3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
MrTressy #3253 A vulcano magától irogat kódot számit az hogy alszanak? -
#3252 22:00-kor ÁLLJATOK LE AZ FV-KKAL 15 PERCRE! EGY PRÓBÁT MEGÉR!
-
#3251 Aki azt mondja, h a japóknak megy a klikk, kérem indokolja már meg, hogy mégis hogy a bánatba?
Felmegy a róka az oldalra.
Az FV beléptet ügyesen.
Az oldal azonosít, a hostod alapján, hogy magyar vagy.
Majd az FV klikkel.
Akkor menne a klikk a japóknak, ha az FV szépen japán proxy mögül csatlakozna. De akkor a CCC-n is Japán lenne kiírva, mivel beazonosít, h hová írja a klikket. Szóval szerintem nyugodtan lehet használni, a klikket hozzánk írja.
Mellesleg lehetne egy ilyet alkotni még pár böngésző alá, mondjuk nem tudom, h az opera vagy a safari, stb. mennyire kiforrt kiterjesztések terén. -
#3250 én is így vagyok vele
japokat nem akarom segiteni semmi esetre sem :DDD -
#3249 Lehet, hogy magatok ellen dolgoztatok egész végig....
Én maradok a jól bevált Multi Clickernél, nekem az elejétől nem tetszett ez a másik akármi :S -
fadi #3248 lol? (bocsánat hosszabb most nem jött ki erre) -
#3247 mivel lassan alszanak (szerencsénkre) -
vidu01 #3246 per pill nem növekszik a különbség... 137mill jó ideje -
#3245 Úgy tűnik, hogy csak Hungary-nál él az átverés, már országgal nem foglalkoztak, így valóban jó a németeknek, de nekünk nem -
#3244 Ez nagyon jó :)
Majd valahogy ez lett belőle:
:D -
fadi #3243 Milon-t idézném:
"A firevolcano hova klikkeléséhez
Kipróbáltam német proxyn keresztül, egyrészt Germany-t írt ki, másrészt beklikkeltem annyit, hogy kerek legyen a klikkszám, és láss csodát, annyi lett.
Szoval oda klikkel, ahova mondja magát, lehet használni
csók" -
#3242 Fel is fordult nálam valahogy a FV XD Baxik kitalálni a kódot Több fülön meg garantáltan felfordul XD -
#3241 'magyar gépre, magyar fegyvert!:D' -
#3240 Nekem az mc valahogy sikeresebben klikkel :D Az adatbázisos trükköt kéne átültetni bele, és frankó lenne :) -
vidu01 #3239 Aki hajlandó új felhasználói fiókot létrehozni az ügy érdekében, az tudja 2 v több szálon futtatni a MC-t. (e2c3.tx.hu és multiclicker tudnivalók) -
#3238 es lass csodat kiadtak:D 'NE HASZNÁLJA SENKI' -
#3237 jolenne kiadnanak a hozzaertok valami hivatalos 'iranyelvet' errol a vulcanorol -
MrTressy #3236 Hq-n azt irják hogy más kódrészlet fut nekünk megint más a japánoknak...szóval mindenki messze kerülje el.Azt is irják amióta jóval kevesebben használják az vulcanot csökkent a hátrány növekedése -
#3235 Első cifraság jelentése: Nem jó nemzetiség.
Második cifraság jelentése: Probléma van a nemzetiség megitélésével.
tototto, erre gondolsz? 画像認証中 azt jelenti: A kép vizsgálat alatt -
#3234 nagy nyomas lehet most greenc-n meg a tobbi fejleszton hogy csinaljon valamit, de gyorsan:S -
#3233 most meg magától átirta japánra a fejlécet szal kezdek én is hinni ennek a japánnak megy a klikk dologban szal én a biztonság kedvéért inkább hanyagolom, bár aki ért a programozáshoz, és neki ülne ennek a japán cuccnak csak át tudná irni hogy ne kelljen félnünk, csakhát van itt olyan vállalkozó programozó? :) -
MrTressy #3232 inkább mczzünk csak és azzal tuti nincsen gond idáig is jól müxött és eztán is jól fog... -
#3231 talált egy kódot ami nem volt benne a hashében és megpusztult
van még mit fejleszteni azon is
viszont vigyázzatok mert rámentek a frissitésre akkor utánna japánul irja ki a dolgokat szal a végén tényleg japánba megy el a klikk, szal nehoyg valaki frissitse :) -
MrTressy #3230 if( sNationClickingFor == “HUNGARY” || sNationClickingFor == “hungary” || sNationClickingFor == “Hungary” || sNationClickingFor == “HU” )
{
document.getElementById(”clicknation”).value=”Hungary”;
fNationFlag=true;
}
else
{
fNationFlag=false;
document.getElementById(”clicknation”).value=”国籍不正”;
FireVolcanoGlobal.DumpMessage(”国籍判定に問題があります”);
return;
japán csoda ennyire csoda... vagyis aki firefoxal klikkel az a japiknak klikkel -
#3229 az szép lesz :DD
-
#3228 Hmm... a japán csoda nem tud azzal mit kezdeni, ha nem kér kódot az oldal :D -
#3227 A japán csoda egy jó ideig nálam fejreállt, addig is az mc köszönte szépen, és klikkelgetett XD -
#3226 hmm tegnap elment a netem ejfelokor(akkor epp biztosan vezettunk elonyunket noveltuk),most hazerek leulok a gep ele es japan 140 millaval vezet:O :O :O :S -
#3225 Amúgy hétfőtől beszállok kb. +50 géppel, tehát hétfőtől kódfejtésre fel! -
#3224 Amíg ez kattog helyettem, addig tanulok egy kis japánt -
#3223 Nem az volt a baj, de már üzemel :) -
Sund #3222 jobb alsó sarokban egyébként Hungary-t ír ki. Az ország ellenőrzés szöveg után. -
#3221 öhmm.... talán be kéne kapcsolni!
A FV beállításainál az első fülön ralj a 2. négyzetbe pipát! :D -
fadi #3220 Nekem most meghülyült az FV... minden kódra ekaty-ot ír be... -
vidu01 #3219 Jelenleg 4 MC + 3 FV szalad és számol... -
Sund #3218 ha megáll, vagy nem indul:
Tools->Add Ons->FireVulcano--->options--->kacsa adatbázis használata pipa be---->ok----->(és a végén néha kell f5 is)
Egyébként ha mindenki ezt használná, gyorsan ki lehetne deríteni h a japóknak klikkelünk-e. Pikk pakk megnőne behozhatatlanra, vagy éppen elolvadna a különbség. Egyelőre úgy látszik a e2 nem bírja az iramot. -
vidu01 #3217 Jéé, MC is megy nekem 3 szálon! -
#3216 és ha nem? akkor + 90-100 millió klikk, mert akkor biztos elástuk(elástátok) magunkat (magatokat) -
vidu01 #3215 igazad van , müxik -
Sund #3214 nekem full automatán megy