Sam Neill nem tér vissza az Őslényparkba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vazze, ne rinyáljatok, nézzétek a robotmozgású dinókat/kardfogú oroszlánokat a NG-n (angolszász tömegtájékoztatás, ha jól dereng <#beka3>), ha újabb élmény kell. itt legalább az animációs munkát rendesen megcsinálták (és nyilván egyre jobban). sztori az sántított, de akkor is belefér (ha már folytatták) még egy-két rész... én már láttam sokkal gügyébb dinós filmet (mondjuk, nem tetszik a lájtos rémiszgetõs beállítás, dehát, enélkül nem elsüthetõ kölköknek (?)).<#vigyor2>
Picizöldfül
hol éltek emberek,kisgyermek korom egyik megharátozó élménye a Jurassic Park,az egy egyszerûen fantasztikus volt,a kettõt kb 2ezerszer néztem meg és sztem marhára jól sikerült,anno a poénokon sokat nevettem,és még most is elmosolyodok rajta,sztem a kettõ is nagyon jó lett,(jó a városos rész az nem volt vmi nyerõ,de azt leszámítva klasszikus). na a 4el kapcsolatban:emléxem 6-7. elemi iskolás lehettem amikor emlékeim szerint egy Junior újság került a kezembe,és az osztállyal egy heti lázban égtem ,mert akkor olvastuk hogy zöld utat adtak a 4 forgatásának... és annak már jópár éve annyi..és Ma megtört a jég😊)))

Az én véleményem szerint az elsõ valóban toronymagasan vezet a második, hiába Spielberg munkája, de télleg balul sült el, semmi hangulata nem volt( mondjuk lehet azért mert az elsõ részben látthattunk élõ dínókat a vásznon,1 kis bezártságérzés, meg úgy egyébként) de azért nézhetõ volt. A 3. rész szerintem jól megkomponált darab volt, csak a dialógusokat rontották el( pl Amanda megszólal: de jól nézel ki lefogytál az utóbbi 1 évben! válasz Paul: igen lejártam kocogni meg úszni! gáz:p), ha ezeket a hibákat javítják akkor nagyot fog szólni. Mondjuk így, hogy nem szerepel benne a kedvenc karakterem és megint jön a matematikus Dr. Ian Malcolm a káoszelméleteivel, meg "ilyenkor jön a sikoltás meg a futás" aki még az elsõ részben elment, de a másodikban már gáz volt... hát nemtom. Nem kell ettõl a cikktõl, még elkeseredni szerintem, még szereplhet a filmben, hiszen imdb-n 1 színész sincs feltüntetve.. ez olyan mint a Terminator 4 - tuti nem lesz benne Nick Stahl aztán hopplá mégis....

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Igazából az elsõ rész végén is minden tök jól le lett volna zárva - csak éppen a második részben be kellett tenni egy újabb szigetet.

Semmit nem adott hozzá az elsõ részhez az azt követõ kettõ. Én személy szerint nem vagyok dínóbuzi, sõt, a toronymagas kihalt hüllõk igencsak alul vannak az érdeklõdési listámon, de azt ettõl függetlenül kijelenthetem, hogy a JP elsõ része JÓ FILM volt (színészek, sztori, küllem, rendezés). Az azt követõk pedig a legjobb esetben is release-to-dvd kategória.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

a második is nagyon jó volt szerintem

én szembe fordulok veletek! Az elsõ ketõ volt a jó! Igazából a második részvégén lel lett zárva minden szál a filmben

jaja,az 1. az jó volt,nem is kellett volna belõle több...

így van, hiánycikkek a minõségi dinoszauruszos filmek, pedig az eddigi filmek sikereibõl nem nehéz kikövetkeztetni, hogy igény az lenne rájuk...

örülök a JP4-nek, annak kevésbé hogy az rendezi, akinek a kifejezetten rossz 3-ik részt köszönhetjük. Régebben Spielberg egyébként azt nyilatkozta, hogy olyan ötlete van a JP4-re, ami gyökeresen új változást hoz a sorozatba.
Elég sok évet kellett várni erre a hírre. Remélem benne lesz az ígért Pesysosaurus . 😄
mi minek? mert talán nincsenek dinoszauruszos filmek, most mindegy hogy akcióval vegyítve de legalább forgatnak valamit

én annak örülnék ha évenete jelenne meg új film, mondjuk nem feltétlen JP néven

bertino
én egyszerûen nem nagyon értem minek a 4. bõr ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jurassic Park-ból az elsõ volt jó. Úgy is mondhatnám, hogy az elsõ volt FILM, csak és kizárólag. A többi egyszerûen non-egzisztens.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Spielberg rendezhetné, na mind1 azért a háttérben figyel
Sam Neill helyében én sem térnék vissza ennyi év után, ha csak pár év telt volna el az más tészta lenne
inkább nyugisan iszogat a borászatában 😊