5
  • Cefet
    #5
    Vérlázító. Azonnal fel kellene jelenteni és gyorsított eljárás keretében elítélni az ügyben érintett összes cég minden vezetőjét. Sőt szerintem a rendőrségnek hivatalból el kellene járnia, mert csak akad egy ilyen nagy "cégnél" egy olyan "szakértő", aki esetleg tudná, hogy pár sz@ros kamerának nem ennyi az ára.
    Ja és minden közbeszerzésnél így kellene eljárni, ha csak a gyanú árnyéka is felmerül.
  • AgentKis
    #4
    Valakinek több kenőpénz kellett. Ezt nehéz előre becsülgetni ám. És végülis nem is olyan sok az a 60%-os tévedés. Gondolom ennyivel kb. majd én is elnézhetem a kilóméterórámat...
  • SmallGreenET
    #3
    Sztem is gyanús, de hát a közbeszerzéseknél már csak így van. Esetleg a nyertes lepsztja a meló egy részét a többinek... Mellesleg ahol ilyen minimális eltérés van az összegek között, ott nem is olyan biztos, hogy a legolcsóbbat kéne választani. Na mind1, akik ott ülnek biztos - biztos? - tudják mi a jó.
  • Cat #2
    egyetértek. Főleg hogy korábban 120 milliót becsültek. Annyira minimális az eltérés, nagyon gáz. Azt már meg se merem kérdezni, hogy egy kamera miért kerül 12 millió forintba. (Oké, nem a készülék ennyi, hanem a felszerelés, az időjárásálló doboz, meg utána évekig a support, de akkoris - egymillióért már szuper HD felbontást lehet venni, és láttam pár ilyen gyorshajtórol készült felvételt, még csak nem is szinesek).
  • Atomy
    #1
    De jól belőtték: 192,15 193,5 194,5. Szinte már gyanús.