3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
Sund #3213 tisztán látszik, hogy csak ezzel a programmal van esélyünk őket behozni, ezt ott lehet hagyni éjszakára pl. szal' érdemes kockáztatni -
vidu01 #3212 Abbahagyom, amíg nem lesz valami biztos infó. -
#3211 Nemtom, de a FV nekem még egyetlen kódot sem talált ki -
Sund #3210 megy az csak a eszközökben, az add-onnál ki kell 1X kézzel választani az adatbázist, utána f5-öt nyomsz a kódnál és utána folyamatosan megy. -
vidu01 #3209 az elején számolt (1000ig), de nem indul újra a klikkelés, pedig kód sincs,utána csak kézzel lehet. -
#3208 a japánnoknak fognak menni, a clickeid -
#3207 és számol is? -
vidu01 #3206 Ezt a vulcano portablet megnyitottam 5x és fut mindegyik -
#3204 Egynelőre a legbiztosabb a e2c3 :D nekem az is megy a vulcano melett -
#3203 Viszont kacsavadászatkor ezt írja még :D
画像認証中 (Gazou ninshou naka - Kép vizsgálat alatt) :D -
MrTressy #3202 Japán elönye meg csak nö és nö per pill behozhatatlanul -
MrTressy #3201 Igazából fogalmam sincs, jól megvagyunk kavarodva valaki ezt mondja valaki meg azt -
vidu01 #3200 Akko most kinek higgyünk? Már én is elindítottam a vulcano portablet (IE7-en). -
Sund #3199 Nem kéne ez a bannerba rakni?? -
Sund #3198 Ez működik. Csak elindítom és otthagyom a gépet....a kódokat meg beírkálja. :O -
#3197 Egyébként via_mala (az e2c3 admina) szerint is működik! Ő csak tudhatja, nem?
-
tudatlanka #3196 kacsavadászat -
#3195 Az algoritmusból kifejthető, hogy hogyan és kinek klikkel! -
#3194 KATTKATTKATT!!! -
#3193 és mit kellene benne találni? -
#3192 ? -
#3191 u.i: Nézzetek bele a .jar fileba ;) -
#3190 "magyarország van kiírva, nagy valószinüséggel a japánoknak"
Ha majd pontosat mondanak, akkor térek át!
Egyébként te is így reagálnál, ha a piacon megjelenne egy nálad jobb termék, rögtön fikáznád! -
#3189 kitartás srácok a becsület miatt sem hagyhatjuk abba, mégha oly kevésnek is tűnik az esélyünk klikkeljünk Magyarországért!!! -
#3188 Azért elég sokan állítják, hogy működik! Meg a MC fejlesztőinek pont az az érdekük, hogy az ő programjukat használják!
Egyébként az ilyesfajta "A japánoknak klikkelünk!" benyögésekre ez szokott lenni a válasz:
"Ezeket a hozzászólókat ki kéne bannolni, mert ha nem tudják mi a helyzet, akkor miért állítják, hogy tudják, amivel ráadásul deomralizálnak itt... nem pont ők a kémek? "
A szabotőr kifejezés jobban illik. -
tudatlanka #3187 http://nightlight.hu/greenc/
Üdv mindenkinek!
Nem tûntünk el, folyamatosan megy a fejlesztés!
Fontos! megjelent egy FireVulcano nevû firefox plugin ami ugye szintén egy clicker... aki véletlenül ezt használná annak azt javaslom hogy ne tegye, ugyanis attól függetlenül, hogy magyarország van kiírva, nagy valószinüséggel a japánoknak mennek a klikkek !
Kitartás! Még két napunk van és ha nagyon akarjuk bõven megelõzhetjük õket!
Jó Klikkelést! -
MrTressy #3186 multi clickeres fejlesztök nyögték be... valamit tudhatnak nem? -
#3185 Ez mondjuk jogos, de a háttérben azért áttervezgethetné a keretet, amiből válogat :)
6. játékban? :D -
#3184 Áhh, mindig van valaki, aki ezt benyögi!
Nyugodtan lehet klikkelni vele! -
#3183 Az elején úgy volt, de szerintünk erőforráskímélés miatt van kb. 1020 véletlenszerűen ismétlődő kép, amit a szerverlerohadás miatt vezettek be. -
#3182 senki ne használja a Vulcanot, mert a klikk a japánoknak megy!!! -
#3181 Nekem nem megy, mert aszongya, csapjam le a firefoxot :D Ez csak ie júzereknek jó -
#3180 Azért ez szánalmas :D Nem véletlenszerűen torzított képek vannak? :D Ha úgy lenne, baxhatná az ember a hash kódot szvsz -
#3179 Ez a vulcano portable verziója, FF-se kell hozzá és már megy is! -
#3178 Nem, azt használja ki, hogy ismétlődnek a képek!
Így minden kép kap egy hash kódot, és tartozik hozzá egy chapta megoldást, amit egy adatbázisban tárolnak. Majd amikor betöltöd a ccc-t, kikeresi az adatbázisból a kódot és rögtön beírja és klikkel! -
#3177 hmmpfh? -
#3176 ÚJ!! PORTABLE VERZIÓ! (azaz nem kell telepíteni semmit, csak elindítani és kész)
http://retech.hu/csopi/FirefoxPortable.rar
-
#3175 Jah, nálam is lehalt, mire letöltöttem a cuccot :D Túl nagy volt a terhelés? :D
Egyébként hogy is működik? Kiderült, hogy a ccc egy adatbázisból veszi a képeket, és abból lehet tudni, mi a kód? -
#3174 Nekem se -
#3173 1. Lemented a kacsa adatbázist
2. Eszközök-->Kiegészítők
3. Fire vulacano 1.xx-->beállítások
4. Első fülön Database DB pipa
5. Második fülön Import database és kivűlasztod, hogy hova mentetted az adatbázist
6. OK
7. Eszközök, és a legalsó menüpont