Függőséget okozhat a Second Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos az SG.hu szerkesztõi is SL függõk... 😊
Amúgy nem értem ezt a felhajtást a Second Life körül, legalábbis engem kurvára nem fogott meg a dolog. Bár ez lehet, hogy csak azért van, mert normális vagyok. Mindenesetre aki ebben élvezetet lel, az szvsz beteg...
Amúgy nem értem ezt a felhajtást a Second Life körül, legalábbis engem kurvára nem fogott meg a dolog. Bár ez lehet, hogy csak azért van, mert normális vagyok. Mindenesetre aki ebben élvezetet lel, az szvsz beteg...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
a munka is függõséget okoz
szinte érzem, hogy nap, mint nap bemenjek melózni, mert az érzés, hogy hó végén pénzt kapok, egyszerûen elveszi a józan eszem
szinte érzem, hogy nap, mint nap bemenjek melózni, mert az érzés, hogy hó végén pénzt kapok, egyszerûen elveszi a józan eszem
igen-igen...
csakhogy a kenyérevés alapjában, akárcsak a zokszigén, és a viz, elengedhetetlen...
de a second life nem létfontosságú😛
csakhogy a kenyérevés alapjában, akárcsak a zokszigén, és a viz, elengedhetetlen...
de a second life nem létfontosságú😛
A türelem rozsdát terem.
Függõséget okozhat a kenyér evés is <#papakacsint>#papakacsint>
minden függõséget okozhat, még a seggvakarás is <#vigyor3>#vigyor3>
az sg már elérhetõ a second lifeban vagy miért ilyen felkapott téma ez.. és néé függõséget okoz, hát ilyet
Húú mmo függõséget tud okozni? Nem is hittem volna 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Innye, függõséget??? Na nee!! Mindig tanul valami újat az ember<#banplz>#banplz>
nincs, nem is lesz...