Játékgépen dolgozik a Commodore Gaming

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birkózósz@rt reggelizett 😄😄😄 csak vicc volt endrúdí 😛 télleg kafa lenne úgy játszani... 😊 másrészt: óóó a régi jó commodore, de szerettem...

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

Lol mit ettél?😄 Vagy melyik filmet láttad épp hogy ilyen hangulatban vagy?😄DD
Vagy 8 darab 64 bites procit és 512 bites gamét nyomnak rá bazze. Például olyan autóversenyt, hogy rácsatlakozik egy mûholdra bazze, betöltöd magad az utcákra, mondjuk a nyugatihoz -érted bazze- és real time tudsz versenyezni a körúton. Vagy hazamész a saját házatokhoz -bazze-, szólsz asszonypajtinak, hogy menjen ki a kertbe és a játékban melléállsz bazze. Gyúrunk vazze ?
NeoMaN
ezzel együtt
😛

Kensin
Jó kis gépek voltak a commodore-ok, akkor léteztek még olyan játékok, amikkel mindig jókat lehetett játszani.
Kíváncsi vagyok, mivel fognak elõrukkolni.
Fogják a régi C 64-es gépet, tesznek bele 64 bites procit, és tadaaa! Itt a Commodore x64 <#vigyor5>
arty
Phantom konzol mikor jön ki? 😄

Forza.

lol szerintem 1x évente a többit máshogy hívják vagy nem?
évente hányszor van CeBit???
Tetsuo
Hát ja, ba*ott sok pénz kell 1 zsír új konzol fejlesztéséhez, marketinghez..
DE naon jó érzés lenne 2év múlva Commodore-n nyomni! 😊

Mikoris lesz a CeBit? meg is nézem..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sir Quno Jedi
Bukás...pedig én is vérAmiga rajongó voltam, de a név önmagában már nem áll meg ennyi év után...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEXUS6
Sajna ez a név már annyi kézen ment át az utóbbi 10 évben, hogy talán már csak minimális értéke van, a fiatalabb korosztály szinte nem is ismeri.

Szerintem egy jól megtervezett játékgép még bõven befér a piacra, és talán annyira csúcsnak sem kell lennie, lásd Wii, de azért a figyelemfelkeltõ néven kívül is le kellene tenni valamit az asztalra.

Én a magam résszérõl kicsit szkeptikus vagyok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Régen nagyon bejött az Amiga és C64. Szép átgondolt igényes tervezés, és sokáig volt használható. Ezt a mai világban nem tudom mennyire sikerül visszaadni. Fõleg ha a mai vidkarikat, procikat nézem. De várom mit hoz ki a nagy ÕREG)