Kitálalt a Sony vezére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
"The virtual world is going to be a serious sausage fest. " Tökéletesen egyetértek.<#idiota><#idiota><#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Koszonom a megerositest!
OFF merre lax?

C2D E6600, Asus P5B Deluxe, GeForce 7950GT, 1GB 800MHz, 380GB Sok jo ember kis helyen rossz lesz!

Vagy ha valaki inkább HD-ban akarja megnézni (meg egy jópofa játékot is): link

D0C
pár ilyen hír és kezdeményezés és a "leamortizálódott név" újra a régi fényében fog csillogni.
nem kell sok, hogy az emberek visszanyerjék a hitüket, csak lássák, hogy a sony ilyesmire is képes, nem csak szövgelésre.

NEXUS6
Ugyee?!!!;)))

Bakker kell vennem egy PS3-mat és be kell költöznöm a mátrikszba!!!

Én csak azt nem értem, hogy mi a fenét csináltak a kávézáson kívül a Sony marketing szakemberei az utóbbi 3 hónapban, amikor ekkora durranás volt a zsebükben????
Olyan mértékben hagyták leamortizálódni a PS márkanevet, hogy az hihetetlen.

Na kíváncsi leszek, hogy az olyan oldalak, mint az 576 konzol, ami sportot ûzött belõle, hogy mindennap 3 Sony rémhírt hozzon le, hogy fogja összegyûjteni a nyálát, hogy ezekután nyalhosson nekik!
;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szintén ugyanez a tapasztalatom mint Sudyke-nek. Lassan hat hónapja vagyok Japánban, de egy rossz szó vagy bármiféle diszkrimináció nem ért eddig. Viszont a japánokról terjedõ "urban legendek" vagy elõítéletek egy sora dõlt meg már eddig is.
mar NEM kell...
eldobtam a zagyam
vmi linket dobhatnal Nexus...
lecci, lecci, lecci..
NEXUS6
A zistenit!
Még egy urban legend-del kevesebb!!!

;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kedves Teddybear!
Sajnos nem tudok veled egyeterteni... Lassan 5 evet eltem itt, es en nem talalkoztam ilyen problemaval, sot mint Gaijin sokkal kedvesebbek velunk mint masokkal. A vonaton persze megbamulnak, foleg a tavolabbi varosokban, falvakban. Eddig akarhova mentem, korbenyaltak a seggunket. A munkakorulmenyekrol ugyanez a velemenyem. A cegnel ahhol dolgozom, gyakran jarunk sorozni a General Manager-el, es egy szakaccsal, munka kozben ha talalkozunk valtunk egy par kedves szot, de SEMMI olyasmi mint ami a regi Japanokrol hiresztelve van kulfoldon. A ceg nagyfonoke aki a japan szalloda szovetseg elnoke sosem sajnal egy par percet beszelni velem ha eppen talalkozunk, es mindig megkerdezi, hogy van-e valami amivel segitheti az itteni eletemet.

Piszkosul nincs igazad...<#ejnye1>

C2D E6600, Asus P5B Deluxe, GeForce 7950GT, 1GB 800MHz, 380GB Sok jo ember kis helyen rossz lesz!

Hüha.

Sanyix
HD filmekre van igény, csak ezekkel az "újgenerációs" (tuningdvd)-kkel együtt nincs. Torrenten töltik mint állat :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEXUS6
Emberek!!!

Menjetek oszt nézzétek meg a Playstation Home-ról készült videót!

Szerintem nagyon király;)))

Ez igaz mondjuk én nem utálom a kínaiakat de nekem egy kelet-ázsiai típusú ember soha nem lesz magyar. Mondjuk most már elég lesz belõlük (meg a többi bevándorlóból is).

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyûzet.

Feltéve, hogy ha a blu ray menni fog. Amennyire én látom nincs valami kurva nagy igény ezekre a nagyfelbontású filmekre...

lol

Tapasztalatból mondom, az átlag japán hihetetlenül soviniszta.
Piszkosul lenézik a nem japánokat, mindegyiket "gaidzsin" -nek hívják.
Akik kénytelenek nekik dolgozni, azok hamar megtanulják, a japán tulajdonú üzemekben a melósnak kuss van, és ugyanazért a munkáért jóval kevesebb pénzt kap a nem japán, mint a japán.

Egyébként Japánban nõhetsz föl, ismerheted a helyi kultúrát elejétõl a végéig, akkor is csak egy gaidzsin leszel, nem pedig honfitárs.
Mi magyarok, minden elmarasztaló felmérés ellenére sokkal toleránsabbak vagyunk.

Nyilván a sony az amcsi piac miatt tette be mr amerikát a székbe.

Amcsi arc a cég élén = nem japcsi termék = nem japó konzol az amcsi konzolla szemben.

banzaj

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Tetsuo
Hát én vennék lakást Japánban, az tuti! Nekem bezzeg nem mondja a Sony! Majd 1x..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEXUS6
Én a magam részérõl igen csak meglepõdtem a kinevezésén is. A Sony sokkal japánabb cég annál, hogy ilyenfajta "globalizacionista" döntést hozzanak. Nagy kár, hogy ezek a hatalmi harcok pont a PS3 indításával estek egybe.

De legalább most már kiderült, hogy miért tûnik úgy mintha a Sony saját maga ellen játszana.

Zenty, olyat még nem látott a világ, hogy valakit leharakiriznek (lévén ez egy öngyilkos mûfaj ugye) <#wink>

De azért annyi elvárható lett volna Stringertõl, hogy ha már egy japán cégnek dolgozik (ráadásul vezetõ pozícióban), akkor tessék már a kultúrát jobban "elviselni". Ha ennyire nem bírta a japán életvitelt, akkor miért vállalta el ezt a pozíciót?
Most kutagari és a többi igazgató le harakirizik õt aztán magukat :D

bertino
ilyen ez a popszakma...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Még emlékszem a cikkre, amiben errõl a csókáról írtak, mint a Sony újonnan kinevezett amerikai igazgatója...úgy látszik bebuktak vele is, az elõzõ igazgatót is bakik miatt menesztették (ps2 kapcsán, stb...)
Lds ps2

Egyszeru Dal

A PS3 marcsak a BR miatt is menni fog mert maguk a lejatszok masfelszer ketszer tobbe kerulnek, szal a tortenelem ismetli onmagat!

Egyszeru Dal

Nem lehet tudni, maga Stringer mennyire tehet a vitákról. Pl. nem írja a cikk (interjút késõbb olvasom el), min is szólakoztak össze Kutaragival. Gondolom, Kutaragi jobban tudta, mi kell a PS3-nak, pl. több pénz, pl. a nagyobb volumenû nyitásra, stb., de valószínû ez a Tringer kicsit másképp gondolta (spórolni próbált, fõleg a saját hibája, az akku-botrány miatt)...

Kiütközött az amerikai és a japán kultúra közötti különbség. Bizonyára képtelen kezelni a japán vezetõk közötti klikkeket, azok meg simán megetették eddig hülyeségekkel, kijátszották egymás között, nem ismerték el igazi vezetõnek. (Egyébként a Microsoft is hasonló gondokkal küszködött Japánban).

Most rájuk borítja a bilit, ami bizonyára meg fog látszani a cég részvényárfolyamán is. Jó nagy rugás.

Balázs show...