55
Gyerekkorunk kedvencei visszatérnek a filmvászonra!
  • hapi
    #55
    4/10
    A logikátlanságok miatt. Pl: A gyorsító ruhával nem érik utol a sima dzsippet, aztán a gyalogosan tovább menekülőket sem...
    Felrobbant, megpördült kiégett dzsipből gond nélkül tovább futnak, de a vonatot átugró gyorsítóruhás joe alig tér magához.(előtte kocsival elütötték házfalon átszaladt az nem volt gond) És még sorolhatnám.
    Nem a nemlétező technikákkal van bajom hanem a létrehozott új világ logikátlanságain.
  • Doomista
    #54
    Nekem nagyon tetszett a film...akció dús, belecsöppent a túl modern világba...8/10...6.0 pontszámot meg cáfolnám...annál többet érdemelt volna.
  • BaliBoy
    #53
    Pozitívan csalódtam a filmben. Nem gyakran van ilyen, de szvsz. ennek a filmnek rosszabb volt a trailere mint maga a film. Ilyen mostanában ritkán fordul elő. Egy nagyon jó akciófilm. Bennem sem merült fel egyébként túl sok nosztalgikus emlék habár gyerekként volt(ak?) katonám meg kobra tank vagy mi a csuda amit fel lehetett tölteni vízzel és bummm.... :D És a rajzfilmből is láttam néhány részt, de már annyira elhalványult a történet, hogy szinte semmi sem emlékeztem belőle.

    A héten láttam a Star Treket is. Megnéztem a két film pontszámát és kissé meg vagyok lepődve, hogy a Trek 8.3-at míg a G.I. Joe csak mindössze 6.0-át kapott. Sztem nincs ilyen nagy különbség a kettő között. Nálam a G.I. Joe 7/10.
  • Daza500
    #52
    Ezt én már több mint 15 éve tudom.
  • Doomista
    #51
    Ma jött le a film, dvd hun rulez, várom már hogy megnézzem :D
  • bcrics
    #50
    tennap este sikerült megnézni és nemrossz film,néger csóka (wayans) végülis megdugta a vöröst?
    XD
    az nagyon fasza volt amikor kiszállt a furgonból a szuperruhában (cryis rulez) ami egymillát ér és egyből zakózik benne,,erre még feláll és el is ütik,,hátbazzmeg:DD
  • Szolnokboy1
    #49
    Zartan (Arnold Vosloo) volt az elnök a végén. A parancsnok átformálta a fejét. Az igazi elnök vélhetően meghalt. Érdekes, hogy még a fütyülésből sem esett le neked, pedig nem egy bonyolult film. :)
  • Victor1103
    #48
    Ma néztem meg és én is elég kellemesen csalódtam.Sokkal rosszabbra számítottam. 8 pontot simán megér.Egyébként azt tudja valaki hogy most az elnökkel a végén mi lett?Kinyírták és valaki más lépett a helyébe vagy átmosták az agyát?Ez a rész volt egyedül ködös.
  • Szolnokboy1
    #47
    igazán köszönjük!
  • Junior0902
    #46
    A G.I. Joe egy mozaikszó: a Global Integrated Joint Operating Entity nevű NATO fennhatóság alá tartozó, kőkemény férfiakból és nőkből álló szupercsapat rövidített neve, amelynek tagjai high tech fegyverekkel felfegyverkezve veszik fel a harcot a Cobra nevű bűnszervezettel, amit egy svéd fegyverkereskedő irányít.

    A részletek a http://honor0902.blog.hu/search?searchterm=Gi.Joe&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s
  • LasDen #45
    én úgy olvastam hogy Sommersnek nincs szerződése a 2. részre nem úgy mint a szereplőknek így nem biztos, hogy ő lesz....
  • zoliii
    #44
    Folytatódik a harci elitalakulat küldetése!

    A kígyó harapásának megakadályozása után a Paramount Pictures egy újabb küldetésre küldi a G.I. Joe fegyveres elitalakulatának katonáit, ugyanis azt tervezi, hogy készít egy újabb részt a nyitóhétvégén 100 millió dollár feletti bevételt produkáló filmből. Az akciófilm ugyanis nagyon jól teljesít a mozik kasszáinál, s ezek a számok arra ösztönözték a filmvállalatot, hogy figyelembe vegyék az esetleges folytatást.
    Rob Moore a stúdió vezetője bejelentette, hogy hamarosan folytatódik a történet. Az összes filmbéli szereplőre számítanak a folytatásban, kivéve a rendezőt, Stephen Sommers-et. Néhány elemző szerint a G.I. Joe megelőzheti a Star Trek legújabb részét is, amely odahaza 255 millió dollárt hozott a készítőknek.
  • LasDen #43
    a aparmount sikernek tekinti és jön a 2. rész....mindenki visszatér kivétel Sommers, akinek nem biztos....by filmbuzi
  • Loál János #42
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért az, hogy a víz alatt felrobbantott jégkockák ZUHANNAK a mélybe, hát finoman szólva...
  • vajo
    #41

  • Axlkenobi
    #40
    G.I. Joe: A Kobra Árnyéka kritika a Mozgókép Blog jóvoltából
  • Daza500
    #39
    Na, megnéztem én is máma.

    Én kellemesen csalódtam, rosszabbra számítottam.
    Dennis Quaid kiváló parancsnoki szerepre.

    A Cobra 11 rendezője biztos irigykedve bámulja a Párizsi jeleneteket. :D
    (Ha értitek, mire gondolok)

    Persze nem adok én se tízest, nálam erős 8-as a film.
  • Daza500
    #38
    Szerintem a rajzfilm-képregény adaptációkat amúgy se kéne rőltetni.
  • zoliii
    #37
    Ezt én is tom! De akkor is elég gyengus egy film szerintem.
  • Daza500
    #36
    Computer-animációk nélkül már nem lehet semmit eladni.

    Amit meg igen, az nem lesz sikeres.
  • zoliii
    #35
    Én ma a Corvin moziban néztem meg.
    Nekem annyira nem jött be ez az agyon animációzott G. I. Joe film.
    A Delta 6-os gyorsító ruha ötletét, szerintem a Crysis játékból vették :D
    Ez jó duma volt a filmben: a nano robotok képesek elpusztítani a rákos sejteket. Itt már gyanús volt a film, hogy ez nem ígérkezik az év legjobb filmjei közé :D A látvány elmegy, bár ezek a mű repcsik elég gázosak voltak :D Nekem a története tetszett, de a látvány szerintem jobb is lehetett volna, meg kevesebb animáció kellett volna a filmbe.
  • LasDen #34
    én is erősen gondolkodom rajta, hogy elmenjek-e....érdekel... de nemtom, hogy annyira hogy elmenjek moziba is :D
  • Szolnokboy1
    #33
    G.I. Joe - Rise of the Cobra

    Részemről nem sok mindent tudtam a G.I. Joe-ról, mielőtt beültem erre a filmre. A főbb karaktereket ismerem, de sosem voltak akciófiguráim, bennem nem idéződött fel semmilyen nosztalgikus emlék a vetítés közben, így ebből a szempontból nem tudom megmondani, hogy mennyire hasonlított ez arra, amit sokan G.I. Joe-ként ismernek. Nem voltak elvárásaim sem az idei botrányos felhozatal után (meg amúgy sem), csak arra számítottam, hogy a Múmia rendezője, egy ahhoz hasonlóan szórakoztató és látványos filmet tesz le elém. Ez megtörtént. Gyorsan leszögezném, hogy ez a mozi első ránézésre egyes helyeken felháborítóan gagyi. Másodikra is. De van valami báj ebben a gagyiságban, amit nem nagyon tudnék megmagyarázni. Ott vannak példának okáért az akció közben elsütött arcpirítóan rossz, abszolút oda nem illő egysorosok és párbeszédke, amik a szereplők száját elhagyják. Vagy a jócskán súlytalan, illetve felületesen kivitelezett CGI, ami elsősorban a repülő alkalmatosságok szerepeltetésénél látható igazán. Szeretném azt gondolni, hogy a gyanúsan a '87-es rajzfilmre hajazó dialógok, akciójelenetek szándékosan készültek amolyan hommage jelleggel, de erre nem tenném rá a kisujjamat. A másik változat a rossz írás, de belátható, hogy ehhez a címhez nem készülhet vérkomoly dráma és sztori. Igaz, azért annyi fáradtságot vehettek volna, hogy megváltoztatják annyira a Star Wars V történetét, hogy ne tűnjön fel a nyilvánvaló párhuzam az utolsó retardált kiskölöknek is. Az akciószcénák mellesleg ütnek, főleg a Párizsban játszódó, a poénok visszafogottak (és közel nem olyan infantilisek és idegesítőek, mint a Transformers 2-ben), a karakterek többségében jól eltaláltak, persze izgulni nem fogunk egyikükért sem. A színészekkel ugyanez a helyzet, Sienna Miller és Rachel Nichols elragadó, a férfiak kemények, igazi színészi alakítást viszont ne nagyon keressünk. Én azt mondom, hogy a G.I. Joe még többet is hozott, az elvártnál, blődsége és a fentiek ellenére köröket ver az idei blockbuster termés többségére, ami azért nem
    kicsit ciki rájuk (és úgy zusammen Hollywoodra) nézve. Már csak ezért is örülnék, ha nem bukna meg. Na, jó, nem tagadom, elviselnék egy folytatást is.

    Nem az eszemre, hanem a szívemre hallgatok:

    7.5/10
  • Suffering
    #32
    Azt nem mondtam hogy melyik Avatar trailert láttam :D Last Airbender is annak számít :D
  • sandor8206
    #31
    sztem a last airbenderre gondolt :-) avatar trailer elvileg 21 lesz csak
  • Inquisitor
    #30
    "És a film előtt Avatar trailert vetitenek."
    Melyik ország, melyik város, melyik mozi? :D
  • Suffering
    #29
    Most értem haza a vetitésről. Elég jo film lett elejétöl kezdve pörög végig szinte megállás nélkül. vége meg folytatásra utaló lett. És a film előtt Avatar trailert vetitenek.
  • sandor8206
    #28
    engem se nyűgöz le, csak tudom helyén kezelni a dolgokat és hogy mitől mit várjak.
    de te nem ezt említetted amit most, hanem a robotruhát, az meg felesleges fikázás
  • FL Zoli
    #27
    Én csak a szerintem ócska filmeket fikázom le, még ha az a többség szerint az évtized mozija..akkor is. Egy halom speciális effekt egymás hátán, telenyomva másfél órányi klisével, belassított akciójelenetekkel engem (már) nem nyűgöz le.
  • sandor8206
    #26
    "...Mellesleg azt fikázok amit éppen szeretnék..." akkor te egy fikagép vagy?!
  • FL Zoli
    #25
    Én csak az alap rajzfilmsorozatot ismerem +a filmet, abban nem voltak ilyen cuccok ,max jetpack meg hasonló ökörségek. Erről a sigmáról most hallotam előszőr..s arra tényleg hasonlít.
    Mellesleg azt fikázok amit éppen szeretnék..hamár nem tudnak normális filmet csinálni.
  • sandor8206
    #24
    + a GI JOE nem = a 80-as évekbeli rajzfilm, hanem GI JOE=játékfigurák, 80-as évekbeli rajzfilm, rengeteg képregény + a 2006-os új rajzfilm sorozat a GI JOE Sigma 6, amire persze a mostani kosztümök is jobban hajaznak
    Ha nagyon akarnám biztos találnék neked olyan képet ahol pl: Duke van beöltözve valami páncélruhába, vagy robotba.
    A többi ok, ízlések és pofonok, kinek mi jön be.
    De ilyenekből (pl: robotruha) inkább előbb tájékozódj és utána fikázz.
  • sandor8206
    #23
    nem, csak Power kapitány ruhája NÉLKÜL pókemberkedtek! Az jobb lenne?!
    + a nagy autósüldőzést amit említettél, én kereken egy autót vettem észre
  • FL Zoli
    #22
    Nekem nem rémlik, hogy Power kapitány ruhában pókemberkedtek volna..de biztos..

    (Meg a szokásos francia utcákon autós üldözés--még csak 89 filmben van hasonló)
  • Daza500
    #21
    A rajzfilm is pont ilyen volt.
  • sandor8206
    #20
    nem tudom mit vártál egy gi joe filmtől?!
  • FL Zoli
    #19
    Ez lesz a g.i.joe film? szomorú...
  • sandor8206
    #18
    egy kis ízelítő
  • STREEX
    #17
    Új Trailer!!
  • Daza500
    #16
    Várom ezt a filmet...