TBL / Tampa Bay Lightning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kibaszták Tortot:(
ha íígy folytatják akkor elébb utóbb darabokra hullik a klub...
ha íígy folytatják akkor elébb utóbb darabokra hullik a klub...
Yo, Bitch!
távozott: Brad Richards(Dallas Stars),Johan Holmqvist(Dallas Stars),Vaclav Prospal(Philadelphia Flyers),Jan Hlavac(Nahville Predators)
érkezett: Jeff Halpern,Jussi Jokinen,Mike Smith
Dan Boyle pedig hosszabbított, 6 év 40 millió.
nagyon sajnálom Richardsot hogy elment... még mindig nem tudom felfogni... Holmqvistot is mi a fazér kelett elcserélni... Prospal ugyis visszajön, Hlavacér nem kár... Jokinen jó igazolás, Hallpernt meglátjuk... kapusról nem tudok nyiltakozni...
Richards miatt nagyon szomorú vagyok, de várható volt...
érkezett: Jeff Halpern,Jussi Jokinen,Mike Smith
Dan Boyle pedig hosszabbított, 6 év 40 millió.
nagyon sajnálom Richardsot hogy elment... még mindig nem tudom felfogni... Holmqvistot is mi a fazér kelett elcserélni... Prospal ugyis visszajön, Hlavacér nem kár... Jokinen jó igazolás, Hallpernt meglátjuk... kapusról nem tudok nyiltakozni...
Richards miatt nagyon szomorú vagyok, de várható volt...
Yo, Bitch!
Most minden tökéletes. A Tampa nyert 5-3-ra, a Valencia 2-1-re.
2-0-ra és 3-1-re vezettünk. Talán ezért vezeti az Ottawa a keleti konferenciát
Vagy tudsz errõl vmi infót?
Igen! Sajnos már csak ebben bízhatunk. De az idei év nekünk már lefutott. a PO-ba sem jutunk már be, pedig az elején úgy látszott, hogy legalább ez menni fog.
Azt remélem azért, hogy a 3 sztár közül a két franica marad.
Azt remélem azért, hogy a 3 sztár közül a két franica marad.
annyira fogunk igazolni, hogy már szinte tutibiztos hogy nyáron 3 sztár közül 1 elmegy, kérdés ki, utolsó hely lesz tuti max capitalst megelõzzük azis 14 hely... reménykedhetünk hogy lesz egy jó draftunk:D
Yo, Bitch!
Utóljára december 20-án nyertünk. Kínkeserves 2-1 a Toronto ellen. Utána zsinorban csak vereség, és elõtte is vagy 3 meccsen keresztül.
Nem emlékszem pontosan, de télen van átigazolási idõszak? Mert ha igen, akkor komoly csapatátalakítás kell végrehajtani, különben a legnagyobb szégyen éri a csapatot. LIGA UTOLSÓ!!!
Rémálom!!!
Nem emlékszem pontosan, de télen van átigazolási idõszak? Mert ha igen, akkor komoly csapatátalakítás kell végrehajtani, különben a legnagyobb szégyen éri a csapatot. LIGA UTOLSÓ!!!
Rémálom!!!
A baj nemcsak az idegenbeli szar mérleg, hanem az, hogy most már otthon is folyamatosan kikapunk.
15 TAMPA BAY 41 15 22 4 34 118 140 12-8-2 3-14-2 1-8-1
140 gólt kaptunk elnézést<#levele>#levele><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#taps>#taps>
140 gólt kaptunk elnézést<#levele>#levele><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#taps>#taps>
Yo, Bitch!
nem edzõgond van itt, hanem egy rakás szar a védelmünk 141 gólt kaptak<#levele>#levele><#bdead>#bdead><#wilting>#wilting> ez egész ligában legrosszabb, hiáab nyujt emberfeletti Leca,St. Louis.... ha mások szarnak az egészre, ilyen védelemel 50 pontunk se lesz, egyedül Ranger és Lukowich játéka elfogadható védelembõl,Boyle pedig sérült... támadókal akkor gond nincs végülis, mert asszem 4 legtöbb gólt ütöttük ligában tehát egyértelmûen védelembe kell keresni a hibát... és még a bírók is ellenünk vannak... várható volt hogy bekövetkezik egy ilyen borzastó szezon... nyáron pedig 3 triumvitásuból 1 elmegy.. utána pedig szépen lassan az összes többi is... Leca 60 pontos liga legjobb játékosa nem hinném hogy egy tökutolsó csapatba szeretné folytatni... minek ha többiek szarnak rá? ezér szerezheti pontokat...
Yo, Bitch!
Tegnap megnéztem a Carolina - Atlanta meccset. Az Atlanta évekig csak kullogott mögöttünk. Amit tegnap mutattak, az valami szuper volt. Mi ezzel a társasággal a botjukat sem vihetnénk. Nem tudom, mi történik. Talán a játékosok új edzõt akarnak, és a szar eredményekkel akarják ezt kieszközölni?
nyugi nemsokáig<#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#worship>#worship><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Yo, Bitch!
Már csak az L.A. Kings szarabb nálunk, de csak 2 ponttal.
az ilyen Atlanták meg Wasihgiton szintû csapatoktól is kikapunk...
ez csõd megint, rájátszsá nem lesz az már tuti.. szar a harmadik és negyedik sor ennyi... hiába kurvajó az elsõ sor, meg mégh második is jó, de ha másik két sor szar...
ez csõd megint, rájátszsá nem lesz az már tuti.. szar a harmadik és negyedik sor ennyi... hiába kurvajó az elsõ sor, meg mégh második is jó, de ha másik két sor szar...
Yo, Bitch!
Vártam, hogy valamit változzon a helyzet, de sajnos most már a legszarabb csapatok is megvernek bennünket.
2 sorban Richards személyében meg van Leca helyettes... ott még nincs is angy gond... 3,4 sornál kezdõdnek gondok...
Yo, Bitch!
Mindenben igazad van. Lásd a Boston elleni 4-1-et is. A Bruinst egyébként én mindig a Tampa mumusának tartottam, most végre sikerült õket lealázni.
Csak hát egy fecske nem csinál nyarat. Én egy kicsit rosszabbul látom a helyzetet, mint Te, pontosan a csapat rapszódikussága miatt, és azért, mert az elsõ sor mellett nem látok ütõképes sorokat. Minden sorba kellene egy Lecavalier-helyettes, akik majdnem annyi gólt szereznek, mint õ. Na jó, lehet, hogy ez utópisztikus elképzelés, de ha Vinny ütne meccsenként 2-3 gólt, a klónok pedig összesen ennyit, nem biztos, hogy fájna a fejünk a rájátszásba jutás miatt.
Most viszont otthon játszunk az Ottawa-val. És az Ottawa most nagyon jó, nagyon összeértek az évek alatt. Személy szerint én õket tartom a legesélyesebbeknek a Stanley-kupa megnyerésére.
Csak hát egy fecske nem csinál nyarat. Én egy kicsit rosszabbul látom a helyzetet, mint Te, pontosan a csapat rapszódikussága miatt, és azért, mert az elsõ sor mellett nem látok ütõképes sorokat. Minden sorba kellene egy Lecavalier-helyettes, akik majdnem annyi gólt szereznek, mint õ. Na jó, lehet, hogy ez utópisztikus elképzelés, de ha Vinny ütne meccsenként 2-3 gólt, a klónok pedig összesen ennyit, nem biztos, hogy fájna a fejünk a rájátszásba jutás miatt.
Most viszont otthon játszunk az Ottawa-val. És az Ottawa most nagyon jó, nagyon összeértek az évek alatt. Személy szerint én õket tartom a legesélyesebbeknek a Stanley-kupa megnyerésére.
ezvan... nem írom le a csapatot még, ez egy ilyen szezon, kezdtünk zsinórban 5 gyõzelmmel utána vagy 5-6 vereség megint zsinórban 5 jó meccs, utána egy hullámzás egyzser gyõzelem egyszer vereség, aztánn jött megint jó széria zsinórban 5 gyõzelem most meg megint mélyrepülés 5 vereség zsinórban, ha a statokat néézzük akkor gyakorlaitlag elõre tudjuk hogy fogunk szerepelini:-) Detriot ellen még simán kikapunk... utáan jöhet feltámadás... play offot messze basztuk még el 2 pontra vagyunk 8 helytõl, csak egyszerûen nem tudunk egyenletes teljesítményt nyujtani...
1 sorunk a liga egyik legjobb sora... 2 sem rossz... 3 és 4 sor nagyon gyenge... kapusok teljesítménye nagyon hullámzó... Holmqustnak egyszer van egy jó szériája aztán bénázik egyet... de Denis még nála is rosszab sokkal... jó lenne a régi Denist egyszer ujra látni...
1 sorunk a liga egyik legjobb sora... 2 sem rossz... 3 és 4 sor nagyon gyenge... kapusok teljesítménye nagyon hullámzó... Holmqustnak egyszer van egy jó szériája aztán bénázik egyet... de Denis még nála is rosszab sokkal... jó lenne a régi Denist egyszer ujra látni...
Yo, Bitch!
A Chicago ellen nem is vártam mást. Ma a Detroit is berámol legalább ennyit, aztán lehet gondolkodni, hogy hol baltázták el a play-offba jutást.
Úgy látszik, megint itt a mély repülés. 4-3 a Carolina-val, úgy, hogy már 3-1-re vezettünk. Ez érthetetlen.
Köszi! Ha lesz egy kis idõm, megnézem. Most néztem az Atlanta elleni eredményt. Jobb lett volna fordítva.
hát ott külön jégkorong szektor van, majdnem 20 nhl csapatnak van topikja, 2-en avgyunk Tampa topikba, veld3-an lennénk, nson van egyébként.
Yo, Bitch!
Melyik az a topik? Többen vagytok?
Egyedül maradtam?
Holmquist is fantasztikus, bár nincsenek shut-outjai, de pont akkor hozza a legjobb formáját, amikor kell.
Úgy látszik, beindult a szekér. Végre sok gólt is lövünk. Lecavalier is elkapta a fonalat. Ha Richards és St.Luis is beindul. Lealázzuk az egész ligát.
Három nap pihi, utána 2 meccs otthon. Carolina, Washington. A 4 pontot be kell gyûjteni!!!
Jó lenne ezt a formát hozni a következõ meccseken is.
6 vereség után zsinórban 3 gyõzelem:D elindultunk felfelé.
5-2 Capitals ellen(Y)
5-2 Capitals ellen(Y)
Yo, Bitch!
Na persze, ha nem lett volna egy iszonyú jó formában védõ Holmquist... Mert azért voltak érdekes dolgok a védekezésben.
Na ezt most nem értem. Az rendben van, hogy a Floridát 3-1-re megverjük otthon, egy rakás elveszített meccs után. De az hogy lehet, hogy a bivalyerõs Carolina-nak idegenben nyomunk egy ötöst? Miért nem lehet ezt állandósítani, és csoportelsõként bejutni a rájátszásba?
Na! Itt az újabb vereség. Tampa-Florida 3:4. Még szerencse,hogy nem lehet kiesni a ligából.
Otthon kikapni, ráadásul az Atlantától. Ez siralmas. Éppen tegnap néztem,hogy a liga 25. helyén állunk, de ez lehet, hogy változott. Negatív irányban.
Hát ez remek. Még néhány forduló, és mi leszünk a leggyengébb csapat a ligában. Nem értem,hogy idegenben mi a szar történik. Nincsenek pszichésen felkészítve vagy mi a franc van?
Ugyanezzel a nickkel.
Az Index fórumán.
Köszi az infót!
Ez siralmas. Este a Valencia, éjjel a Tampa. Ma az Islanders-szel játszunk. Ezek után biztos zakó.
bazdmeg ezt nem hiszem el :shock:
6-1-re kikaptunk az egyik legszarabb formában lévõ csapattál, bassza meg, ekkor szarok vagyunk, ebbõl még rájátszás lesz a végén :evil:
6-1-re kikaptunk az egyik legszarabb formában lévõ csapattál, bassza meg, ekkor szarok vagyunk, ebbõl még rájátszás lesz a végén :evil:
Yo, Bitch!
Ja egyébként van valami ötletetek, hogy hol lehet NHL-es pólókat vagy pulóvereket kapni? Persze nem eredetieket.