29
  • s1lkforrent
    "The virtual world is going to be a serious sausage fest. " Tökéletesen egyetértek.
  • sudyke
    Koszonom a megerositest!
    OFF merre lax?
  • dez
    Vagy ha valaki inkább HD-ban akarja megnézni (meg egy jópofa játékot is): link
  • D0C
    pár ilyen hír és kezdeményezés és a "leamortizálódott név" újra a régi fényében fog csillogni.
    nem kell sok, hogy az emberek visszanyerjék a hitüket, csak lássák, hogy a sony ilyesmire is képes, nem csak szövgelésre.
  • NEXUS6
    Ugyee?!!!;)))

Bakker kell vennem egy PS3-mat és be kell költöznöm a mátrikszba!!!

Én csak azt nem értem, hogy mi a fenét csináltak a kávézáson kívül a Sony marketing szakemberei az utóbbi 3 hónapban, amikor ekkora durranás volt a zsebükben????
    Olyan mértékben hagyták leamortizálódni a PS márkanevet, hogy az hihetetlen.

Na kíváncsi leszek, hogy az olyan oldalak, mint az 576 konzol, ami sportot űzött belőle, hogy mindennap 3 Sony rémhírt hozzon le, hogy fogja összegyűjteni a nyálát, hogy ezekután nyalhosson nekik!
    ;)))
  • Natsuto
    Szintén ugyanez a tapasztalatom mint Sudyke-nek. Lassan hat hónapja vagyok Japánban, de egy rossz szó vagy bármiféle diszkrimináció nem ért eddig. Viszont a japánokról terjedő "urban legendek" vagy előítéletek egy sora dőlt meg már eddig is.
  • dondore
    mar NEM kell...
    eldobtam a zagyam
  • dondore
    vmi linket dobhatnal Nexus...
    lecci, lecci, lecci..
  • NEXUS6
    A zistenit!
    Még egy urban legend-del kevesebb!!!

;)))
  • sudyke
    Kedves Teddybear!
    Sajnos nem tudok veled egyeterteni... Lassan 5 evet eltem itt, es en nem talalkoztam ilyen problemaval, sot mint Gaijin sokkal kedvesebbek velunk mint masokkal. A vonaton persze megbamulnak, foleg a tavolabbi varosokban, falvakban. Eddig akarhova mentem, korbenyaltak a seggunket. A munkakorulmenyekrol ugyanez a velemenyem. A cegnel ahhol dolgozom, gyakran jarunk sorozni a General Manager-el, es egy szakaccsal, munka kozben ha talalkozunk valtunk egy par kedves szot, de SEMMI olyasmi mint ami a regi Japanokrol hiresztelve van kulfoldon. A ceg nagyfonoke aki a japan szalloda szovetseg elnoke sosem sajnal egy par percet beszelni velem ha eppen talalkozunk, es mindig megkerdezi, hogy van-e valami amivel segitheti az itteni eletemet.

Piszkosul nincs igazad...
  • dez
    Hüha.
  • Sanyix
    HD filmekre van igény, csak ezekkel az "újgenerációs" (tuningdvd)-kkel együtt nincs. Torrenten töltik mint állat :)
  • NEXUS6
    Emberek!!!

Menjetek oszt nézzétek meg a Playstation Home-ról készült videót!

Szerintem nagyon király;)))
  • Brainpumper
    Ez igaz mondjuk én nem utálom a kínaiakat de nekem egy kelet-ázsiai típusú ember soha nem lesz magyar. Mondjuk most már elég lesz belőlük (meg a többi bevándorlóból is).
  • echo
    Feltéve, hogy ha a blu ray menni fog. Amennyire én látom nincs valami kurva nagy igény ezekre a nagyfelbontású filmekre...
  • lee56
    lol
  • teddybear
    Tapasztalatból mondom, az átlag japán hihetetlenül soviniszta.
    Piszkosul lenézik a nem japánokat, mindegyiket "gaidzsin" -nek hívják.
    Akik kénytelenek nekik dolgozni, azok hamar megtanulják, a japán tulajdonú üzemekben a melósnak kuss van, és ugyanazért a munkáért jóval kevesebb pénzt kap a nem japán, mint a japán.

Egyébként Japánban nőhetsz föl, ismerheted a helyi kultúrát elejétől a végéig, akkor is csak egy gaidzsin leszel, nem pedig honfitárs.
    Mi magyarok, minden elmarasztaló felmérés ellenére sokkal toleránsabbak vagyunk.
  • irkab1rka
    Nyilván a sony az amcsi piac miatt tette be mr amerikát a székbe.

Amcsi arc a cég élén = nem japcsi termék = nem japó konzol az amcsi konzolla szemben.

banzaj
  • Tetsuo
    Hát én vennék lakást Japánban, az tuti! Nekem bezzeg nem mondja a Sony! Majd 1x..
  • NEXUS6
    Én a magam részéről igen csak meglepődtem a kinevezésén is. A Sony sokkal japánabb cég annál, hogy ilyenfajta "globalizacionista" döntést hozzanak. Nagy kár, hogy ezek a hatalmi harcok pont a PS3 indításával estek egybe.

De legalább most már kiderült, hogy miért tűnik úgy mintha a Sony saját maga ellen játszana.
  • Natsuto
    Zenty, olyat még nem látott a világ, hogy valakit leharakiriznek (lévén ez egy öngyilkos műfaj ugye)

De azért annyi elvárható lett volna Stringertől, hogy ha már egy japán cégnek dolgozik (ráadásul vezető pozícióban), akkor tessék már a kultúrát jobban "elviselni". Ha ennyire nem bírta a japán életvitelt, akkor miért vállalta el ezt a pozíciót?
  • Zenty
    Most kutagari és a többi igazgató le harakirizik őt aztán magukat :D
  • bertino
    ilyen ez a popszakma...
  • Wittgen
    Még emlékszem a cikkre, amiben erről a csókáról írtak, mint a Sony újonnan kinevezett amerikai igazgatója...úgy látszik bebuktak vele is, az előző igazgatót is bakik miatt menesztették (ps2 kapcsán, stb...)
  • loga
    Lds ps2
  • loga
    A PS3 marcsak a BR miatt is menni fog mert maguk a lejatszok masfelszer ketszer tobbe kerulnek, szal a tortenelem ismetli onmagat!
  • dez
    Nem lehet tudni, maga Stringer mennyire tehet a vitákról. Pl. nem írja a cikk (interjút később olvasom el), min is szólakoztak össze Kutaragival. Gondolom, Kutaragi jobban tudta, mi kell a PS3-nak, pl. több pénz, pl. a nagyobb volumenű nyitásra, stb., de valószínű ez a Tringer kicsit másképp gondolta (spórolni próbált, főleg a saját hibája, az akku-botrány miatt)...
  • Cat #2
    Kiütközött az amerikai és a japán kultúra közötti különbség. Bizonyára képtelen kezelni a japán vezetők közötti klikkeket, azok meg simán megetették eddig hülyeségekkel, kijátszották egymás között, nem ismerték el igazi vezetőnek. (Egyébként a Microsoft is hasonló gondokkal küszködött Japánban).

Most rájuk borítja a bilit, ami bizonyára meg fog látszani a cég részvényárfolyamán is. Jó nagy rugás.
  • Ronny
    Balázs show...