156
  • Mike
    #156
    wanek drága!

    pont azért vagyok magyar, mert Magyarországot akár kis betüvel is le tudom irni, ha nekem úgy tetszik, ugyanis én annyira biztos vagyok a magyarságomban, és van annyi önbizalmam, hogy nekem nincs szükségem semmiféle külsőségre, hogy magyarságomat úton-útfélen bizonyítsam. Tudod nekünk itt Magyarországon nem kell állandóan magayrságunkat bizonygatnunk, és nem rettenünk meg attól, hogy holmi wanek félék idegenszívünek kiáltanak ki, mert semmivel nem tudod megrendíteni a meggyőződésemet. Szal mondogathatod bőszen, játszhatsz Istent, senkit nem érdekel alapvetően
  • Mike
    #155
    ebben eellenben egyetértek
    megteszik, mert megtehetik
  • Mike
    #154
    milyen fajok?
  • Mike
    #153
    wanek
    kezdjük azzal, hogy a nicked nem magyar
    másrészről szerintem te sem vagy tősgyökeres magyar, jóeséllyel bekompenzálsz valamit ezzel a nagy magyarkodásaal, ugyanis tudod, mindig az ordít leghangosabban
  • Mike
    #152
    mégjóhogy a cégek
    nem majd az államok
    csakhogy a cégek révén az állam is jól jár, az embereknek lesz munkája, etc

    nem értem miért kell a cégekre fújni
    vagy netán azok az ördögtől valók
    vagy a földtúráson kivül minden más gyanús és Istennek nem tetsző foglalatosság á lá középkor?
  • Mike
    #151
    kisfiam, te fájóan hülye vagy, az a te nagy bajod, nem más :)
  • Mike
    #150
    hát mert messze nem rohad szét
    a kommunisták is ezt szajkózták: rohad a kapitalizmus! szétrohadt, ja

    a pesszimistáknak oly mindegy milyen rendszer van, rohad
    az erkölcs és minden válásgban van, a Föld is, minden, legalább lehet siránkozni
    de amikor valaki megkérdi: te személy szerint mit tettél, akkor kurva nagy kuss van
  • szivar
    #149
    Szóljál ha látsz ilyen statisztikákat, szerintem hirtelen mindenhol jelentős érdeklődésre számítana, nemcsak a 'fajgyűlölők' részéről, hanem az emberijogiizészervezettől is jelentős érdeklődés övezné...

    Továbbá egy fehérgalléros embert ugyanúgy fellógatnának azok az emberek, akik az utcára kerültek miattuk, vagy éppen az éhhalál köszöbén leledzenek, mint azokat akik miatt az ember már lassan nappal sem mer kimenni az utcára, mert hátha megkéselik egy cigiért. És hab a tortán, hogy még a törvények a bűnözőknek kedveznek. Nem másról beszélek, csak az emberniség perifériájáról, arról a söpredékről aki elvárja a jogainak tiszteletbentartását, miközben nagy ívben sz@rik a többiek ezen jogára. Egy kicsit tájékozódhatnál a publikus 'irodalomból' mielőtt idejössz megvédeni egyes kisebbségben lévő csoportokat, akiknek több lehetőségük van az élethez mint annak aki egész életén át tisztességesen dolgozott.

    Ha fajgyűlölet akkor miért vannak a színcigányok meg a fehér gádzsók? Illetve a zsidók vs. gój produktum? Mert ez halgatólagosan nem számít ugye fajgyűlöletnek...
  • Ronny
    #148
    mond annak a szerencsétlen nőnek, akit megerőszakoltak, hogy a fehérgallérosok nagyobb kárt okoznak. A cigánynak/négernek/pakisztáninak nem kéne itt lennie, tehát kivédhető volna.
  • Ronny
    #147
    akkor azt is magyarázd meg miért nem lehet a börtönök lakossága és a bünügyi esetek kapcsán megemlíteni az elkövető származását? Miért nem tudósíthatnak a francia ujságírók a zavargásokról és miért nem kérdezhetik meg az állampolgár ethnikai hovatartozását egy népszámláláson? Miért ferdít a média?

    A fajok között nincs különbség, állítólag már be is bizonyították...tehát nincs is mit takargatniuk! Vagy mégis?

    A fehérgalléros Kolompár is megússza ha arról van szó(nem is emlékszel már az ausztriába szökött bankár cigóra)?
  • Tetsuo
    #146
    "ha lenne, akkor ők nyúlnák le nyilván" Te kis rasszista!

    Egyébként nem a statisztikákat kell nézni, hanem lemenni az utcára! Amiket írtam a #137ben az mind személyes tapasztalatom.
  • Vang So
    #145
    Konkrétumok ügyében olvasgas pl. azokat a statisztikákat, amelyek arról készültek, hogy amennyiben egy államban konkrétan tesznek is valamit a jogegyenlőségért, ott miként változnak az arányok.
    Érdekes módon a legnagyobb lenyúlásokat nem cigányok követik el, mivel nincs rá lehetőségük (ha lenne, akkor ők nyúlnák le nyilván), ezeket az eseteket mégsem fajta szerint ítéljük meg, igaz? A tyúktolvajt persze lecsukják, de a hivatali korrupció, megvesztgetés, hatalommal való visszaélés stb. mindaz, amit jóval feljebb követnek el ellenünk, és jóval nagyobb kárt is okoz, arra érdekes módon egészen más kategóriák vonatkoznak.
    Konkrétumok szintjén olvasgasd el, hanyadikok vagyunk a korrupciós világranglistán, és hogy a megvesztegetés, hivatali visszaélés, lopás, csődbűntett, sikkasztás, az ún. fehér galléros bűnözés nagyságrendileg milyen összegben fejezhető ki. Ezután olvasd hozzá azt is, hogy ezen bűncselekmények esetében mekkora a látencia, valamint milyen mértékű az elítéltek aránya, valamint milyenek a kiszabott büntetések. Végül mindezt vesd össze az okozott kárral, valamint nézd meg benne a számodra oly kedves rasszok eloszlását.
    Amíg mindezeket nem teszed meg konkrét adatokkal, addig számomra te nem vagy vitaképes.
  • wanek
    #144
    "Magyarország területén nem nagyon lehet olyan statisztikát készíteni, amiben az elitéltek arányát 'származás' alapján állapítják meg" - nyilvános/hivatalos statisztikát. Viszont belső statisztikák vannak, de az szolgálati titkot képez, vagyis nem nyilvános.
  • wanek
    #143
    Olcsó lózungokat eregetsz. Konkrétum nulla. Nem vagy számomra vitaképes.
  • szivar
    #142
    Ezt az adatot nem tudom hogy honnan szerezted, mert Magyarország területén nem nagyon lehet olyan statisztikát készíteni, amiben az elitéltek arányát 'származás' alapján állapítják meg. Finnországban megcsinálták ezt a felmérést, nyilvánosságra is hozták az adatokat, egyrészről nagy a kussolás a számokról, más részről meg balhé megy azon, hogy ezt hogyan merték megtenni?
  • szivar
    #141
    "No, akkor megérkeztünk: "nem tesznek különbséget" a magyarok között."

    Igen megérkeztünk. Nem tehetnek különbséget, mert akkor a törvény(ek) értelmében rasszizmussal vádolható az eladó||tulajdonos, meg egyébb ilyen nyalánkságokkal. Amíg egy cigány származású egyén (lsd. csapat) nyugodtan megkéselhet azzal az indokkal hogy fehér vagy, te nem nagyon teheted meg azt hogy keményebben védekezel, mert akkor sebtében rasszista leszel. Erre nem egy példa van itt a mi kis országunkban is, csak érthetetlen okokból nem igazán hallani a médiában róla.
  • szivar
    #140
    "(Egyébként én ezt Kanadában láttam kiírva.)"

    Anyám barátnője már egy pár éve kint él(>40). Megérdeklődte hogy miért van kiírva az a szlogen hogy "Magyarok ne lopjatok!". Az volt rá a válasz, hogy a törvények miatt azt nem írhatják ki hogy "Cigányok ne lopjatok", mert az már faji előítéletnek||megkülömböztetésnek számítana, így meg nem az. Nesze vazze :(.
  • Ronny
    #139
    tehát hiteltelenek és nem azért, mert más véleményen vannak. Egyszerűen nem tudják alátámasztani, amit mondanak.
  • Ronny
    #138
    azt sem szabad elfelejteni, hogy a börtönök lakossága túlnyomó részben roma, pedig a lakosság 6-8%-át teszik csak ki.

    Jöhet az ember az elvakult antifáknak bármilyen adatokkal, statisztikákkal, ők mindíg valamilyen elcsépelt közhellyel fognak válaszolni.
  • Tetsuo
    #137
    Reménytelen vagy, sajnálom. Nem érted a helyzetet, a problémát. Felesleges újat mondanom, ha a lentebb írtakat sem tudod értelmezni..

    De talán, ha ki lehetne mondani azt amit gondolok.. bazd+ a cigányok miatt írják ki Kanadában és Ausztriában h Ne lopj! A cigányok kapnak segélyeket és nem akarnak dolgozni, pedig lehetőség lenne rá. A legtöbb cigány nem megy el gyárba dolgozni, mert ott elvárják a rendszerességet. Győrben zömében nem magyarok seftelnek, futtatnak lányokat.. lopják a vasat és adják le (akár a vasúti rézvezetéket). A győri Plázában a kajáldák előtt félkilós aranyfuxokkal oláh cigányok anyázzák 1mást és nem magyarok. A rendőrség nem magyar gyerekbandákat tart számon, hanem romákat, akik lopnak a boltokban -még jó h előítéletes az eladó-. A gagyi diszkókban simán ellopják a cuccodat, a roma lányok kicsalnak pénzeket.. Ezek tények! Mondhatod h nem így van, becsukhatod a szemed, de attól ez az aránytalanság még fennáll (h inkább a cigányok bűnöznek)! Persze h nyakkendős bűnözést szinte csak magyarok követnek el, hiszen a cigányok nem jutnak el a nyakkendőig. Győrszemerén az óvódában 70%a roma a gyerekeknek, általános 7.odztálynál már csak 30%! Pedig ők TÖBB lehetőséget kapnak!!
    Csak a szülők elisszák a pénzt, amit a gyerekre kapnak, ezért is csinálnak annyi gyereket. Győrszemerén 1 cigány család az önkormányzattól kapott 1 házat, 2év alatt lelakták és mondták h nekik az nem tetszik, erre kaptak még 1et!! Ez is tény! Azt eladták, a pénzből mulattak néhány hétig, persze közben a gyerekek nem jártak suliba, sztán megint segélyért kuncsorognak. Arrafelé több ilyen eset is volt. Meg rengeteg esetről hallani h ingyen lakást/házat kapnak.. a magyar ember mikor kapott ingyen lakást??? Soha. Ő robotol gyárban 3műszakban, amit a legtöbb roma nem tenne meg.
    Kultúra? Milyen cigány kultúra? Hogy a srác elveszi a 12éves unokahugát? Meghogy a nők cipekednek, a férfiak mögött 10m-rel mikor az utcán mennek? Meg a legigénytelenebb zenék mennek a diszkóikban (pl győri Zátony)? Vagy hogy kinn ülnek az árokparton esetleg a kanapét kitolják a járdára? És ők büszkék a cigány hagyományokra, lenézik a dolgozó magyart (parasztot)?? A rendőr nem meri megállítani őket, mert jönnek a 'Té rasszistá!' szöveggel. A győri Kossuth utcába a zsaruk csak erősítéssel mennek ki, mert félnek attól h beléjük kötnek, amit nekik TILOS viszonozni!
    Millió hasonlót tapasztaltam..

    Csak ennyit akartam mondani.
  • Vang So
    #136
    No, akkor megérkeztünk: "nem tesznek különbséget" a magyarok között. Éppen erről beszélünk. Miért tennének? Mint látszik, más sem tesz mások között. Úgyhogy te is megkapod a jelzőt és elbánást mások miatt, ha tetszik, ha nem. Itt kéne érzékelni a problémát, de úgy látom, nem megy.
    Amúgy több mint 20 évig egy gettó közelében éltem, úgyhogy nem hiszem, hogy újat tudnál nekem mutatni. Éppen ezért mondom, amit mondok: síkhülye és rendes ember ugyanis mindenhol van. Ha pedig arra gondolsz, hogy az öltönyösök ma milliószorosát lopják annak, amit a szakadtak, plusz meg sem büntetik őket, sőt, akkor legalábbis el lelehet tűnődni a különbségek természetéről.
  • Tetsuo
    #135
    Vagy menjél a nyúli diszkóba.. még jobb :D
  • Tetsuo
    #134
    Vazze! Utazzál ide Győrbe, menj be egy ócska diszkóba, viselkedj feltűnöen (csajozzál)..
    Mingyárt meggyógyulsz ember! Örülj ha nem verik szét az arcodat, nem mondom meg kik!
  • Tetsuo
    #133
    Most provokálsz engem, h mondjak ellenkező eseteket, amiket ugye a médiában TILOS!
    Pedig azok vannak túlsúlyban de azért azt hozzáteszem, h az általad említett kiírás, éppenhogy nem a magyar népcsoport matt van kiírva, csak az osztrákok nem tesznek különbséget, Mo-ból jött népek között. Mondják is: ungarische zigeine..
    (Egyébként én ezt Kanadában láttam kiírva.)
  • Ronny
    #132
    baszki szerinted miért kapták meg a bünüzői titulust? Azért az önostorozásnak is vannak határai...
  • Vang So
    #131
    Nehéz akkor beilleszkedni, ha valaki kapásból megkapja a bűnöző titulust és bánsámódot, nemigaz? És éppen itt a lényeg: tettek és ne más alapján ítéljenek meg valakit, szülessen bármilyennek. Mondjuk, amikor Ausztriában azt látja az ember kiírva, hogy "ne lopj" (persze csak magyarul, németül, angolul, jiddisül, kínaiul stb. pl. véletlenül sem), akkor mindjárt más fénytörést kap magyarnak lenni. Csak persze nem szeretjük, amikor rajtunk csattan ugyanaz.
  • Tetsuo
    #130
    Én nem mondtam h mi különbek vagyunk, mint mások, csak vagy beilleszkedik, v elhúz a büdös francba!!
  • Vang So
    #129
    Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de a legnagyobb öldökléssel járó pusztításokat jó környezetből származó hófehér emberek követték el, és itt inkább nem soroölom fel a több ezernyi példát, ami Európában, az amerikai kontinensen és számos más helyen volt jellemző.
    Meglehet, mégiscsak bonyolultabb dolgok ezek, mint a szokvány mi-ők játék, hm?
  • sathinel
    #128
    Pont a multkor nyilatkozott a nemzetiségéről... A zavargások miatt szólalt fel. És ott azt mondta hogy manapság úgy néz ki, hogy egy magyar bevándorló gyereke, sokkal könyebben tud beilleszkedni mint egy afrikai, vagy arab. Elég könnyen felvállalta a szüleit, származását. Tehát honnan veszed hogy nem vallja magát magyarnak? ha ott született akkor francia?
  • Vang So
    #127
    Az általad feltett kérdések alapján (#108) alapvetően úgy látom te szenvedsz információhiányban, vagy csak lusta voltál utánanézni a dolgoknak, és nyomod a rasszista közhelyeket.
    Aki nem a tettei alapján ítél meg valakit, hanem csak úgy nagy löttyösen "csoportosan", az az én szememben kiállította magáról a bizonyítványt. Mégpedig éppen a tettei alapján.
  • Tetsuo
    #126
    LOL
    "És még mindig nem értem miért is függne bármilyen emberi viselkedés a bőr melanintartalmától."
    Ilyet szerintem itt senki nem mondott, csak idióta szkinhedek, meg neonácik szajkózhatnak ilyet, aminek semmi tudományos magyarázata nincs, persze.

    (Természetesen a gének 1xre több tulajdonságot is befolyásolnak, ez lehet akár a bőrszín és a bűnözésre való hajlam is (rohadt kevés eséllyel), de a bonyolult összefüggések miatt még kevesebb esély lenne a megnyílvánulásra és természetesen ma nem tudható h éppen nem-e a fehér bőrrel erősödik. De mondom ez teljesen jelentéktelen.)

    Hogy kinek milyen a bőrszíne, az a viselkedés erkölcsi megítélése szempontjából teljesen mind1. (De a viselkedésnek ha más szempontot vizsgálunk, akkor 1értelműen lehetnek különbségek, pl a szőke hajúak, kimértebbek; a barnább bőrűek pedig tüzesebb természetűek lehetnek. Ez önmagában se nem jó és se nem rossz tulajdonság, sőt pl nekem az utóbbi tetszik.)
    DE hogy hol nő fel az gyerek, milyen kultúrkörnyezetben, mit lát a szüleitől és milyen hagyományokat ad tovább a saját gyerekeinek az mindennél fontosabb!!!!!!
    És most inkább nem sorolom a több ezer példát amit itt Győrben és környékén tapasztaltam, csak azt kívánom neked, Te is kerülj néhány olyan szituba, amilyenbe én, és akkor megvilágosodsz; akkor hiába nyomja a sok agymosó szarságot a TV2, akkor Te már tapasztaltad!!
  • Vang So
    #125
    Szerintem ez nem nekem válasz, de te tudod :)
  • Tetsuo
    #124
    Te eléggé félre vagy tájékozódva!!
    Jogilag egész Európában az a magyar, aki annak vallja magát. Te pl vallhatod magad magyarnak, cigánynak, üzbégnek, v éppen amerikainak. Ahogy érzed, legtöbb esetben: amelyik kultúra szerint élsz.
    De ha a Magyar Köztársaság állampolgára vagy, akkor Magyarországon, a fent megjelölt 4 nemzet közül, a cigány (vagyis roma) élvez előjogokat! A többinek jelenleg ugyan olyan joga van mindenhez.

    Sárközi, v kiről volt szó, qrva élet h nem vallja magát magyarnak.. hanem franciának. Hogy zsidónak mikor és hol vallja magát, arról nem tudok, de több esély van arra.
  • wanek
    #123
    Te vagy nem tudsz olvasni, vagy a logikád rettenetesen rossz. Esetleg szándékosan, rosszindulatúan csúsztatsz.

    "Egyébként pedig nem ártana némi következetesség, először az volt az érv, hogy az anyja zsidó, tehát ő is az" - az ismereteid felettébb hiányosak. #34: "Viszont mivel a zsidóknál a zsidóság anyai ágon öröklődik (a zsidók szerint), így az ürge echte zsidó."

    "aztán jött a mentál-magyarság, ami nem biológiai" - nincs magyar/német/olasz/cigány/zsidó DNS. Így nem is lehet biológiai. Ezt csak a zsidók vallják, ahogy azt be is idéztem...

    "Miért ne lehetne mentál-magyar az, akinek az anyja, apja pl. zsidó (lásd pl. Karinthyt vagy Radnótit stb." - ők mentálisan és elsődlegesen is magyarnak vallották magukat. Náluk a zsidóság csak másodlagos volt. Mint pl. Teller Edénél is, aki még halála előtt is, több évtizednyi távollét után is tökéletes magyar kiejtéssel tudott beszélni. Nem is szerették őt a zsidók...
    Arról senki sem tehet, hogy hova születik. De hogy miként él, hogyan viselkedik, arról nagyon is.

    A "Te egy mekkora farok vagy drága barátom!" szövegre kaptad meg a titulusodat.
  • Ronny
    #122
    African author explains Black non-civilization

    még ő is érti pedig fekete
  • Ronny
    #121
    a "nem nyugati" a kultúrkört jelenteni és ebbe mi nem tartozunk bele. Szerintem ne csináljunk magunból bohócot azzal, hogy a rendőrségre kenjük. Aki járt már nyugati nagyvárosban az nagyon jól tudja mi folyik ott.

    The color of crime - American Daily

    Az adatok össze vannak szummázva, de te is nyugodtan utánézhetsz a valódiságuknak.

    "
    És még mindig nem értem miért is függne bármilyen emberi viselkedés a bőr melanintartalmától."

    Majd megtudod...
  • AranyKéz
    #120
    Az első nem nagyon részletezi hogy mit ért "nem nyugati" alatt, ebbe mi is ugyanúgy beletartozhatunk. Arra is kíváncsi lennék, hogy az ottani rendőrség, aki csinálta a tesztet, hasonlít-e a mienkre.

    A másik meg nem éppen megbízható forrásból származik.


    És még mindig nem értem miért is függne bármilyen emberi viselkedés a bőr melanintartalmától.
  • Ronny
    #119
    Ez az a "ki akarunk írtani mindekit, aki más mint mi" a vesszőparipátok. Gyakorlatilag csak az "okos" antifák gyenge érvei között halljuk a fenti mondatszerkezetet. Az általános európai válasz az - anyagilag ellensúlyozott - visszatelepítés.

    Az is biztos, hogy egészen más statisztikákat nézünk.

    Norvégia - A fővárosban elkövetett nemi erőszak 2/3 részéért a színes bevándorlók a felelősek(a város 14.3 százaléka színes)Oslo rape statistics shock

    4.5x-ös szorzó


    [URL=http://www.amren.com/store/colorcrime.htm]"Blacks are statistically 50 times more likely to attack whites than vice versa"[/URL]

    Tessék, most dugd a fejed a homokba és mormold tovább amit az agenda a szádba adottí5
  • AranyKéz
    #118
    ÚRISTEN!!! Tegnap láttam egy újság címlapján: a feketék 1 százalékkal hajlamosabbak a bűnöző életmódra!!! A statisztikákban mindig megbízok, úgyis mindig olyan pontosak és manipulációmentesek szoktak lenni! Gyorsan, irtsunk ki minden egyes feketét, mielőtt elhoznák a világvégét!!! Hmmm... Mi legyen a kevert származásúakkal? Háát, irtsuk ki őket is, biztos ami biztos. Úgyis olyan undorító hogy egy fehértől és egy feketétől származnak. Ez biza nem illik, a Biblia is megmondta!!!
  • Ronny
    #117
    talán azért nézegetik a statisztikákat és a nemzetközi trendeket is. Sokkal inkább nevezném őket realisták, mivel nem egy kibaszott álomvilágban élnek.