133
The Darkness-X360
-
#133 jah thx...:D
amúgy a faroktéma hiányzott, mert régen sokat láttam trélerekben, meg azt a nagy fekete lyukat...és itt semmi szekszualitásról nincsen szó...
mikor dobálta a fikó a rendőrautokat, meg kukákat...az kemény. -
tihibaby #132 Én is most nyomom a játékot,először olyan volt a game mint egy nagy pofon szappanos kézzel.
Aztán rájöttem,hogy csak régen játszottam már a Shenmue-val.
A mostani játékokhoz képest ebben bizony figyelni,és gondolkozni kell.
Egy kicsit legalábbis.... -
#131 Ja és amit sokan kihagynak mert tényleg eldugott helyen van: az egyik állomáson a peronnal szemben van egy ajtó át kell menni a vágányon "gun hill" a hullámpalatetön is lesz egy cetli késöbb pedig arrafelé fent nyitva lesz egy ablak fel kell kuszni...cetli meg aszem "öltözék" a falon a minionoknak.
remélem nem baj ha nem spojliztam. -
#130 Azzal a cetlivel telefonálnod kell minden telószámot "löj el" amint telefon közelben vagy az a biztos van vagy 100 darab. Ezek szerint még nem tudod a "farkadat" használni anyagmozgatásra?! Vissza kell menni Paulihoz a kalapos fickohoz ö osztja az észt. A bal oldali start gombbal nézed mindig mi a feladat. A pier pályára majd késöbb kell menned amikor már egy nagy hajo is ott lesz.
Aszem a Fulton álomáson feljösz egy régi kastély szerüséget keress elötérben szökökuttal ott lessz valami eszméletlen dráma. -
#129 jé...
állat.
én meg aszittem senki nem lesz a totyikban...ráadásul olyan aki tud segíteni is...:D
nah megpróbálom elmondani, hogy ne legyen érthetetlen...
remélem csak egy ien terület van....:S
SZÓVAL...felmegyek a metróból...jobbra 3 -4 tag van egy furgon mellett ...szól a zene..
kinyirom őket csak egy rövid úton tudok menni tovább, egy amolyan piros daruszerűséghez...
értelme nem volt, csak hogy a legtávolabbi fém ajtók közül a bal oldalinál ahol kiszürődik a fény beeresztem a gyíkot...és ki tudom nyitni az ajtót teljessen, de az akadályok végett így sem tudok bemennei, csak egy extra cuccost tudok a gyíkkal felvetetni....
akkor nem lehet itt tövábbmenni, vagy csak én nem jöttem rá.
egyenlőre ennyi lenne, ha itt nincs tipped, akkor megpróbálok visszamenni a többi régebbi területre hátha elhagytam valamit...
választ előre is köszöntem... -
#128 Én most vittem végig harmadszor. A végére megint telebőgtem egy csomag zsepit.
Hol akadtál el?
-
#127 nem...énmeg kibaszottul elakadtam a játékban... -
TekkenMaster #126 nem tudjátok h hol lehet letölteni a teljes verziót?
mindenhol csak demot meg spoilert találtam -
Scooby87 #125 na továbbjutottam...amúgy kicsit nyögve nyelősen indul ez a gém nekem....meg amúgy nem vettétek észre,hogy egyes részeknél lelasul a gém?...vagy csak nekem?? -
Scooby87 #124 én már az elején elakadtam....mit kell csinálni?....felültem a vonatra kétszer aztán otvagyok ahol van vmi bár...felül a táblán vilog valami telszám,de elképzelésem sincs,hogy mit kell tenni...teljesen az elején vok...amikor még a képeségekből csak az a kis szörnyet tom előhívni xel..
vki help -
#123 [lash]http://www.shoutfile.com/emb/eYamsnKH[/flash] -
#122 Pénz nyujtás után rádiózni kell. Minthogy a küldetés cimében is szerepel.
Ez a gém kicsit intellektüelebb mint a többi fps!
-
Yurij #121 Hát én is abba hagytam mert rettentöen unalmasnak találtam ezt a bolyongást.Egyszerüen nem értem mitt kell csinálni benne.Ha tudom hogy ilyen be sem szerzem,unalmas nagyon mar vagy 2 majdnem elaludtam rajta.
Felgyujtom a pénzt utána vissza megyek minden hova és semmi nem történik. -
#120 MOst írom ISO-ba a játékot, és emgnézem magyarítható e... ha valakit érdekel, akkor nekiállunk fordítani.... -
bbuffy #119 thx:) -
#118 Nem is tudod leszedni azt a helikoptert, le kell ugranod a tetőről! -
bbuffy #117 HI!
a háztetőn a helikoptert(miután végigkergettem a manust a házon)mivel szedem le?csáppal?mert vhogy nem akarja semmivel se... -
veterán #116 köszi szépen.Mert én mindig lőttem és bevillant mindig a Jenny képe és a darklingok mindig kinyírtak -
Jissi #115 Kapcsold be a gépeket oldalt és csak menj közelebb a gonosz énedhez. A lényeket lelőheted, de saját magadat ne bántsd. -
veterán #114 Sziasztok figyeljetek.Elakadtam ott ahol az első világháború poklában a gonosz énemet kellene kinyírnom lécci írjátok le hogyan kell mert nekem nagyon nem megy köszi. -
#113 Darkness zenéi.
(saját ripp)
-
#112 A srác billegérrel nyomja!
Amugy semmi gond csak észrevettem. :)
-
#111 Nagy Vagy!!
Köszi, így már menni fog -
Pityesz #110 Sziasztok,
aki elakadt a játékban annak nagy segítség lehet az alábbi oldal, itt az összes küldetés megtalálható kis videók formájában!
http://www.nextgenwalkthroughs.com/systems/xbox360/the_darkness/index.php
-
Pityesz #109 Köszi szépen!
-
Jissi #108 A hajókikötőbe addig nem kell menned, amig meg nem kapod a küldetést hozzá. Akkor majd először egy rádiót kell megtalálnod Grinders Lane-en, behívni rajta a hajót a kikötőbe és utána Pier47-en felmászni a hajóra kinyírni a kapitányt. -
#107 köszi,majd ma megpróbálom,eddig nem volt hozzá idegzetem.
üdv -
Pityesz #106 Sziasztok!
Légyszives segítsetek!
Mit kell a hajókikötőben csinálni!
Nem birok bejutni sehova!
Előre is köszi!
-
Jissi #105 Amíg nem kaptad meg a kulcsos küldetést, addig zárva van. Ha már megkaptad (gondolom igen), akkor az ajtó elé állva A gombbal nyithatod. -
#104 Köszi, de nincs nyitva az a wc ajtó (Out of Order), vagy Én nem tudok bemenni? -
Jissi #103 Ha a Darkling megállította a vonatot, akkor utána be tudsz menni az állomásra a folyosón, gondolom ez már sikerült. Indulj el kifelé az állomásról, ahol a kijárat előtt találkozni fogsz a nőddel meg egy digóval. -
Jissi #102 City Hall kulcs: Fulton Station férfi mosdója, abban a fülkében amire az "Out of Order" tábla van kirakva. -
EasyLife #101 Valóban nem könnyű játék én is sokszor elakadtam szitkozódtam is eleget! de nagy nehezen rájöttem a dolgokra mondjuk ennél a fajta játéknál igencsak jó lenne ha leszinkronizálták vólna, sokszor nem értettem h mi is pontosan a küldetés! -
#100 Hát igen...
Én is abbahagytam, finitó...
Annyit bolyongtam össze-vissza hogy a t...m kivan
Biztos Én vagyok a hülye,a City Hall kulcsát kerestem, nincs az a férfiklozetba se
Pedig jó játék lehetett volna -
#99 Nahát én képtelen vagyok továbbjutni ebbe a játékban barátaim.
Elcseszett egy menete van ennek.
A kinai negyedbe megcsináltam amit kellett,a hullazsákokat bepakoltuk a kocsi csomagtartóba,stb.Aztán kijutottam egy metró tetejére ahol lentről előjött a nagy fegyveres darkling amit szét taposott a metró,nem volt hosszú életű csóró.
Na innen 1 hete nem jutottam tovább,csak bojongok,állomásról állomásra,a rácsos ajtók az őrökkel továbbra is zárva vannak.
Telefoonszám nincs amit felhívhatnék,inventoryban nem találok feladatot.
Már a tököm kivan ezzel télleg.
Légyszi valaki segítsen már hova kell mennem.
Thx -
Gabe18 #98 Na ez a Spoiler-ezés most marha jól sikerült... Eleje elirva,vége hiányzik...
Sorry... -
Gabe18 #97 [soiler]Az egyik metro állomás férfi WC-jében találod.[/spoiler] -
#96 City Hallba kellen eljutnom de nem tudom merre van a szervíkapu kulcsa...? -
Papesz #95 Bár a PS3 változat alapján készült, de itt egy játékteszt. -
bbuffy #94 a faalagút végére gondoltál?ott az a baj hogy nem jön el addig a kis kamikaze:))elfüstöl
a másik végén a betonbunkerben meg nem találtam semmit
...mekkora láma is vagyok:))