9
-
#9 "20 millió forintos bírság"
Miert nem lehet ezt 200 milliora emelni? -
blaze #8 A dolgok valószínű a részletekben vannak elrejtve!
A voda meg egy akkora gyomorforgató, szemét, hazug társaság, hogy kishazánkban párja nincs!
Ajánlom figyelmedbe a kb. 3 évvel ezelötti Vodafone GPRS Internetszolgáltatásukat!
Pusztán már ha hallom vagy csak olvasom a nevüket, már attól is felmegy bennem a pumpa. -
AljasGetto #7 Pont a lényeget emelted ki: utólag fizetné, nem pedig késve...
"Az elektronikus hírközlési szabályok nem zárják ki, hogy a szolgáltató a szolgáltatás értékhatárát rögzítse"
Azaz rendesen fizettél, de az adott hónapban túlléptél bizonyos forgalmat, akkor szépen letiltott...
És különben is, ki a rák fordulna az NHH-hoz azzal, hogy "húúú, milyen g*ci ez a szolgáltató, letilt, mert nem fizetek neki..." -
CrazyTomcsy #6 "Az elmúlt évben több a számláját utólag fizető ügyfél..."
Magyarul akik nem fizetik ki a határidő lejártáig a számlájukat, azok mit csodálkoznak? Én is jártam már így, de teljesen jogosnak tartom. Amint feladtam a csekket, elfaxoltam a másolatát és 1-2 órán belül már újra tudtam hívni. Ennyi. Nem hülyeségből van megadva a határidő, amíg fel kell adni. -
CrazyTomcsy #5 "Az elmúlt évben több a számláját [b]utólag[/] fizető ügyfél..."
Magyarul akik nem fizetik ki a határidő lejártáig a számlájukat, azok mit csodálkoznak? Én is jártam már így, de teljesen jogosnak tartom. Amint feladtam a csekket, elfaxoltam a másolatát és 1-2 órán belül már újra tudtam hívni. Ennyi. Nem hülyeségből van megadva a határidő, amíg fel kell adni. -
htmm #4 Vodafone...
Nekem egyszer nem akarták beaktiválni a wap hozzáférést es az ászf -ben nem létező kitételre hivatkozva. Csak mikor megemlítettem nekik az NHH-t, akkor csinálták meg. Ilyenkor néha sajnálom, hogy nem írtam mégis nekik (mármint az NHHnak) -
lee56 #3 "...melynek összege elérheti a szolgáltató előző üzleti évi nettó árbevételének 0,25%-át."
Nem lesz az egy kicsit sok :) (semmi bajom a vodafonnal, de valahogy nem tudom saynálni) -
#2 sok mobil és netszolgáltató is el van szállva magától, sorra kéne büntetni, de 100 milliókra, azt talán ránk is odafigyelnének... -
Tecnamo #1 Kérdés:
Vajon meg tud annyi embert hülyíteni a Vodafone h fedezze ezt a sok büntetést?
Kell nekik hazudni...
Kár h a posztkommunistákat nem büntetik a hazugságaik miatt.