9
-
#9 MrPrise:
Hadjuk szerintem az "Urban elnevezéseket" mert akkor már ki tudja hanyadik c&c részt üdvözölhetnénk...
Hivatalosan tehát van: 2.9 "pure" c&c-k
- Tiberian Dawn
- Tiberian Sun
- Tiberium Wars
2.1 Red Alert-ünk:
- Red Alert 1 :-)
- Red Alert 2 :-)
- Red Alert 3 (nemhivatalosan bejelentve, 2004-óta elméletileg fejlesztés alatt)
1 Renegade-ünk, és 1 Generals-unk -
#8 Indigo:
mindenképpen ajánlom a demo-t, ha a teljes verzió is ilyen hangulatos és optimizált (!) lesz akkor minden képpen must-buy. Csak ámultam, hogy ez EA? Nagyszerûen ötvözték a Generals és a CNC vonalat, tökéletes összhangban. Visszatértek a renderelt átvezetők valós szereplőkkel, ígéretesnek indul a sztorija is, és ami szintúgy nagyon fontos, végre egy jól kinéző és optimizált grafikai motorral fûszerezték, amit mostanában (sajnos) egész kevés fejlesztő cég mondhatja el magáról. -
Indigo #7 Nem tudom, még nem játszottam vele, de remélem jól sikerült. Mindig van néhány kivétel, ami erősíti a szabályt. -
#6 Azon csodálkozok, hogy a négy évszakot egy kiegészítőbe rakták bele. Mi ez a nagy jótákonykodás? ;-) Többet tudtak volna kaszálni, ha minden évszakot külön adtak volna ki. ;-)
-
Kindred Blades #5 az ám, majd kicsattan(t, tíz éve) az údonság varázsától! -
Spica #4 hát ja, talán a legjobban kereső kiadó és erre a legérdemtelenebb -
#3 cnc3? :) -
Indigo #2 Kislányoknak készül, akik ma már babázás helyett szimszeznek...
Egyébként ha a játékos oldaláról közelítjük meg a dolgot, akkor EA = ötlettelen és buta játékok... -
#1 EA=remek üzletpolitika Eszméletlen mennyit kaszálnak a Sims sorozatokkal,eltalált réteg csoport,az már más kérdés hogy nem nekem való:))))