A Föld hatezer éves?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt kéne megérteni, hogy ezeket a falakat nem a vallás építi, hanem mi magunk!
idelye=ideje
ez tényleg hülyeség. Én a kreacionizmus híve vagyok, de már egy idelye tudjuk, hogy a Biblia szimbólikusan ábrázolja az eseményeket. Szerintem ez az egész oldal azért jött lére, hogy nyílvánosan nevetségessé tegyék a teremtés elméletet.
nohát, a buddhistáknál nem volt sulykolás és mégsem jutottak sehova....
Mondjunk "keresztenyseg" helyett inkabb "kereszteny vezetes"-t.
Ha a világ evolutív módon fejlõdõtt volna, akkor nem lenne ilyen szar.
Kellett hozzá egy isten, aki jól elbaltázta a teremtést.
Kellett hozzá egy isten, aki jól elbaltázta a teremtést.
ez a legnagyobb baj a kereszténységgel: ha nem sújkólták volna folyamatosan az emberekbe h isten teremtés stb., akkor már sokkal régebben megérthette volna az emberiség a dolgok mûködését és most sokkal elõrébb járnánk
csak nehogy igazuk legyen... <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ezek szánalasak <#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Ez a LAPOS "sz*rság" csak 6000 éves?😄
Nem értem, miért baj, ha az elfogadott evolucuiónista világnézettõl valaki más nézetet val - és ezt bizonyítani is tudja. Bár elég érdekes bizonyítás, hogy indirekt módon az evoluciós elméletet szapulják, és nem a saját igazukat bizonyítják.
Mert hogy ki a fene ásta el a Dinók csontvázait, és rengeteg meszes tengeri állat maradványait és miért?
Mert hogy ki a fene ásta el a Dinók csontvázait, és rengeteg meszes tengeri állat maradványait és miért?
Hányan vannak ezek?
A lényeg, hogy össze tudtak szedni 5 milliárdot hétköznapi átlagemberek 0 produktummal pusztán azzal, hogy hülyeségeket állítanak. Ez kéremszépen zseniális 😊
Hogy lesz e múzeum, vagy nem milyen lesz már mellékes.
A helyükben tipliznék a zsével (bár még megy az üzlet 😊)
A lényeg, hogy össze tudtak szedni 5 milliárdot hétköznapi átlagemberek 0 produktummal pusztán azzal, hogy hülyeségeket állítanak. Ez kéremszépen zseniális 😊
Hogy lesz e múzeum, vagy nem milyen lesz már mellékes.
A helyükben tipliznék a zsével (bár még megy az üzlet 😊)
Íme a demokrácia és a szólásszabadság legszebb példánya.
Egy olyan országban ahol jog/kötelesség hülyének lenni a középkori tömegpszihózist felülmúló hatékonysággal képessek tömegeket maguk mögé állítani.
Persze, lehet, hogy én tévedek és a "Mátrix" tényleg csak 6000 éves.
Így persze már értem, hogy népszámlálásról-népszámlálásra miért növekszik a Jedi-k száma is.
Egy olyan országban ahol jog/kötelesség hülyének lenni a középkori tömegpszihózist felülmúló hatékonysággal képessek tömegeket maguk mögé állítani.
Persze, lehet, hogy én tévedek és a "Mátrix" tényleg csak 6000 éves.
Így persze már értem, hogy népszámlálásról-népszámlálásra miért növekszik a Jedi-k száma is.
Szerintem ráadásul nem is látták azt a londoni múzeumot.... 5 milliárdból nem hinném, hogy akár közelébe tudnának érni...
Lehet hogy 6000 éves a föld, de valószínûleg nem a mostani napári évben számolva 😊 Ha kellõ mértékben elvonatkoztat az ember akkor bármi igaz lehet.
Találó a mondás: nagy az Isten állatkertje...
← ElőzőOldal 2 / 2