ClickClickClick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Aktiváltalak az E2C3-ban.
Hajrá!

És természetesen a TurboClicker-t használd, azzal több szálon is lehet gyilkolni a kacsákat.

A kacsavadászok legaktívabb topikja:
http://hunclicker2.why.hu/forum/viewforum.php?f=3

De van chat már az E2C3 kacsafejtõ oldalon, sõt a TC-be beépítve is.

Info-kat szerezni ez a három legjobb forrás van.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

referenciának az sg-s adatlapomat beírtam... talán elfogadják :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

CzGobe
:)

eom$

htx

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

de annak a címét légyszi!! :P

VRSDM
e2c3 oldalán van kettõ is ...

ja és légyszi valaki linkeljen be hsz-számot, vagy norm linket, hogy melyik klikkelõs programmal érdemes nyomulni.
visszaolvasgattam de nem egyértelmû minden, vagy nem találok linket (#3609) pl ezt...

ezt hogy érted?

mi feleannyian mint a taiwaniak és múltkor véres küzdelmet folytattunk a japánok ellen :D

Dragooon
na tessék... ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

CzGobe
ha az eredményt (össz. klikk/ össz. klikkelõ)-re számolnák, tán még jó is lenne ^^

eom$

mi is felvettük anno XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pharaoh
Taiwaniak csak 2x többen vannak, mint mi, mégis felveszik a versenyt a japánokkal

RelakS
12,7szer a népességi adatok szerint

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dragooon
õket is kinyomják, csak lehet h 10szer többen vannak mint mi?

tototto
srácok akiket kibannoltak azok menjenk kacsákat fejteni, alig vagyunk amikor én felmegyek mindig 5-15 között vagyunk csak
amióta kivok bannolva csak igy tudok segiteni :(

via_mala
Most aztán mehetnek a TC-k akár 100 szálon is bátran, mert már be van izzítva a robotvadász az E2C3-on!
<#awink><#hawaii>

Persze a robotvadász random kódszót ad, de legalább tehermentesíti a kacsavadászokat. <#smile>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

0Speed0
banmentes idõszakom kb 5000 klikkig bírta... <#duhos2>F*ck You Ian<#action>
Engem/minket kisstílû klikkereket bannolnak szinte azonnal, a nagykutya taiwan meg japán csítel világba és nembántják õket <#falbav>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

a_n_d_r_e_w
inkább máshol keresném ennek a gyökerét, szerintem történelmi okai vannak, hogy miért pont ez a 3 nemzet vette ennyire "véresen" komolyan

One Vision. One Purpose.

0Speed0
Juhhúúú nincs Banán <#idiota>
Most megkapjátok!!!!<#mf1><#eplus2>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Yrda
sziasztok
lenne egy megjegyzésem, szóval az, hogy kár, hogy nem lehet már írni a fõhadiszálláson hozzászólást.. kár, hogy megváltoztatták :(

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Õk is az "áhh, úgyse nyerünk, minek törjük magunkat" filozófiát követik, mint sok magyar is jelenleg.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

ez mind...ez hihetetlen...:) kár hogy ennyire nem megy nekünk :\

nem akartok írni a központnak, hogy mi van ezzel a ban-dologgal?

RelakS
Akkor nézd meg a hanocha-n a 20ms-mal gyorsabbat :) Vagy adjak linket? :D

Még mindig idegesítõen gyors :D

Fordításra meg legegyszerûbb lenne egy japánt megkérni.

RelakS

Kicsit lelassítottam, mert idegesítõen gyors volt ^^
Lefordítani sajna nem tudtam :S

a_n_d_r_e_w
nem unod még? az egész rohadt EU sz@rik erre az egészre, vagy komolyan gondolod, ha bárkit érdekelne ez odaát, akkor nem tudna rá egy programot írni?

One Vision. One Purpose.

Csesszék meg, igazán megcsinálhatnák már a progikat úgy hogy az egész rohadt EU tudjon klikkelni a japcsik és a tajcsik ellen.

RelakS
RelakS
Yó ég tudja :D

itt meg megkergetik Ian-t :)
(fordítást ne kérjetek, mert valószinûleg kínaiul van, (vagy hogy beszélnek Taiwan-ban ))

Tsukare desu ka? - Elfáradtál?

Ian-san, betegnek tûnsz! (de miért kiccsaj? :D)

Hiányolnak minket? <#idiota>

Nem klikkeltek?
(nem hát, ha a fél ország bannolva van, a másik fele meg nem játszik...)

Hány forduló lesz összesen ?

RelakS
Jé, ezt a képet észre sem vettem ^^

Jóbaszomnagy :D

RelakS
Uhh... 10. forduló!

EMBEREK!!
Miért keseredtünk el? A játék ugyanaz, ugyanolyan élvezetes, izgalmas, ráadásul szuper programozóink jóvoltából újabb és újabb programokat kapunk. Ha te magad már nem is clickelsz, akkor legalább postold be a promószöveget be az összes fórumba amit ismersz, ezzel is nagyon sokat segítesz!

Szia!

Több mint egy hónapja virtuális háború dúl Magyarorság, Japán, és a mostanában érkezett Taiwan között. Mindenegyik ország másért harcol - A Japánok azért hogy az infó-nagyhatalom címét megtarthassák, a Taiwaniak azért hogy tudassák a világgal azt, hogy csupán 27 ország fogadja el diplomatikusan az országukat, Mi, Magyarok pedig azért hogy megmutassuk a világnak hogy Mi is össze tudunk fogni, egy cél érdekében áldozatokat fogni, hogy tudassuk a világgal, mi is szoktunk játszani, egyáltalán létezik, Magyarország, nem valahol a Balkánon van hanem igenis a fejlett Európában. A háború viszont nem egy multiplayeres játékon, vagy akármilyen bonyolult szoftveren keresztül történik, hanem csak a webböngészõkben. A lényeg annyi hogy egy bizonyos weboldalon kell egy gombot nyomni minél többször, és ahányszor lenyomtad, azt hozzá adja az össze Magyar lenyomáshoz, vagy máshogy mondva clickhez. Már a játék kezdetekor, ügyes programozóink, olyan programokat írtak amik azt szimumálálják mintha emberi kéz nyomná a gombot, viszont a Japánok is hasonló módszerekkel játszottak, így a két ország egyenlõ feltételekkel versenyezhetett. A programokkal csak az volt a baj hogy kb. 5 percenként be kellett írni egy kódot ami a verseny rendszere felé igazolta hogy ember vagy. Ám, a Magyarok megint bizonyítottak: lelkes játékosok létrehoztak egy olyan rendszert amiben más versenyzõk írják be helyetted a kódokat, így neked csak ott kell hagyni a gépeden a programot, és magától nyomja azt a bizonyos gombot - azaz clickel-. Ez a nagy tömegeket megmozgató verseny már a híradóban, kultúrházban, rádióban, mindenféle médiacsatornán szerepelt, szóval tényleg komolyan vesszük. Ha te is be szeretnél állni a versenybe, nincs más dolgod mint ezt: clickerbajnoksag.extra.hu lapot felkeresni, és az oldal alján a MultiClicker leírást elolvasni és beüzemelni a programodat! A fõhadiszállásunk, ahol friss hírekere, fórumra, jó társaságra, gyakran ismételt kérdésekre lelsz, itt található: hunclicker.why.hu Reméljük csatlakozol ehhez a csodálatos játékhoz és együtt harcolunk Magyarországért!
Üdvözlettel: Az egyik cyberharcos!

Nemsokára kész leszek a turboclicker leírással, szóval ezt még ne használjátok, ebben az mc leírás van, de az bannolja õket 5 perc alatt.
via_mala
tron, inferno és dns jóvoltából az E2C3 oldalról letölthetõ a TurboClicker v0.40-es verziója.
Ez még csak egy publikus béta teszt verzió, fagyások és egyéb furcsaságok elõfordulhatnak! A hibák kigyalulása végett a fejlesztõk kérik, hogy aki futtatja az az elsõ klikkelési szálon állva indítsa el a logstart gombbal a naplózást. Ezeket a logokat lehet visszajuttatni nekik mondjuk egy emailbe másolva.

Nálam jelenleg 5 szálon fut, és csak azért nem futtatom hirtelen felindulásból mondjuk 50 szálon, mert a kódfejtõk úgysem lennének képesek a kacsaáradatot legyûrni. Ha viszont valaki ellenállhatatlan vágyat érez rá, hogy 10-20-100 szálon futtassa az új fegyvert, az kérem vegyen részt aktívan a kódfejtésben is, mert jelenleg is csupán 3 fõ állja a rohamot!
Az õ nevükben is köszönöm! <#worship>

Dragooon
* magyarokat *

<< honann szedjünk utánpótlást >>

EU ? fél milliárd ember ?

tototto
jo de ha minden magyart bannolnk akkor kicsit unfair a dolog mert nem hiszem hogy a mi módszerünk csalás lenne ha a japánokét vagy a tajvaniakét nézzük
mi meg kevesen is vagyunk 10millioan szal ha még azt a kevés emnbert is kibannolják akkor mégis honann szedjünk utánpótlást
kapjákbe

RelakS
OMG!
Game 9:
Taiwan: 566milliósokezer
Japan: 551milliósokezer
Hungary: 95milliósokezer

tototto
nemtom én még a ranglistát se tudom meg nézni mindig azt modnnja tulterhelt az oldal, de hiszi a f...., simán kivagyok bannolva :(

RelakS
van még klikklikklik?

Pharaoh
Ez a Tanabata macuri. Ezen a napon találkozik a tejút által elválasztott két csillag (az Altair és a Vega).
Ezen a napon a lányos házaknál szalagdíszes bambuszrudat állítanak, mely a mi májusfánk távoli rokona.

HyperGames
TÉKed volt!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Golyo69
lol :D

GGMU

nem tom nem vagyok japán de lehet :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem a japánoknál szokás kívánságcetliket rakosgatni a fára?:)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
banamák :C

CzGobe
na, mizu?

eom$