32
-
dez #32 Nem tudom, hogyazistenbe lehet, de csak most értesültem a haláláról.
Nem csak egyszerűen "egy jó színész" volt, hanem nagybetűs Ember.
Nem tudom, mi vitte el, de sokat elárul ez a 2005-ös rövidke interjú: link
Állatira sajnálom, hogy nem láttam őt élőben, színházban!
Persze vannak még nagyjaink, de mintha kiveszőben lennének. Ugye nem így lesz? -
hajni97 #31 Nem csak a dr. House... Majdnem az összes jó pasit ő szikronizálta (Richard Gerét is az Ősz New Yorkban stb.). Tudja valaki, hogy miben halt meg????
A legtöbb színészről egy csomót írnak az újságok, meg beszélnek a tévében, rádióban... Róla miért nem....????? -
Macci #30 Basszus, nem is tudtam, h meghalt...:(
Igen jellegzetes hangja volt, Jeremy Ironshoz és a Dr. H-hoz is tökéletes volt...Rengeteg jó színész és szinkronhang halt meg mostanában, én nemtom mivan. Ennyire túlhajszolt élet a színészélet?? 55év... R.I.P Szakácsi Sándor! -
Ami #29 Hiányozni fog!
http://lisa.atw.hu/szakacsi.htm -
#28 Nyugodjék Békében! :-( Emlékszik valaki közületek a Szarkofág című tévéfilmre? Egy Csernobilban sugárfertőzést kapott emberről szólt. Egyik legnagyobb alakítása vlt szvsz, és természetesen mint szinkronszínész a legjobbak legjobbja volt. Pótolhatatlan értékű művész volt, és külön sajnálom, hogy nem volt alkalmam Őt élőben látni. -
#27 És Lucius Malfoyt a harry potterben kifogja szinkronizálni? Ngayon értékes ember volt. Nyugodjék békében.:( -
HJPOWER #26 Komolyan mondom, Qrva nagy veszteség!!!! Nyugodjék békében!!! -
#25 Nagyszerű szinkronszinész (is) volt. Kevin Costnert el sem tudom képzelni magyarul az ő hangja nélkül. Bruce Willisnek is kivállóan kölcsönözte a hangját (Dörner György mellett). Hosszú a sor...
Nyugodjék békében! -
#24 nagyon jó színművész volt, az az egy biztos!!
Nyugodjék békében! -
#23 :( -
#22 Minden tiszteletem az övé volt House miatt
Nyugodjék békében R.I.P. -
#21 Azért kösz! :)
/Mérnem lehet szerkeszteni az uccsó hozzászólást??? -
#20 Azt a csatornát nem nézem. -
Kagemusha #19 TV2, 17:30 -
Kagemusha #18 Nyugodjon békében! -
#17 Nemtom melyik az a Dr House, de a Sándor hangját bírtam..
RIP -
#16 Sírni tudnék, nagyon fog hiányozni. Nyugodjon békében! -
#15 hát ez... gáz :-/
RIP -
#14 nnna már egyre kevesebb régi jó szinkronhangunk marad -
DeedY #13 Nyugodjék békében, értékes embert vesztettünk el! -
#12 Basszus egy csomo filmet szinkronizált le és eszméletlenül jól csinálta, illet bármilyen karakterhez a szinkronhangja.Nyugodjék békében. -
#11 Nyugodjék békében!
Kár, hogy ilyen fiatalon elhunyt. Értékes ember volt, remélem, hogy ezt tudta ő is!!! -
pauly #10 :( -
Morden23 #9 Nyugodjék békében, tisztelt és szeretett Szakácsi Sándor!
A magyar színház és a magyar szinkron egyik legékesebb csillaga volt. Hiányozni fog. -
Gauge #7 Miben halt meg? -
#6 Nyugodjék békében! -
Szalámi #5 Beles e tudok gondolni, most mi lesz doktor houseal Tökéletes volt a hangja hozzá! R.I.P! -
Szívemhez nőtt ez a menyus, nemtom mi lesz... -
gyuri12 #3 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! R.I.P. hogy fogok én doctor house-t nézni????:( -
#2 Ez nagyon szomorú, nyugodjék békében.
Színházi munkásságát sajnos csak felületesen ismerem, de egyik kedvenc szinkronszínészem volt. Nélküle nem lesz ugyanaz egy-egy megszokott karakter. -
Loverman #1 áá basszus pedig eddig tökéletes volt House szinkronja! kíváncsi leszek az utódra:( R.I.P. Szakácsi