13
 • galedki
  #13
  vazze, ne rinyáljatok, nézzétek a robotmozgású dinókat/kardfogú oroszlánokat a NG-n (angolszász tömegtájékoztatás, ha jól dereng ), ha újabb élmény kell. itt legalább az animációs munkát rendesen megcsinálták (és nyilván egyre jobban). sztori az sántított, de akkor is belefér (ha már folytatták) még egy-két rész... én már láttam sokkal gügyébb dinós filmet (mondjuk, nem tetszik a lájtos rémiszgetős beállítás, dehát, enélkül nem elsüthető kölköknek (?)).
 • Picizöldfül
  #12
  hol éltek emberek,kisgyermek korom egyik megharátozó élménye a Jurassic Park,az egy egyszerűen fantasztikus volt,a kettőt kb 2ezerszer néztem meg és sztem marhára jól sikerült,anno a poénokon sokat nevettem,és még most is elmosolyodok rajta,sztem a kettő is nagyon jó lett,(jó a városos rész az nem volt vmi nyerő,de azt leszámítva klasszikus). na a 4el kapcsolatban:emléxem 6-7. elemi iskolás lehettem amikor emlékeim szerint egy Junior újság került a kezembe,és az osztállyal egy heti lázban égtem ,mert akkor olvastuk hogy zöld utat adtak a 4 forgatásának... és annak már jópár éve annyi..és Ma megtört a jég:))))
 • GErYkE83
  #11
  Az én véleményem szerint az első valóban toronymagasan vezet a második, hiába Spielberg munkája, de télleg balul sült el, semmi hangulata nem volt( mondjuk lehet azért mert az első részben látthattunk élő dínókat a vásznon,1 kis bezártságérzés, meg úgy egyébként) de azért nézhető volt. A 3. rész szerintem jól megkomponált darab volt, csak a dialógusokat rontották el( pl Amanda megszólal: de jól nézel ki lefogytál az utóbbi 1 évben! válasz Paul: igen lejártam kocogni meg úszni! gáz:p), ha ezeket a hibákat javítják akkor nagyot fog szólni. Mondjuk így, hogy nem szerepel benne a kedvenc karakterem és megint jön a matematikus Dr. Ian Malcolm a káoszelméleteivel, meg "ilyenkor jön a sikoltás meg a futás" aki még az első részben elment, de a másodikban már gáz volt... hát nemtom. Nem kell ettől a cikktől, még elkeseredni szerintem, még szereplhet a filmben, hiszen imdb-n 1 színész sincs feltüntetve.. ez olyan mint a Terminator 4 - tuti nem lesz benne Nick Stahl aztán hopplá mégis....
 • Morden23
  #10
  Igazából az első rész végén is minden tök jól le lett volna zárva - csak éppen a második részben be kellett tenni egy újabb szigetet.

  Semmit nem adott hozzá az első részhez az azt követő kettő. Én személy szerint nem vagyok dínóbuzi, sőt, a toronymagas kihalt hüllők igencsak alul vannak az érdeklődési listámon, de azt ettől függetlenül kijelenthetem, hogy a JP első része JÓ FILM volt (színészek, sztori, küllem, rendezés). Az azt követők pedig a legjobb esetben is release-to-dvd kategória.
 • BCs design
  #9
  a második is nagyon jó volt szerintem
 • W B
  #8
  én szembe fordulok veletek! Az első kető volt a jó! Igazából a második részvégén lel lett zárva minden szál a filmben
 • pauly
  #7
  jaja,az 1. az jó volt,nem is kellett volna belőle több...
 • viizo
  #6
  így van, hiánycikkek a minőségi dinoszauruszos filmek, pedig az eddigi filmek sikereiből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy igény az lenne rájuk...

  örülök a JP4-nek, annak kevésbé hogy az rendezi, akinek a kifejezetten rossz 3-ik részt köszönhetjük. Régebben Spielberg egyébként azt nyilatkozta, hogy olyan ötlete van a JP4-re, ami gyökeresen új változást hoz a sorozatba.
 • Sliderx
  #5
  Elég sok évet kellett várni erre a hírre. Remélem benne lesz az ígért Pesysosaurus . :D
 • blackgamer
  #4
  mi minek? mert talán nincsenek dinoszauruszos filmek, most mindegy hogy akcióval vegyítve de legalább forgatnak valamit

  én annak örülnék ha évenete jelenne meg új film, mondjuk nem feltétlen JP néven
 • bertino
  #3
  én egyszerűen nem nagyon értem minek a 4. bőr ?
 • Morden23
  #2
  Jurassic Park-ból az első volt jó. Úgy is mondhatnám, hogy az első volt FILM, csak és kizárólag. A többi egyszerűen non-egzisztens.
 • blackgamer
  #1
  Spielberg rendezhetné, na mind1 azért a háttérben figyel
  Sam Neill helyében én sem térnék vissza ennyi év után, ha csak pár év telt volna el az más tészta lenne
  inkább nyugisan iszogat a borászatában :)