Visszatér a Totalcar a TV2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiábrándultam Vinklerbõl,ez a mûsor róluk szól,már szó nincs tesztelésrõl,motorcsónak-kombályn-kukásautó...jó vicces,de kinemszarjale?
Jah és az amikor a piroszoknis csülkeit odab*szta premierplánba(jelezvén,levagytoktixarva csírák,ez az én mûsorom!)
Tömören egy tufa paraszt.
A másik tag jó arc,rá még lehetne építeni ótósmûsort.
Jah és az amikor a piroszoknis csülkeit odab*szta premierplánba(jelezvén,levagytoktixarva csírák,ez az én mûsorom!)
Tömören egy tufa paraszt.
A másik tag jó arc,rá még lehetne építeni ótósmûsort.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
a pimpelés és a zenélés nem kellett volna. Olyan mû jellege lett a dolognak. A köztes részek viszont hozták az eddigi színvonalat.
Olyan hangulata volt a régi epizódoknak, hogy már csak azért is kötelezõ volt minden részt megnézni + az ismétléseket is, mivel nem csak annyi volt, hogy leadták ugyanazt és kész, hanem sok új gondolatot osztottak meg közben és szokás szerint bohóckodtak. Nem volt vetélytársa a mûsornak!!! Fõleg nem a karóba húzott rtl klub-os srác 😄 meg a Répalány
Remélem "átalakulva, megújúlva" is ilyen jók maradnak!!!!
Remélem "átalakulva, megújúlva" is ilyen jók maradnak!!!!
Lealáz minden mûsört.Kicsit még kételkedek,de azért bízok benne.Az viszont kicsit idegesítõ,mikor kombájnokat meg mindenféle fostalicskákat mutatnak be.
Zene nélkül mit érek én?
hát sztme olyan lesz, mint anno volt rtlen vasárnapi reept klubb.. néha érdemes volt nézni mutatak jó dolgokat, aztán jött az újjítás, oszt elment fostalicskába... sztem ebbõl is ez lett...😄
de ne legyen igazam!
de ne legyen igazam!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagyon jo !!!!!! sokkal jobb müsör mint a retekklubbon a "autómánia' a srácok is naon jo arcok voltak ++++++ big up!
Legalább ujra van, nemsokára kiderül mennyi minden változik...
a mûsoron teljesen látszik a TOPGEAR jelleg, és teljesen mellbe vágott amikor Karotta nyilatkozta hogy ez volt a szándék ... kicsit sajnálom hogy a sufnitunning jelleg elhalványul a mûsorban, és elmegy egy prof irányba, de remélhetõleg lehet majd szeretni ezt is.
lehet angliában azért van studióban a mûsor mert kurv@ sokat esik az esõ ...
nékünk itt a pusztán lehet hogy más mûsor kéne.
ez mondjuk még mindig a legkisebb gond, inkább a mûsor 1-2 hónapon belüli KLÓNJAI lesznek idegesítõek ... lehet pont ezért váltottak a srácok, mert már minden csatornán (még a hirtv-n is) totalcar style-ban mentek az autós mûsorok ...
lehet angliában azért van studióban a mûsor mert kurv@ sokat esik az esõ ...
nékünk itt a pusztán lehet hogy más mûsor kéne.
ez mondjuk még mindig a legkisebb gond, inkább a mûsor 1-2 hónapon belüli KLÓNJAI lesznek idegesítõek ... lehet pont ezért váltottak a srácok, mert már minden csatornán (még a hirtv-n is) totalcar style-ban mentek az autós mûsorok ...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0