Jobban terjed a kábel, mint az ADSL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bibernettel semmi baj nincs, csak sokat kell szekálni õket!
Azért nem örülünk ilyenkor, mert nem kapjuk meg azt amiért fizetünk. Ha elérhetõ sávszélesség arányában kellene fizetni, akkor fogadjunk hogy kevesebben hõbörögnének. Énis majd fogok hõbörögni, ha a 4 mbites csomagom nem teljesíti a 4 mbitet pár héten belül. (egyébként eleinte teljesítette, de 2 hete szépen kúszik lefelé a sávszélem). Nem használom ki egyáltalán, de ha egyszer kifizetem akkor legyen meg, vagy ha nincs akkor csökkentsék a havidíjat... különben baszogatom a szolgáltatót addig amíg nem teljesítik valamelyik feltételt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudjátok mit nem értek... Sokan sírnak, hogy nem kapnak a 8Mbit/s ból csak 4-et... jujj szegénykém, pici babucik.. Örüljetek neki én ezt mondom.. Mi a nyavajára nem elég pl. 1-2Mbit... Azzal simán nézel tv-t, zenét hallgatsz, nagyon gyorsan nézhetsz weboldalakat. Nekem tudjátok milyen netem van? 64kbps-s wireless... És még igy is elég jól elnetezgetek, és nem csak MSN re meg iwiw re használom. Szóval örüljetek hogy nálatok akár már ilyen gyors is a net. Nem kell mindig mégnagyobb igényûnek lenni. Nálunk egy 96kbps-s net kerül átszámítva kb. 4800 Ft-be. Szóval ahhoz képest minden olcsóbb nálatok. És nem kell azzal jönni, hogy itt meg ott még a 2Mbit/s tõl is gyorsabb stb. Ugyanis csak azért akarná mindneki a gyorsabbat, hogy tölthesse a DVD ket meg minden torrentes cumót. Vagy nincs igazam?
Hát akár hiszitek akár nem, Fibernet van nekik és stabilan tölt 60-62 KB/s al... Amióta bevezették náluk a netet. Szóval lehet, hogy szidják, de nem minden településen rossz az. pl.náluk tavaly építették ki a hálózatot, õk nyár óta használják a kábeltv és internet szolgáltatásukat, és megvannak elégedve. Én is próbáltam, neteztem, töltöttem, és nagyon jó volt. Igaz akkor még csak 256k -s csomag volt, de ment is stabilan 256k val, nem akadozott, nem ugrált a letöltés.
LOOl mirõl beszélnek ezek? Én szívesen váltanék kábelre, mert kicsit unom a dsl-el való gondokat. Bár ez sem a technológia hibája, hanem a trékomé, ami rohadó csavart érpárnak nevezett egyenes telefonkábelekkel, több km-es központtól való távolsággal veri magát az általában elméleti 8 mbitjére. Mivel itt ugye nincs cselló (bp III. ker) , dsl-en kívül csak tkábel van. Egyébként a csellóéknek sem kéne a mellüket verni a sávszéljükkel kb a légypöcs elérhetõségük mellett! omg még budapesten se mindenhol elérhetõ, egész kerületekben...
Na szal ugye ott a trékábel, ott a fincsi ~100mbitre föl le irányban képes kábel de mit adnak ebbõl? Szaros 1-2 mbitet, aztis a mocsok tréonlány a ami dsl-nél is a legdrágább és itt is ugyan annyiért adja a netet, radásul még kábelen ott az a szép kis 40? gigás korlát. Így még ha a dsl nem is megy a csomagnak megfelelõ sávszélen, akkor is jobban megéri a trékábellel szemben.
Hülye idióták, simán brutális versenybe kezdhetnének a cselóval, de még a dsl csomagok sebességével sincs szinkronban a sebességük, és még drága is, és korlátos. Mi a fenéért nyomják ennyire a dsl-t a kábel rovására mikor ott van a zsír rendszer?
Na szal ugye ott a trékábel, ott a fincsi ~100mbitre föl le irányban képes kábel de mit adnak ebbõl? Szaros 1-2 mbitet, aztis a mocsok tréonlány a ami dsl-nél is a legdrágább és itt is ugyan annyiért adja a netet, radásul még kábelen ott az a szép kis 40? gigás korlát. Így még ha a dsl nem is megy a csomagnak megfelelõ sávszélen, akkor is jobban megéri a trékábellel szemben.
Hülye idióták, simán brutális versenybe kezdhetnének a cselóval, de még a dsl csomagok sebességével sincs szinkronban a sebességük, és még drága is, és korlátos. Mi a fenéért nyomják ennyire a dsl-t a kábel rovására mikor ott van a zsír rendszer?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sziasztok ahol én lakom itt még nem emelték a kábelnetet 9600 FT az 1 megabites de szerintem nem kell sokat várnom hogy emeljenek mert a Hungarotel 8 megabites ADSl kerül 9800 Ft-ba. Vagy emelnek vagy akkor búcsúzhatnak az elõfizetõktõl mert nálunk a kábelnetnél nincs hûségnyilatkozat.
Fibernet, mint stabil szolgáltatás? Furcsa ezt hallani, mert mindenki szidja mint a bokrot. Szerencsére nekem adsl van.
Gyõrben a kábelnet nem emelkedett semmit és 1 darabig nem is fog!!!!!!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Piller úgy látja, az internetezõk számának jelentõs gyarapítása érdekében a kisebb igényû felhasználók irányába kell nyitni, vagyis hogy ez a kör "szinte fillérekért" vásárolhasson szélessávú elérést."
ba***a meg akkor piller, mutasson már egy olyan csomagot, ami normál áron nagy sebességet biztosít. mert 1-2 megás kapcsolatok lehet, hogy kielégítik azok igényét, akik msn-re meg wiwre használják a netet, de szerintem nem elenyészõ azok száma, akik másféle protokollokat is alkalmaznának...
"Piller szerint egy ideig nem lesz szükség további drasztikus sávszélesség-növelésre" - milyen TOVÁBBI DRASZTIKUS EMELÉS? az, hogy 128 helyett 132-vel jön néha az adat? elismerésem...
ba***a meg akkor piller, mutasson már egy olyan csomagot, ami normál áron nagy sebességet biztosít. mert 1-2 megás kapcsolatok lehet, hogy kielégítik azok igényét, akik msn-re meg wiwre használják a netet, de szerintem nem elenyészõ azok száma, akik másféle protokollokat is alkalmaznának...
"Piller szerint egy ideig nem lesz szükség további drasztikus sávszélesség-növelésre" - milyen TOVÁBBI DRASZTIKUS EMELÉS? az, hogy 128 helyett 132-vel jön néha az adat? elismerésem...
Azt hiszem Te vagy az elsõ akitõl azt hallom, hogy a Fibernet stabilan megy...
Hali. Pl. nagybátyáméknál mindenkinek növelték a sávszélességet. 256k->512k, 512k->1mbit stb. Szóval a kábelnet hálózatokon is van emelés. Kül. Fibernet van nekik, és nagyon szépen, stabilan megy.
Mikor?
En is ezen csodalkoztam! Mi a francot beszel ez itt kabelnet sebesseg novelesrol??? Ha jol emlexem kb. 1 eve volt, egyetlen egyszer sebesseg noveles!!!!
Rögtön utána a kábelt is feljebb húzták. Verseny van😊
Gracie Barra
"Az elmúlt idõszak sávszélesítéssel kapcsolatos bejelentései után Piller szerint egy ideig nem lesz szükség további drasztikus sávszélesség-növelésre, ennek várhatóan 2008-ban jön el az ideje, amikor egyre elterjedtebbé válhat az internetalapú televíziózás. "
Mifélét jelentettek be az elmúlt idõszakban?????????
Nem akábelnetrõl szól a cikk?
Az ADSL-t az fejlesztették persze..nyakra fõre!
Na de én a kábelfejlesztésrõl mit sem hallottam!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Mifélét jelentettek be az elmúlt idõszakban?????????
Nem akábelnetrõl szól a cikk?
Az ADSL-t az fejlesztették persze..nyakra fõre!
Na de én a kábelfejlesztésrõl mit sem hallottam!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)