55
Gyerekkorunk kedvencei visszatérnek a filmvászonra!
-
tengeralattjaro #15 A legújabb trailer, tegnapi a kicsike.
http://film-addikt.freeblog.hu/archives/2009/05/01/GIJoe_-_Rise_of_Cobra/ -
bcrics #14 ez vmi iszinyat brutál:D -
#13 Trailer -
praedarmon #12 Sziasztok! elfekvő figurákat, járműveket keresek! ha van otthon még ilyen kérlek irj a köv cimre: [email protected]! Köszönettel: A. Peti -
#11 Az IESB.net információi szerint úgy tűnik megtalálták az élőszereplős G.I. Joe film rendezőjét.
Stephen Sommers neve sokaknak lehet ismerős, hisz neki köszönhetjük a Múmia filmeket, valamint a Van Helsing mozit is. Ha hihetünk a forrásnak, akkor a Paramount ezt a rendezőt szerződtette a Transformers sikere miatt berendelt G.I. Joe mozifilm dirigálására. -
#10 apropó... valakinek nincs meg a 2. season zenéje mp3-ban ?
ez, csak esetleg jobb minőségben... -
kék #9 Ezzel én is így voltam. Ha belegondolok mennyi zsét elköltöttem figurákra és járművekre...
:-) -
#8 húú ovis koromban nagy rajongója voltam a rajzfilmnek :D -
#7 imádtam
volt is olyan katonám ami benne volt a rajzfilmben és akkor tök büszke voltam magamra -
#6 Én is imádtam:D
De azért remélem nem ilyen Street Fighter szinvonalú filmet fognak készíteni belőle.
Habár, a Transformers producere és Mark Walberg neve garancia egy szinvonalas történetre.
Várom izgatottam:) -
#5 ki nem imádta??
jó vót és kész :D -
#4 én is imádtam^^ -
#3 anno imádtam :P -
viizo #2 kíváncsian várom, mi fog kisülni belőle, mert imádtam a rajzfilm-sorozatot.
ellentétben az egész estés, mozikban játszott rajzfilmmel, aminek a dvd-je bár itt hever eredetiben a polcomon, de hihetetlen csalódás volt nekem. -
Darkoo #1 Már évek óta lebeg a levegőben, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő Transformers mozifilm producere Lorenzo di Bonaventura filmet akar készíteni a nyolcvanas években fénykorát élő játékból, a G.I. Joe-ból. A korábbi kósza híresztelésekkel ellentétben végre most végre valamivel konkrétabb információk kerültek nyilvánosságra: Bonaventura Mark Wahlberg személyében megtalálta az egyik főszereplőt. A tégláért Oscar-díjra jelölt exrapper a neves producer elképzelései szerint a jók különítményének vezetőjét, Conrad "Duke" Hausert alakítaná. A különleges osztag kalandjait bemutató alkotás egészen a gyökerekig fog visszanyúlni, mely során megtudhatjuk, hogyan is jött létre a világ egyik leggonoszabb terrorszervezete, a COBRA. A pletykák szerint két gonosz terrorista, Destro és Stormshadow karaktere már biztosan feltűnik majd a mozifilmben.
A Hasbro által kitalált G.I. Joe 1964-ben kezdte meg évtizedeken át tartó harcát a rossz ellen, majd néhány évtized múlva már képregény, folytatásos TV-sorozat, valamint egy egészestés rajzfilm formájában örvendeztette meg a kommandós játékokért bolondulókat.
forrás:mozinet.hu