62
  • Cat #21
    http://www.sg.hu/cikkek/50896/totalis_depresszio_az_rtl_klubon
  • Wittgen
    hát igen, ortt kitalálta, hogy nem lehet emberi időpontban sugározni filmeket, mert árt a gyerek fejlődésének, erre mi szopunk, h. 22:00 után kezdődnek az értlemesebbek....hja nekik nem kell dolgozniuk, csak megskubiznak pár részletet és ha villan a cici vagy a fejsze egyből megy az ejnyebejnye

a rescue me cikkről lemaradtam....
  • winnie
    commandante: "A The Sopranos, 24, Third watch, The Shild vagy Brothers in arms fajta realista szösszeneteket elég nehéz lenne ebédidöben, vagy az esti mese elött reklámozni. J"

a third watch nagyon erős volt, amikor kedd esténként ment - a többi meg kábeles sorozat, apaból csak este 10 után mehet.
  • winnie
    10b1: "Arról persze nem írnak hogy a Lost 2. évadának a premierje minden csúcsot megdöntött."

hol? se itthon, se külföldön. sőt, itthon már feleannyian se nézik a slotot tévében, mint a prmiert.
  • winnie
    kindred baldes: "de ha a viszonlag szegénynek mondható Cool TV meg tudta venni az első évadot,"

az m1 vette meg, utána tőlük átvette az rtl és lepasszolta a leánytévének.

"Vajon miért nem kerül még rá sor? A magyar által kissé nehezebben"

egyzser - reklámmal - megbukott. aztén dvd-n is kijött. necces lenne, ha bebukna és a nyakukon maradna 4 évad.
  • winnie
    wittgen: "hogy elindult a Rescue Me című sorozat az Rtl-en. Pl én nem ott nézem,"

volt róla hír múlt héten itt is.
  • sathinel
    Lol cobra 11, Walker ??? huh vazz! Bár itthon a lagzilajcsit is sokan vették, meg nézik a barbárok köztet is, meg Kisszel Tündét, és Győzikét. Ezek most tudatosan hülyítik a népet vagy csak magyar módira ennyire elbaxták? Bár ahol fenn tud maradni egy romantikacsatorna..... Eddig a legjobb amit adhatott nekünk, talán a brazilsorozatnév generátor. Hogy mindíg legyen egy jelszógenerátorod:D
  • Cat 02 #14
    Heroes os kép sztem spoileres :D
  • Sanyix
    Azért sztem a 24-et megközelíti a prison break izgalmasságban, bár nekem is a 24 az alap. A legjobb dolgok közé tartozik leülni és végignézni egy 24 évadot :), de egy pb évad se rossz, bár abból még csak 1 teljes volt.
    Ezen kívül a The Sopranos, 4400 is igen jó szórakozást nyújtott nekem :)
    Most éppen az X-aktákat elevenítem fel, és a kihagyott részeket pótlom, aztán jön a Heroes.
  • Wittgen
    Nekem pl pont azért tetszik a 24, mert több fordulat van benne, mint egy 100-as csavarban. Persze ismerek emberkéket, akik ezen okok miatt nem szeretik (túl bonyolult, mondják, nem tudják mi miért történik, stb...), marad nekik gőzikesó.

pl cobra11 azért népszerű, mert az emberek imádják nézni a pusztítást, abban meg van bőven robbantás/ütközés/lövöldözés.

Azért arra meg kíváncsi vagyok, hogy a tv2 kap-e vmi büntit az ortt-s köcsögöktől, amiért a Heroes-ben elég brutál dolgokat mutogatnak (pl 3.részben a csaj belsőségei+bordája, amikor a boncasztalon fekszik). Emlékszem az rtl is kapott fél órás adásszünetet az alien4 miatt még régebben, pedig azt jóval 21:00 után adták le+még ki is vágtak a szenyók belőle pár trancsírozós részt.
  • Commandante
    Azt is megmondom, miért: mindenki azt várta, hogy végre történik valami, vagy esetleg megért valamit ebböl a misztikus kotyvaszból. Értelmes sorozat annak ellenére is érdekes tud maradni, ha minden egyes rész végén lezárnak egy kis epizódot. Ez meg csak nyújtja, nyújtja, meg nyújta... több benne a rejtély, mit az egész ókori történelemben együttvéve. Olyan, amit egyhuzamban érdemes letolni, nem hetente 1x reklámokkal megtüzdelve.
  • Commandante
    Magyarországon azt a sorozatot lehet eladni, azt nézik az emberek, aminek naponta 5ször látják a bemutatóját. Álérzelmek, valótlan fordulatok, ótós üldözgetés. A The Sopranos, 24, Third watch, The Shild vagy Brothers in arms fajta realista szösszeneteket elég nehéz lenne ebédidöben, vagy az esti mese elött reklámozni. Jól is nézne ki! 2 perc múlva köp a maci, de addig nézzük, mi történt kedvenc sorozatainkban: a vállalkozsó Tonny bosszúból - de érthetö okok miatt - pemier plánban megfolytott valakit, Mr. Bauer rutinszerüen megkínzott néhány terroristát, a korrupt zsaruk már megint loptak-csaltak-hazudtak-öltek, a nácik meg még mindig hullottak mint a legyek, gyomorsár, véresbéles! Úgyhogy az ilyesminek marad a 00:30-as idöpont, 18-as karika meg a szigor. àlmatlanok elönyben.
  • 1Obi1
    Arról persze nem írnak hogy a Lost 2. évadának a premierje minden csúcsot megdöntött.
  • Kindred Blades
    Vannak. Hajjajjjjjj, de még mennyien!
    Ha most nagyon szeretnék igazodni az átlag yenki fórumozóhoz, akkor közölném, hogy "rofl u nubz, 24 rulz!" Értelmesebb formába öntve, megkóstoltam több sorozatot is, de még mindig a 24 az, ami -Stephen King (!) review-e után szabadon- egy epizódban is több feszültséget tud tálalni, mint más sorozatok egy teljes évada (legalábbis számomra, kinek a pap, kinek a papné). Ez hogy jön ide? Elég stabil és egyre növekvő (kollégákon is tapasztalom) rajongótábora van, hogy nem került még egy nevesebb csatorna műrorára. Persze, tudom én, hogy előfizetési kötelezettséggel jár külföldön, de ha a viszonlag szegénynek mondható Cool TV meg tudta venni az első évadot, akkor akár a többiek is beruházhatnának. Igazából vélemények érdekelnek. Vajon miért nem kerül még rá sor? A magyar által kissé nehezebben *átérezhető* amerikai hardcore politikát képviselő szál miatt? Vagy az aktuális évadoknak túl nagy az ára? Esetleg a készítők valamely tagját nem szeretjük? Vagy a Cool-on se olyan magas a nézettség (ezt mondjuk a sugárzás időpontjában meg is értem, nem biztos, hogy a legjobb helyen van ott)?
    Vagy csak én vagyok túl (nem is tudom, milyen szó illene ide), hogy a (z új részekben itt-ott előforduló) túlzások ellenére a hazai favorit Cobra akráhánynál klasszisokkal érdekfeszítőbbnek tartom?
  • Inquisitor
    Azért én tegnap délután majndem lenyeltem a kanalat amikor elindult a Cobra 12!!! ... Lol. A németek sorozatba nyomják az idióta krimi/akció sorozatokat, amiknél a sztori lényegtelen, csak minden részben robbanjon fel 5-6 autó meg egy fél város, de legalább autósztráda. Lol.
  • Wittgen
    Én nem azok alapján tájékozódom, hogy mi a legnézettebb, mi a legjobb a fórumozók szerint, stb. Megnézek 1-2 részt, aztán vagy bejön vagy nem. Persze vannak kivételek, mint pl a délutáni szappanoperák, amelyektől alapban rosszul vagyok, még a pilot sem érdekel.

Egyébként nem említik a cikkben (szerintem azért, mert nincs olyan nagy neve a sorozatnak), hogy elindult a Rescue Me című sorozat az Rtl-en. Pl én nem ott nézem, mivel a nézőbarát éjfél körüli időpontban vetítik, hanem netről szedem, és az eddig látott 3 rész alapján elég királyság.
  • Gerygrey
    hiszen az ember - akárcsak a politikai szavazásoknál - szeret a győztes táborban lenni és ha azt hallja hogy valamit sokan néznek, akkor szívesen van benne a tömegben

Istenem, ENNYIRE birkák vannak? Hihetetlen.
    Én azt hallom hogy Győzikét sokan nézik, és csak értetlenkedek hogy vajon miért, de semmiképp nem akarnék ebbe a "dicsőséges, győztes táborba" tartozni. Sorozatokat is akkor nézek, amikor már tévében lement egy évad, és egyben le tudom tölteni torrentről azt a 20-25 epizódot. A tévés műsorszerkesztők valahogy rohadtul nem tudják eltalálni hogy nekem mikor van kedvem mondjuk lostot nézni :)
  • Cat #4
    A helyzet az, hogy választások után MINDIG többen vannak akik ugy emlékeznek, hogy a győztes pártra szavaztak, mint akik valójában így cselekedtek. Nézz ennek utána :)
  • papabear
    "hiszen az ember - akárcsak a politikai szavazásoknál - szeret a győztes táborban lenni és ha azt hallja hogy valamit sokan néznek, akkor szívesen van benne a tömegben"
    aha.
    a cikkiró bizonyára, de ne általánosítsunk....
  • Commandante
    Már bocsánat, de ki nem sz@rja le, melyik sorozat a legnézettebb? Valami vagy tetszik, vagy nem, de ezt nem mások TV-nézési szokása dönti el.
  • Cat #1
    ez nem átverés, csupán "nem bontják ki az igazság minden részletét" :) Nézettségi adatoknál olyat adnak meg, ami nem összehasonlítható, pl. tipikusan ilyen, amikor odaírják nagybetüvel hogy legnézettebb, alá kisbetüvel hogy "a 18-29 éves nők körében" :)