12
-
bermuda3 #12 birkózósz@rt reggelizett :D:D:D csak vicc volt endrúdí :P télleg kafa lenne úgy játszani... :) másrészt: óóó a régi jó commodore, de szerettem... -
sathinel #11 Lol mit ettél?:D Vagy melyik filmet láttad épp hogy ilyen hangulatban vagy?:DDD -
endrúdí #10 Vagy 8 darab 64 bites procit és 512 bites gamét nyomnak rá bazze. Például olyan autóversenyt, hogy rácsatlakozik egy műholdra bazze, betöltöd magad az utcákra, mondjuk a nyugatihoz -érted bazze- és real time tudsz versenyezni a körúton. Vagy hazamész a saját házatokhoz -bazze-, szólsz asszonypajtinak, hogy menjen ki a kertbe és a játékban melléállsz bazze. Gyúrunk vazze ? -
#9 ezzel együtt
:P -
#8 Jó kis gépek voltak a commodore-ok, akkor léteztek még olyan játékok, amikkel mindig jókat lehetett játszani.
Kíváncsi vagyok, mivel fognak előrukkolni.
Fogják a régi C 64-es gépet, tesznek bele 64 bites procit, és tadaaa! Itt a Commodore x64 -
#7 Phantom konzol mikor jön ki? :D -
sathinel #6 lol szerintem 1x évente a többit máshogy hívják vagy nem? -
szombi #5 évente hányszor van CeBit??? -
#4 Hát ja, ba*ott sok pénz kell 1 zsír új konzol fejlesztéséhez, marketinghez..
DE naon jó érzés lenne 2év múlva Commodore-n nyomni! :)
Mikoris lesz a CeBit? meg is nézem.. -
#3 Bukás...pedig én is vérAmiga rajongó voltam, de a név önmagában már nem áll meg ennyi év után... -
#2 Sajna ez a név már annyi kézen ment át az utóbbi 10 évben, hogy talán már csak minimális értéke van, a fiatalabb korosztály szinte nem is ismeri.
Szerintem egy jól megtervezett játékgép még bőven befér a piacra, és talán annyira csúcsnak sem kell lennie, lásd Wii, de azért a figyelemfelkeltő néven kívül is le kellene tenni valamit az asztalra.
Én a magam résszéről kicsit szkeptikus vagyok. -
sathinel #1 Régen nagyon bejött az Amiga és C64. Szép átgondolt igényes tervezés, és sokáig volt használható. Ezt a mai világban nem tudom mennyire sikerül visszaadni. Főleg ha a mai vidkarikat, procikat nézem. De várom mit hoz ki a nagy ŐREG)