192
  • ForzaInter
    Barry Melrose lett az uj edzőnk, 1 körben leigazoltuk. Steven Stamkost, akit az nhl legnagyobb tehetsége, kép #150

Prospal meg valószínű visszatér, lejjeb még találsz pár infot.
  • RiziRAchado
    Sziasztok! Félév kihagyás után ismét itt vagyok, és bár végig követtem az egész bajnokságot, az utóbbi időben lemaradtam az információkról. Valami rémlik Tortorellával kapcsolatban, hogy lapátra tették, de a játékosállománnyal kapcsolatban semmiről sem tudok. Ha lenne vmi infótok, írjátok le legyetek szívesek.
    Egyébként az alapszakasz végén a szívem szakadt meg, hogy a csapat csak ennyire képes.
    Remélem új edzővel és néhány új és jó játékossal jövőre ott leszünk a rájátszásban.
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    http://lightning.nhl.com/team/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=366660
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    en a magam reszerol a Tampa tulajdonosanak felajanlok valami "emberi gesztus" dijat...

"David Carle was a lock to be drafted at some point during the 2008 NHL Entry Draft, but a promising career has been stopped before really getting a chance to start.

Carle was diagnosed with hypertrophic cardiomyopathy, a thickening of the walls of the heart that has been cited in the sudden death of young athletes.

Through his agent, Kurt Overhardt, Carle informed all 30 teams of his diagnosis and his decision to no longer play hockey.

Yet, the Tampa Bay Lightning used their final pick, No. 203, to select Carle.

"It was a selection made by our new owner, Oren Koules," said Jay Feaster, the Lightning GM. "He did some discussions with some people, but he came and asked us if we would make that pick. He said the young man worked his whole life to be in a position to be drafted today. He wanted us to make the pick and that's why we did it.""

ez nagyon szép gesztus az uj tulajtól, srácot pedig nagyon sajnálom, el tudom képzelni mijen rossz érzés lehet neki hoyg emiatt a betegség miatt oda az egész karrierje...
  • ForzaInter
    megvan Stamkos ugynézki:D

és valószínű vissaztér Prospal.
  • jbal
    olyan "jaj de sajnálom"
    egy délkeleti-divízióbeli csapatról van szó

mondjuk a Tampával nincs is bajom sőt még Lecavalier szimpatikus is.
    inkább a Washingtont utálom.
  • ForzaInter
    szomorú vagy és egyben vidám is?:d
  • jbal
    :(((((
  • ForzaInter
    kibaszták Tortot:(

ha íígy folytatják akkor elébb utóbb darabokra hullik a klub...
  • ForzaInter
    távozott: Brad Richards(Dallas Stars),Johan Holmqvist(Dallas Stars),Vaclav Prospal(Philadelphia Flyers),Jan Hlavac(Nahville Predators)
    érkezett: Jeff Halpern,Jussi Jokinen,Mike Smith

Dan Boyle pedig hosszabbított, 6 év 40 millió.

nagyon sajnálom Richardsot hogy elment... még mindig nem tudom felfogni... Holmqvistot is mi a fazér kelett elcserélni... Prospal ugyis visszajön, Hlavacér nem kár... Jokinen jó igazolás, Hallpernt meglátjuk... kapusról nem tudok nyiltakozni...

Richards miatt nagyon szomorú vagyok, de várható volt...
  • RiziRAchado
    Most minden tökéletes. A Tampa nyert 5-3-ra, a Valencia 2-1-re.
  • RiziRAchado
    2-0-ra és 3-1-re vezettünk. Talán ezért vezeti az Ottawa a keleti konferenciát
  • ForzaInter
    nem nagyon, de egyik elmegy az tuti.
  • RiziRAchado
    Vagy tudsz erről vmi infót?
  • RiziRAchado
    Igen! Sajnos már csak ebben bízhatunk. De az idei év nekünk már lefutott. a PO-ba sem jutunk már be, pedig az elején úgy látszott, hogy legalább ez menni fog.
    Azt remélem azért, hogy a 3 sztár közül a két franica marad.
  • ForzaInter
    annyira fogunk igazolni, hogy már szinte tutibiztos hogy nyáron 3 sztár közül 1 elmegy, kérdés ki, utolsó hely lesz tuti max capitalst megelőzzük azis 14 hely... reménykedhetünk hogy lesz egy jó draftunk:D
  • RiziRAchado
    Utóljára december 20-án nyertünk. Kínkeserves 2-1 a Toronto ellen. Utána zsinorban csak vereség, és előtte is vagy 3 meccsen keresztül.
    Nem emlékszem pontosan, de télen van átigazolási időszak? Mert ha igen, akkor komoly csapatátalakítás kell végrehajtani, különben a legnagyobb szégyen éri a csapatot. LIGA UTOLSÓ!!!
    Rémálom!!!
  • RiziRAchado
    A baj nemcsak az idegenbeli szar mérleg, hanem az, hogy most már otthon is folyamatosan kikapunk.
  • ForzaInter
    3-14-2

igegenbeli mérlegünk... ezis elgondokoztató...
  • ForzaInter
    15 TAMPA BAY 41 15 22 4 34 118 140 12-8-2 3-14-2 1-8-1

140 gólt kaptunk elnézést
  • ForzaInter
    nem edzőgond van itt, hanem egy rakás szar a védelmünk 141 gólt kaptak ez egész ligában legrosszabb, hiáab nyujt emberfeletti Leca,St. Louis.... ha mások szarnak az egészre, ilyen védelemel 50 pontunk se lesz, egyedül Ranger és Lukowich játéka elfogadható védelemből,Boyle pedig sérült... támadókal akkor gond nincs végülis, mert asszem 4 legtöbb gólt ütöttük ligában tehát egyértelműen védelembe kell keresni a hibát... és még a bírók is ellenünk vannak... várható volt hogy bekövetkezik egy ilyen borzastó szezon... nyáron pedig 3 triumvitásuból 1 elmegy.. utána pedig szépen lassan az összes többi is... Leca 60 pontos liga legjobb játékosa nem hinném hogy egy tökutolsó csapatba szeretné folytatni... minek ha többiek szarnak rá? ezér szerezheti pontokat...
  • RiziRAchado
    Tegnap megnéztem a Carolina - Atlanta meccset. Az Atlanta évekig csak kullogott mögöttünk. Amit tegnap mutattak, az valami szuper volt. Mi ezzel a társasággal a botjukat sem vihetnénk. Nem tudom, mi történik. Talán a játékosok új edzőt akarnak, és a szar eredményekkel akarják ezt kieszközölni?
  • ForzaInter
    nyugi nemsokáig
  • RiziRAchado
    Már csak az L.A. Kings szarabb nálunk, de csak 2 ponttal.
  • ForzaInter
    az ilyen Atlanták meg Wasihgiton szintű csapatoktól is kikapunk...
    ez csőd megint, rájátszsá nem lesz az már tuti.. szar a harmadik és negyedik sor ennyi... hiába kurvajó az első sor, meg mégh második is jó, de ha másik két sor szar...
  • RiziRAchado
    Vártam, hogy valamit változzon a helyzet, de sajnos most már a legszarabb csapatok is megvernek bennünket.
  • ForzaInter
    2 sorban Richards személyében meg van Leca helyettes... ott még nincs is angy gond... 3,4 sornál kezdődnek gondok...
  • RiziRAchado
    Mindenben igazad van. Lásd a Boston elleni 4-1-et is. A Bruinst egyébként én mindig a Tampa mumusának tartottam, most végre sikerült őket lealázni.
    Csak hát egy fecske nem csinál nyarat. Én egy kicsit rosszabbul látom a helyzetet, mint Te, pontosan a csapat rapszódikussága miatt, és azért, mert az első sor mellett nem látok ütőképes sorokat. Minden sorba kellene egy Lecavalier-helyettes, akik majdnem annyi gólt szereznek, mint ő. Na jó, lehet, hogy ez utópisztikus elképzelés, de ha Vinny ütne meccsenként 2-3 gólt, a klónok pedig összesen ennyit, nem biztos, hogy fájna a fejünk a rájátszásba jutás miatt.
    Most viszont otthon játszunk az Ottawa-val. És az Ottawa most nagyon jó, nagyon összeértek az évek alatt. Személy szerint én őket tartom a legesélyesebbeknek a Stanley-kupa megnyerésére.
  • ForzaInter
    ezvan... nem írom le a csapatot még, ez egy ilyen szezon, kezdtünk zsinórban 5 győzelmmel utána vagy 5-6 vereség megint zsinórban 5 jó meccs, utána egy hullámzás egyzser győzelem egyszer vereség, aztánn jött megint jó széria zsinórban 5 győzelem most meg megint mélyrepülés 5 vereség zsinórban, ha a statokat néézzük akkor gyakorlaitlag előre tudjuk hogy fogunk szerepelini:-) Detriot ellen még simán kikapunk... utáan jöhet feltámadás... play offot messze basztuk még el 2 pontra vagyunk 8 helytől, csak egyszerűen nem tudunk egyenletes teljesítményt nyujtani...
    1 sorunk a liga egyik legjobb sora... 2 sem rossz... 3 és 4 sor nagyon gyenge... kapusok teljesítménye nagyon hullámzó... Holmqustnak egyszer van egy jó szériája aztán bénázik egyet... de Denis még nála is rosszab sokkal... jó lenne a régi Denist egyszer ujra látni...
  • RiziRAchado
    A Chicago ellen nem is vártam mást. Ma a Detroit is berámol legalább ennyit, aztán lehet gondolkodni, hogy hol baltázták el a play-offba jutást.
  • RiziRAchado
    Úgy látszik, megint itt a mély repülés. 4-3 a Carolina-val, úgy, hogy már 3-1-re vezettünk. Ez érthetetlen.
  • ForzaInter
    láttam élőben adta sport1... nem jáccotunk vmi jól, amuyg most ismételték.
  • RiziRAchado
    Köszi! Ha lesz egy kis időm, megnézem. Most néztem az Atlanta elleni eredményt. Jobb lett volna fordítva.
  • ForzaInter
    hát ott külön jégkorong szektor van, majdnem 20 nhl csapatnak van topikja, 2-en avgyunk Tampa topikba, veld3-an lennénk, nson van egyébként.
  • RiziRAchado
    Melyik az a topik? Többen vagytok?
  • ForzaInter
    ittvagyok, csak másik Tampa topikba szoktam írni, meg megbeszélni dolgokat.
  • RiziRAchado
    Egyedül maradtam?
  • RiziRAchado
    Holmquist is fantasztikus, bár nincsenek shut-outjai, de pont akkor hozza a legjobb formáját, amikor kell.