195
Harci helikopter szim! Remélhetőleg az nagy elődök nyomdokain!
  • ColdFire
    kösz!
    elmondanád pontosan a file helyét?
    még azt se hozta létre :\
  • 42nd Intruder
    Sent
  • ColdFire
    megköszönném a filet, coldfKUKACvipmailPONThu
  • 42nd Intruder
    Nem vagyok móbenne biztos, de mintha SimHQ-n a fórumba lett volna erről szó. De ha akarod elküldöm mail-ben ezt a fájlt, hátha megjavúl. Bár most engem meg memóriahibával dobálgat kifele a game.. No... lehet Wint kéne majd telepíteni, de majd egyszer :D
  • ColdFire
    amikor inditanék bármilyen mapot :\
  • ColdFire
  • Adam II
    Na végre fellélegezhetek.
    Működik minden valóban külön külön kellet felrakni az 1.8.x patcheket és most jó és nagyon meg vagyok elégedve:)
    Tényleg jobb a kollektív kar mint az alapban ,és milyen jó ,hogy a városokból hallatszik a fegyverrropogás. tök jó
  • 42nd Intruder
    Nekem se ilyen, de valószinüleg amiatt, mert ez egy régebbi kép és azóta volt már másmilyen, jobb talajtextura pack. Ha mindent telepítettél az automatic update-el akkor no para, minden fentvan ami kell.
    Egyébként az 1.8.x sorozatok eleje bugos volt, emiatt rövid időn belül jött ki mind a 4 lehet te valamelyik bentmaradt bug miatt szívsz. Nálam úgy volt fent, hogy sorban 1.7.3->1.8->1.8.2->1.8.3->1.8.4
  • 42nd Intruder
    Uhhh... Nem tudom... Az elmúlt időben nem nagyon nyomtam, akkor is sivatagos terep felett, de megnézem.
  • MrTressy
    Nekem sem néz ki igy :o
  • Adam II
    Neked ilyen lett a talaj? Én mindent feltelepítettem de nem lett ilyen:(
    Legalább haladás ,hogy működik.

• Adam II
    Ok megpróbálom úgy.
  • 42nd Intruder
    Jaja, az alapból nem repülhető helik az Apache kabinját kapják meg. Hmm... esetleg akkor azt megprobálni, hogy az 1.8.x szériát egyessével felrakni? :D
  • Adam II
    Nah 1.7.2-vel működik csakhogy mindenféle helikoptert lehet benne irányítani amiknek Apache cocpitja van. Ez normális?
  • Adam II
    Szombaton volt windows reinstall ,szóval tök friss gépre raktam fel tehát az nem lehet gond. Majd megpróbálom 1.7-el
  • 42nd Intruder
    Nyugi! Most mi a baj, ha letudjuk az "alap" EE-s dolgokat itt is. Nem kell húszcsillió topikot látogatni, meg különbenis miről beszélnél még az EE2-ről? Milyen állat lesz, meg biztos ezzel alszok vagy mi? Szerény véleményem szerint elfér most itt is az EECH+a modolása, mert lehet ez lesz az alapja az EE2-nek.... Vagy nem de akkor is... :)
    Adam! Nem tudo mi baja lehet a dolognak nálad, elvileg mennie kell... Mivel gondolom egy Win reinstall nem az álmod, így tippet nem tudok adni.. Esetleg egy kompatibilitást megprobálni, hátha... Végső eset egy régebbi mod-ot leszedni, pl a 1.7.2-öt, az volt a 1.8.x széria előtti verzió.
  • Seaweed
    Azaz csak volt..vagy csak a fos kereso nem talalaja...akkor meg nyissatok neki topicot.
  • Seaweed
    Kisse mintha elkanyarodott volna topic! Van EECH topic miert nem ott beszeltek arrol?! Most jon majd valaki aztan fogalma se lesz rola hogy mi a rak van!
  • L Viper #57
    Ezekből válogathatsz, ha csak a grafikán akarsz javítani:
    http://www.eechcentral.com/files/Texture%20packs/
  • Adam II
    Már harmadszorra csinálom de nem megy.
  • ColdFire
    töröld le, tedd fel újra :D
  • Adam II
    HELP!
  • ColdFire
    :c
  • Bucser
    Olvas, értelmez, örül...
  • ColdFire
    EECH
  • ColdFire
    most akkor kinntvan a 2 vagy az 1ről beszéltek?
  • Adam II
    Mit csináljak sehogyse akar működni az 1.8.4es patchel :(
    Nem lehetne megoldani ,hogy csak a grafikai javítások legyenek meg? Végülis nekem bőven elég két helikopter meg 3 kampány csak a grafikán szeretnék dobni.
  • Adam II
    Két dologra jöttem rá:
    1. Az Altitude Hold a patchelés után nem működik de azt nem értem ha ki akarták venni ezt a funkciót miért nem tették meg ahelyett ,hogy öngyilkos gombként benne hagyták mert tökmindegy ,hogy a helikopter mit csinál nekicseszi a földnek.
    2. Az 1.8.4 es patch cseszi el a játékot.
  • L Viper #47
    Szerintem az alap játék a legutolsó hivatalos javítással is király, felturbózott grafikával pedig megállja a helyét még ma is :D
  • 42nd Intruder
    Nem tudom, nálam nem volt ilyen... De ha minden verziófrissítés után megnézed hogy megy-e akkor megtudod nézni, mi okozza a gubancot...

Hát... Nem lehet kabinban nyomogatni mint BS-ben, meg nincs olyan látványos, de szerintem jlez az valamit, ha 2000 óta ez a legjobb helikopter szimulátor. Igaz azóta nem nagyon volt, de akkor is...
  • Scottt
    Gondolom ez nem vmi bs szintű hardcore gém,vagy mégis??
  • Adam II
    Mielőtt fölraktam rá az új cuccokat letöröltem és újraraktam szóval nem tudom ,hogy az segítene-e. Minden esetre megpróbálom. 1 vagy 2 fájl esetén azt írja ki hogy korrupt vagy mi és nem hagyja feltelepíteni de azok csak warzoneok.
  • 42nd Intruder
    Nem kell hozzá az Apach Havok. Probáld meg azt, hogy leszeded, majd újra fölrakod. Aztán megpatcheled azzal a javítással, amit az automatic update tool szed le, utána felrakod az 1.8.4-es modot. Elvileg így jónak kell lennie. Ha fent van az 1.8.4 nézd meg megy-e a kabin, vagy akár minden egyes verziószám növelés után megnézhted, így megtudod mivel van a baj. Elvileg ennél a 2 javításnál lesz erre szükség, a többi nem nyúl az exe-hez.
  • Adam II
    A francba simán tudok nézelődni a harctéren de amikor választok egy helikoptert és be akarok ülni a cockpit gombot lenyomva kidob hibaüzenettel az asztalra:(
    Remélem nem az a gond ,hogy nincs meg az Apache Havoc.
    Túl szép volt ,hogy igaz legyen:(
  • Adam II
    Pedig az alapban az ALT-H lenyomásával lehetett egyenesen repülni adott magasságon a kollektív kartól függetlenül még a kézikönyvben is benne van. Felraktam a modokat hibaüzenettel kidob amint lenyomom a cockpit gombot :(
  • 42nd Intruder
    Ahogy Bucser írta a kollektív karral kell játszani. A modokat meg rakd fel, mivel ezen is javítottak. Az alapban lehetetlen volt adott magasságon folyamatosan repülni, mostmár lehet.
  • Adam II
    Tudom ,hogy nem ugyanaz. Az Alt-H elméletileg azt kapcsolná be ,hogy a helikopter automatikusan növelje az erőteljesítményt így tartva az állandó magasságot ,viszont ha bekapcsolom akkor tökmindegy mennyivel megyek és milyen magasan a helikopter nekicsapódik a földnek. Bekapcsoltam a god módot ,hogy lássam mit csinál és viccesen pattogott mert amint földnek csapódott azonnal fölhúzta a helikoptert az adott magasságra ott megint visszaelytette a teljesítményt 0-ra és megint lepottyant és így tovább.

Igaz nem tudom ,hogy milyen lesz majd ha felrakom az összes modot mert azt még csak most töltöm le majd utánna meglátjuk.
  • Bucser
    A hovering és a magasságtartás nem ugyanaz....

A collective-el játszol miközben előre haladsz minnél jobban gyorsítasz annál jobban növelni kell az emelőteljesítményt, különben leesik az orra oszt pápá:)
  • Adam II
    Akkor ,hogy tartod egyen magasságon amikor sík terep fölött repülsz a pontból b-be?
  • 42nd Intruder
    Job klikk a demo exe-jén, kompatibilitás és ott jelöld be, hogy win98-legyen. Elvileg XP alatt se menne a fejlesztői utolsó javítás ellenére sem, csak a modderek által kiadott verzió megy mostmár.

Nézet gombok az F1, F2 stb... Kabinban forgolódni az alt+nyilakkal lehet.