12
  • bermuda3
    birkózósz@rt reggelizett :D:D:D csak vicc volt endrúdí :P télleg kafa lenne úgy játszani... :) másrészt: óóó a régi jó commodore, de szerettem...
  • sathinel
    Lol mit ettél?:D Vagy melyik filmet láttad épp hogy ilyen hangulatban vagy?:DDD
  • endrúdí
    Vagy 8 darab 64 bites procit és 512 bites gamét nyomnak rá bazze. Például olyan autóversenyt, hogy rácsatlakozik egy műholdra bazze, betöltöd magad az utcákra, mondjuk a nyugatihoz -érted bazze- és real time tudsz versenyezni a körúton. Vagy hazamész a saját házatokhoz -bazze-, szólsz asszonypajtinak, hogy menjen ki a kertbe és a játékban melléállsz bazze. Gyúrunk vazze ?
  • NeoMaN
    ezzel együtt
    :P
  • Kensin
    Jó kis gépek voltak a commodore-ok, akkor léteztek még olyan játékok, amikkel mindig jókat lehetett játszani.
    Kíváncsi vagyok, mivel fognak előrukkolni.
    Fogják a régi C 64-es gépet, tesznek bele 64 bites procit, és tadaaa! Itt a Commodore x64
  • arty
    Phantom konzol mikor jön ki? :D
  • sathinel
    lol szerintem 1x évente a többit máshogy hívják vagy nem?
  • szombi
    évente hányszor van CeBit???
  • Tetsuo
    Hát ja, ba*ott sok pénz kell 1 zsír új konzol fejlesztéséhez, marketinghez..
    DE naon jó érzés lenne 2év múlva Commodore-n nyomni! :)

Mikoris lesz a CeBit? meg is nézem..
  • Sir Quno Jedi
    Bukás...pedig én is vérAmiga rajongó voltam, de a név önmagában már nem áll meg ennyi év után...
  • NEXUS6
    Sajna ez a név már annyi kézen ment át az utóbbi 10 évben, hogy talán már csak minimális értéke van, a fiatalabb korosztály szinte nem is ismeri.

Szerintem egy jól megtervezett játékgép még bőven befér a piacra, és talán annyira csúcsnak sem kell lennie, lásd Wii, de azért a figyelemfelkeltő néven kívül is le kellene tenni valamit az asztalra.

Én a magam résszéről kicsit szkeptikus vagyok.
  • sathinel
    Régen nagyon bejött az Amiga és C64. Szép átgondolt igényes tervezés, és sokáig volt használható. Ezt a mai világban nem tudom mennyire sikerül visszaadni. Főleg ha a mai vidkarikat, procikat nézem. De várom mit hoz ki a nagy ŐREG)