29
-
#29 "The virtual world is going to be a serious sausage fest. " Tökéletesen egyetértek. -
sudyke #28 Koszonom a megerositest!
OFF merre lax? -
dez #27 Vagy ha valaki inkább HD-ban akarja megnézni (meg egy jópofa játékot is): link -
#26 pár ilyen hír és kezdeményezés és a "leamortizálódott név" újra a régi fényében fog csillogni.
nem kell sok, hogy az emberek visszanyerjék a hitüket, csak lássák, hogy a sony ilyesmire is képes, nem csak szövgelésre. -
#25 Ugyee?!!!;)))
Bakker kell vennem egy PS3-mat és be kell költöznöm a mátrikszba!!!
Én csak azt nem értem, hogy mi a fenét csináltak a kávézáson kívül a Sony marketing szakemberei az utóbbi 3 hónapban, amikor ekkora durranás volt a zsebükben????
Olyan mértékben hagyták leamortizálódni a PS márkanevet, hogy az hihetetlen.
Na kíváncsi leszek, hogy az olyan oldalak, mint az 576 konzol, ami sportot űzött belőle, hogy mindennap 3 Sony rémhírt hozzon le, hogy fogja összegyűjteni a nyálát, hogy ezekután nyalhosson nekik!
;))) -
Natsuto #24 Szintén ugyanez a tapasztalatom mint Sudyke-nek. Lassan hat hónapja vagyok Japánban, de egy rossz szó vagy bármiféle diszkrimináció nem ért eddig. Viszont a japánokról terjedő "urban legendek" vagy előítéletek egy sora dőlt meg már eddig is. -
dondore #23 mar NEM kell...
eldobtam a zagyam -
dondore #22 vmi linket dobhatnal Nexus...
lecci, lecci, lecci.. -
#21 A zistenit!
Még egy urban legend-del kevesebb!!!
;))) -
sudyke #20 Kedves Teddybear!
Sajnos nem tudok veled egyeterteni... Lassan 5 evet eltem itt, es en nem talalkoztam ilyen problemaval, sot mint Gaijin sokkal kedvesebbek velunk mint masokkal. A vonaton persze megbamulnak, foleg a tavolabbi varosokban, falvakban. Eddig akarhova mentem, korbenyaltak a seggunket. A munkakorulmenyekrol ugyanez a velemenyem. A cegnel ahhol dolgozom, gyakran jarunk sorozni a General Manager-el, es egy szakaccsal, munka kozben ha talalkozunk valtunk egy par kedves szot, de SEMMI olyasmi mint ami a regi Japanokrol hiresztelve van kulfoldon. A ceg nagyfonoke aki a japan szalloda szovetseg elnoke sosem sajnal egy par percet beszelni velem ha eppen talalkozunk, es mindig megkerdezi, hogy van-e valami amivel segitheti az itteni eletemet.
Piszkosul nincs igazad... -
dez #19 Hüha. -
#18 HD filmekre van igény, csak ezekkel az "újgenerációs" (tuningdvd)-kkel együtt nincs. Torrenten töltik mint állat :) -
#17 Emberek!!!
Menjetek oszt nézzétek meg a Playstation Home-ról készült videót!
Szerintem nagyon király;))) -
Brainpumper #16 Ez igaz mondjuk én nem utálom a kínaiakat de nekem egy kelet-ázsiai típusú ember soha nem lesz magyar. Mondjuk most már elég lesz belőlük (meg a többi bevándorlóból is). -
echo #15 Feltéve, hogy ha a blu ray menni fog. Amennyire én látom nincs valami kurva nagy igény ezekre a nagyfelbontású filmekre... -
lee56 #14 lol -
teddybear #13 Tapasztalatból mondom, az átlag japán hihetetlenül soviniszta.
Piszkosul lenézik a nem japánokat, mindegyiket "gaidzsin" -nek hívják.
Akik kénytelenek nekik dolgozni, azok hamar megtanulják, a japán tulajdonú üzemekben a melósnak kuss van, és ugyanazért a munkáért jóval kevesebb pénzt kap a nem japán, mint a japán.
Egyébként Japánban nőhetsz föl, ismerheted a helyi kultúrát elejétől a végéig, akkor is csak egy gaidzsin leszel, nem pedig honfitárs.
Mi magyarok, minden elmarasztaló felmérés ellenére sokkal toleránsabbak vagyunk. -
irkab1rka #12 Nyilván a sony az amcsi piac miatt tette be mr amerikát a székbe.
Amcsi arc a cég élén = nem japcsi termék = nem japó konzol az amcsi konzolla szemben.
banzaj -
#11 Hát én vennék lakást Japánban, az tuti! Nekem bezzeg nem mondja a Sony! Majd 1x.. -
#10 Én a magam részéről igen csak meglepődtem a kinevezésén is. A Sony sokkal japánabb cég annál, hogy ilyenfajta "globalizacionista" döntést hozzanak. Nagy kár, hogy ezek a hatalmi harcok pont a PS3 indításával estek egybe.
De legalább most már kiderült, hogy miért tűnik úgy mintha a Sony saját maga ellen játszana. -
Natsuto #9 Zenty, olyat még nem látott a világ, hogy valakit leharakiriznek (lévén ez egy öngyilkos műfaj ugye)
De azért annyi elvárható lett volna Stringertől, hogy ha már egy japán cégnek dolgozik (ráadásul vezető pozícióban), akkor tessék már a kultúrát jobban "elviselni". Ha ennyire nem bírta a japán életvitelt, akkor miért vállalta el ezt a pozíciót? -
Zenty #8 Most kutagari és a többi igazgató le harakirizik őt aztán magukat :D -
#7 ilyen ez a popszakma... -
Wittgen #6 Még emlékszem a cikkre, amiben erről a csókáról írtak, mint a Sony újonnan kinevezett amerikai igazgatója...úgy látszik bebuktak vele is, az előző igazgatót is bakik miatt menesztették (ps2 kapcsán, stb...) -
loga #5 Lds ps2 -
loga #4 A PS3 marcsak a BR miatt is menni fog mert maguk a lejatszok masfelszer ketszer tobbe kerulnek, szal a tortenelem ismetli onmagat! -
dez #3 Nem lehet tudni, maga Stringer mennyire tehet a vitákról. Pl. nem írja a cikk (interjút később olvasom el), min is szólakoztak össze Kutaragival. Gondolom, Kutaragi jobban tudta, mi kell a PS3-nak, pl. több pénz, pl. a nagyobb volumenű nyitásra, stb., de valószínű ez a Tringer kicsit másképp gondolta (spórolni próbált, főleg a saját hibája, az akku-botrány miatt)... -
Cat #2 Kiütközött az amerikai és a japán kultúra közötti különbség. Bizonyára képtelen kezelni a japán vezetők közötti klikkeket, azok meg simán megetették eddig hülyeségekkel, kijátszották egymás között, nem ismerték el igazi vezetőnek. (Egyébként a Microsoft is hasonló gondokkal küszködött Japánban).
Most rájuk borítja a bilit, ami bizonyára meg fog látszani a cég részvényárfolyamán is. Jó nagy rugás. -
Ronny #1 Balázs show...