják akkor mégis honann szedjünk utánpótlást
kapjákbe
Game 9:
Taiwan: 566milliósokezer
Japan: 551milliósokezer
Hungary: 95milliósokezer
Ezen a napon a lányos házaknál szalagdíszes bambuszrudat állítanak, mely a mi májusfánk távoli rokona.