3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
ezt mír hozza be néha?
DESINGO te ninja vagy:) -
#2771 lol
elmentem képet fejteni:))))
-
#2770 ez nekem bonyolult:D nem akarom addig leszedni amég nem tudom mi ez. -
#2769 olvasd el :) -
MrTressy #2768 Nem egészen, multiba köti az usereket és belehet irni a kódot egymásnak igy ha alszol de megy a gépeden a progi akkor más még ébren lévö nyuzer irja be a kódot.De ha éjszakai bagoly vagy és hajnali 3 kor eszedbe jut hogy kicsit kódot olvasnál akkor meg te segitesz másokon :) -
#2767 LOÁL, lenyomtam Ukrajnát! :DDD (180 ezer) -
#2766 mi ez a e2c3? találtatok progit ami felismeri a karaktereket?:D -
#2765 engem is:) Szeriny 50.000kattintásommal fasorba se vagyok(tegnap ilyen tályba kezdtem) -
#2764 ledobált:((((( -
#2763 Ti több programmal nyomjátok?:P
Mert mintha azt olvastam volna, hogy nem megy csak egyel a Multi Clicker -
#2762 akkor te lehetnél a 30-ik ország:))) -
#2761 én lassan 200ezernél járok :D -
#2760 az szép -
fadi #2759 Értem a viccet :), de 101 ezerre gondoltam -
#2758 101? akkor te is nagy segitő vagy (remélem érted hogy csak 41, és nem 41.000 ) -
fadi #2757 Én meg 101-el, szal sztem ezt itt fejezzük be... -
#2756 Én csak mondtam...
Írj ide és beteszik.. -
#2755 rossz népet segítesz:)
pont nemrég mondtam haveromnak aki Arizónában van,hogy mekkora láma az USA
GO CSOCSO told be őket harmadiknak:))))))))) -
#2754 én meg 45-el -
#2753 ha ezen mulik itt van az a része a bannernak
[IMG][/IMG] -
#2752 ma 20 ezerrel segitettem a magyarokat... de nagyon le vagyunk maradva
-
:P
Bannerral kapcsolatban szóljatok Dragooonnak, hogy szedje le a 1st-t és jó lesz.. -
AranyKéz #2750 Jah, a bannert ki kéne cserélni. -
MrTressy #2749 Hú nagyon beindultunk 2 óra alatt 4 millió klikket hoztunk távol keleti barátainkon -
#2748 ráadásul ők jóval "furábbak" mint mi :D!
a banner elég megtévesztő -
#2747 Nah, asszem beszállok az ötödik menetbe is :P
Ez a cucc, amit írtatok jól hangzik, szóval kipróbálom :) -
#2746 JAPÁN. Lakossága: 130 millió fő
Magyarország. Lakossága 10 millió fő
13x több ember él ott és még az internet is jóval elterjettebb...
Nem kis teljesítmány azért MO.-hoz képest -
MrTressy #2745 De most már tényleg elkezdtünk feljönni este 18:00 óta 2millió klatyot hoztunk a japánokon -
#2744 arra mit kell nyomni? vacakot? amúgy mintha láttam volna 1 loading image...-et.
igen, közben rájöttem az Y problémámra :) -
#2743 Piros x helyett raktam be. -
MrTressy #2742 Elmész ide http://e2c3.extra.hu/ letöltöd a multi clickert majd regisztrálsz.Elöfordul hogy azt irja hogy levélküldés sikertelen.De ne aggódj menni fog a reg ha megkaptad a visszaigazoló levelet,akkor multi clicker indit e2ec3 fülben jobb fent ird be a neved és a jelszavad pipáld ki a távoli vezérlést.Elsöre 1x bekell irni a kódot de aztán megy magától a többiek segitségével.Ha pedig te is kódot akarsz irni akkor az elöbb emlitett oldalon a Kódszó megfejtésére kattintasz beirod neved jelszavad és folyamatosan irkálod a kódot :) -
#2741 Az "y" magánhangzónak számít! -
#2740 Valaki felvehetne MSNre és elmagyarázhatná hogy tudnák akkor folyamatosan sok kliklikkelést bevinni(hogy kell a progit használni és meiket kell használni) Én válalnék esti műszakot:P -
#2739 Én már be is tettem a profiljaimba a különböző torrent és nemtorrent siteokon a leírást :) -
#2738 Én 4igsőt naggyából mindig addig vagyok fent:) De nem tom most akkor mi hogy működik. Mivel tudok e legtöbb és leggyorsabb kattintást bevinni... -
#2737 Ezen a képen a ジェール (jeeru) Győr akar lenni? :)
Én inkább azt írtam volna, hogy ギョール (gyooru) Meg Szegednek is inkább セゲッド (segeddo) lett volna a jó szvsz... -
BBlackbeard #2736 Promóanyag
Mivel elég kevesen vagyunk, írtam egy promó anyagot, aki bárhol terjeszthetitek! Terjesszétek! -
#2735 ilyenre gondoltál? "Ha valaki olyan képet lát, amin egyértelműen 2 mássalhangzó vagy 2 magánhangzó egymás mellett van, akkor mentse le és küldje el az adminisztrátornak!": -
tudatlanka #2734 Én még annak is orülök hogy kirakták miután szóltam az egyiknek...
-
tudatlanka #2733