8
  • Tetsuo
    Erről beszél éppen, h le se szarják a környezetet azok a csököttagyú kiskirály barmok. És szerintem ne beszélj az Ő nevében! Arról is beszél(t) éppen, h Ő ezt nem tenné meg, vagyis simán meghazudtolod..
    Én meg úgy gondolom, h biztos van még hozzám hasonló "hülye", aki ha lottón nyerne, nem a TV vagy az 5000ccm-s kocsi lenne a legfontosabb; és talán nem mindenkinek üres szavak, a környezet védelme v az optimálisabb kihasználtság.
    Továbbá, remélem nem mindenkinek példakép az esztelen pazarlással kifejezett kiskirály kaszt.
    Dehát különbözőek vagyunk.. Én így gondolom, Te meg úgy..
  • Csaba42
    Hát nekem sem kéne, nem tudnám átlátni az egész képernyőt :P. Aki meg megveszi, az elsősorban az image miatt teszi, nem pedig azért, mert erre van szüksége.
  • pj67
    Nem azért, hanem én már megvettem és nem adom el.
  • Sephi
    En csak azert nem vettem meg mert nem fert volna be az ajton.
  • lee56
    Nagyon egyszerü, ha annyira gazdag lennék, ugyis olyan házban laknék, ami önellátó és környezetbarát módon teszi ezt (napelemek, mini szélerőmű (vagy talán nem is olyan mini)), igy valóban nem zavarna, hogy mi mennyit fogyasztana. Ettől persze igaz, hogy rengeteg nagyongazdag emberke aki ezt szintén megtehetné, nem teszi(nagy általánosságban). Gondolom ez azért van, mert a legtöbb embernek akinek sikerül mocskosul meggazdagodni, nem éppen sokéves kemény jótékonyságok által éri ezt el, és egyszerüen az önző gondolkodásmód a mai világban sokkal inkább kifizetődő. Tényleg lehet valami abban, hogy a leg szegényebb emberek a leg önzetlenebbek, és segítőkészebbek.
  • aaaaa
    Egy Ferrari vagy egy Porsche sem fogyaszt keveset, nem is azért veszik. Hidd el, egy percig sem fogja érdekelni azt, aki vezeti, hogy most 3x annyit szennyez pl. mint egy normál autó.
    Az 1500 wattot meg elfogyasztja a legszegényebb csóró által használt elektromos fűtőtest is, ami megy egész nap, hogy meg ne fagyjon. Ő sem gondolkodik közben a világ sorsán...
    Nem ezen fog múlni a környezet sorsa, hogy a világon van párszáz ilyen plazma TV...
    Ha a világ leggazdagabb embere lennél, iszonyatosan nagy ívben tennél arra, hogy pitiáner 10-20 ezres villanyszámla többleted van a plazma TV-d miatt.Meg arra is mi a pazarlás. De ezt állapotot nehezen fogják fel azok az emberek, akik mindig meghatározott kis pénzekből élnek. Sőt a többi számodra nem fontos embertársadra is tennél ugyanilyen módon.
  • sly007
    Tudod valakinek az a menő, hogy 1500 watt teljesítményű, több mint két mázsás tévéje van. Ez mutatja meg legjobban, hogy mennyire nem érdekli a többi embertársának és környezetének a sorsa. Egy kivetítő sokkal kevesebbet fogyaszt és talán nincs benne annyi szennyezőanyag. Ha a világ leggazdagabb embere lennék, akkor se vennék ilyet. Pazarlás. Szvsz.
  • szombi
    Csinálhatják akár pehelykönnyűre is, én akkoris projektort veszek...