15
  • puma66
    #15
    A bibernettel semmi baj nincs, csak sokat kell szekálni őket!
  • Sanyix
    #14
    Azért nem örülünk ilyenkor, mert nem kapjuk meg azt amiért fizetünk. Ha elérhető sávszélesség arányában kellene fizetni, akkor fogadjunk hogy kevesebben hőbörögnének. Énis majd fogok hőbörögni, ha a 4 mbites csomagom nem teljesíti a 4 mbitet pár héten belül. (egyébként eleinte teljesítette, de 2 hete szépen kúszik lefelé a sávszélem). Nem használom ki egyáltalán, de ha egyszer kifizetem akkor legyen meg, vagy ha nincs akkor csökkentsék a havidíjat... különben baszogatom a szolgáltatót addig amíg nem teljesítik valamelyik feltételt.
  • AnonyX
    #13
    Tudjátok mit nem értek... Sokan sírnak, hogy nem kapnak a 8Mbit/s ból csak 4-et... jujj szegénykém, pici babucik.. Örüljetek neki én ezt mondom.. Mi a nyavajára nem elég pl. 1-2Mbit... Azzal simán nézel tv-t, zenét hallgatsz, nagyon gyorsan nézhetsz weboldalakat. Nekem tudjátok milyen netem van? 64kbps-s wireless... És még igy is elég jól elnetezgetek, és nem csak MSN re meg iwiw re használom. Szóval örüljetek hogy nálatok akár már ilyen gyors is a net. Nem kell mindig mégnagyobb igényűnek lenni. Nálunk egy 96kbps-s net kerül átszámítva kb. 4800 Ft-be. Szóval ahhoz képest minden olcsóbb nálatok. És nem kell azzal jönni, hogy itt meg ott még a 2Mbit/s től is gyorsabb stb. Ugyanis csak azért akarná mindneki a gyorsabbat, hogy tölthesse a DVD ket meg minden torrentes cumót. Vagy nincs igazam?
  • AnonyX
    #12
    Hát akár hiszitek akár nem, Fibernet van nekik és stabilan tölt 60-62 KB/s al... Amióta bevezették náluk a netet. Szóval lehet, hogy szidják, de nem minden településen rossz az. pl.náluk tavaly építették ki a hálózatot, ők nyár óta használják a kábeltv és internet szolgáltatásukat, és megvannak elégedve. Én is próbáltam, neteztem, töltöttem, és nagyon jó volt. Igaz akkor még csak 256k -s csomag volt, de ment is stabilan 256k val, nem akadozott, nem ugrált a letöltés.
  • Sanyix
    #11
    LOOl miről beszélnek ezek? Én szívesen váltanék kábelre, mert kicsit unom a dsl-el való gondokat. Bár ez sem a technológia hibája, hanem a trékomé, ami rohadó csavart érpárnak nevezett egyenes telefonkábelekkel, több km-es központtól való távolsággal veri magát az általában elméleti 8 mbitjére. Mivel itt ugye nincs cselló (bp III. ker) , dsl-en kívül csak tkábel van. Egyébként a csellóéknek sem kéne a mellüket verni a sávszéljükkel kb a légypöcs elérhetőségük mellett! omg még budapesten se mindenhol elérhető, egész kerületekben...
    Na szal ugye ott a trékábel, ott a fincsi ~100mbitre föl le irányban képes kábel de mit adnak ebből? Szaros 1-2 mbitet, aztis a mocsok tréonlány a ami dsl-nél is a legdrágább és itt is ugyan annyiért adja a netet, radásul még kábelen ott az a szép kis 40? gigás korlát. Így még ha a dsl nem is megy a csomagnak megfelelő sávszélen, akkor is jobban megéri a trékábellel szemben.
    Hülye idióták, simán brutális versenybe kezdhetnének a cselóval, de még a dsl csomagok sebességével sincs szinkronban a sebességük, és még drága is, és korlátos. Mi a fenéért nyomják ennyire a dsl-t a kábel rovására mikor ott van a zsír rendszer?
  • Mipi
    #10
    Sziasztok ahol én lakom itt még nem emelték a kábelnetet 9600 FT az 1 megabites de szerintem nem kell sokat várnom hogy emeljenek mert a Hungarotel 8 megabites ADSl kerül 9800 Ft-ba. Vagy emelnek vagy akkor búcsúzhatnak az előfizetőktől mert nálunk a kábelnetnél nincs hűségnyilatkozat.
  • Indigo
    #9
    Fibernet, mint stabil szolgáltatás? Furcsa ezt hallani, mert mindenki szidja mint a bokrot. Szerencsére nekem adsl van.
  • Tetsuo
    #8
    Győrben a kábelnet nem emelkedett semmit és 1 darabig nem is fog!!!!!!!
  • m4G1c
    #7
    "Piller úgy látja, az internetezők számának jelentős gyarapítása érdekében a kisebb igényű felhasználók irányába kell nyitni, vagyis hogy ez a kör "szinte fillérekért" vásárolhasson szélessávú elérést."
    ba***a meg akkor piller, mutasson már egy olyan csomagot, ami normál áron nagy sebességet biztosít. mert 1-2 megás kapcsolatok lehet, hogy kielégítik azok igényét, akik msn-re meg wiwre használják a netet, de szerintem nem elenyésző azok száma, akik másféle protokollokat is alkalmaznának...
    "Piller szerint egy ideig nem lesz szükség további drasztikus sávszélesség-növelésre" - milyen TOVÁBBI DRASZTIKUS EMELÉS? az, hogy 128 helyett 132-vel jön néha az adat? elismerésem...
  • nobook
    #6
    Azt hiszem Te vagy az első akitől azt hallom, hogy a Fibernet stabilan megy...
  • AnonyX
    #5
    Hali. Pl. nagybátyáméknál mindenkinek növelték a sávszélességet. 256k->512k, 512k->1mbit stb. Szóval a kábelnet hálózatokon is van emelés. Kül. Fibernet van nekik, és nagyon szépen, stabilan megy.
  • KoS
    #4
    Mikor?
  • KoS
    #3
    En is ezen csodalkoztam! Mi a francot beszel ez itt kabelnet sebesseg novelesrol??? Ha jol emlexem kb. 1 eve volt, egyetlen egyszer sebesseg noveles!!!!
  • juzosch
    #2
    Rögtön utána a kábelt is feljebb húzták. Verseny van:)
  • HENCIG
    #1
    "Az elmúlt időszak sávszélesítéssel kapcsolatos bejelentései után Piller szerint egy ideig nem lesz szükség további drasztikus sávszélesség-növelésre, ennek várhatóan 2008-ban jön el az ideje, amikor egyre elterjedtebbé válhat az internetalapú televíziózás. "
    Mifélét jelentettek be az elmúlt időszakban?????????
    Nem akábelnetről szól a cikk?
    Az ADSL-t az fejlesztették persze..nyakra főre!
    Na de én a kábelfejlesztésről mit sem hallottam!