1500 eurós büntetés vezetés közbeni SMS-küldésért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életmentõ- és plasztikai mûtéteid milliókba fognak kerülni, amit én is fizethetek... Ha kómában fekszel majd hónapokig, az is komoly összegbe kerül... Utána a mûlábad, mûkezed is sokszázezer Ft... Ha leszázalékolnak vagy rokkantosítanak, azt is mi fizethetjük!... Gyógytorna, rehabilitáció, esetleg kerekeskocsi...
Talán az lenne a megoldás, hogy akinél bizonyítható, hogy nem kapcsolta be a bizt.övét és emiatt sérült meg, annak a saját zsebére számolják el a felmerülõ költségeket! (Mindjárt többen bekapcsolnák azt a rühes övet!)
OK! Lehet saját felelõsségre dönteni, de akkor a költségeket is vállalja az illetõ!
Nagyon helyesnek tartom, hogy újabban a szórakozásból sziklamászók, sárkányrepülõsök, barlangászok, búvárkodók baleseti ellátása is a saját zsebükre számolódik, nem nekem kell kifizetnem, ha õk a saját döntésükbõl kockáztatják a saját életüket.
Nyugodtan játsszon mindenki a saját életével, de ne a mások zsebére!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Mert ha szarrátöröd magad, akkor a kórházi költségek az egekbe szöknek, és az én adómból fizetik. Ha bekapcsolod az övet, akkor lehet, hogy kisebb bajod esik, esetleg semmi, így nem kerülsz pénzbe az államnak.
Jogos a biztonsági öv kötelezõvé tétele!!!
Városban tényleg kényelmetlen telefonálni manuális verdával, automatával viszont simán belefér.(Budapestre direkt automataváltós araszoló kiasautóm van). Országuton amikor a dízeles verda 60-220 között simán használható hatosban megint nem zavaró a dolog.
A túl szigorú bünti amúgy nem vezet eredményre, pl amikor kurvarészegen vezettem(épp, hogy nem tartozott a bûncselekmény kategóriába) és kaptam 3 pontot + 100eFt büntit(ezt is csak ügyvéddel sikerült kisírni) akkor sokkal jobban reálisnak éreztem és megbántam a dolgot mint amikor 42 vel hajtottam be a vasúti keresztezõdésbe és 3 hónapra bevonták a jogsimat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fickó 28 nap börtönt kapott, mert vezetés közben telefonált, miközben 30 helyett 38 mérfölddel hajtott, ráadásul a vezetéstõl is 6 hónapra eltiltották. A gyorshajtás miatt kapta le egy kamera. Nem viccelnek.

Talán mert ezutóbbi veszélyesebb, mivel nem a vezetés szempontjából kevésbé fontos hallást veszi el, hanem a látást? No comment...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Ha valamilyen cselekmény bizonyítottan jelentõs mértékben veszélyes mások(esetleg saját) testi épségére vagy életére, akkor meg kell hozni a szükséges törvényeket, és be is kell tartatni. Érthetetlen nálunk miért mûködik minden ennyire szarul(na jó tulajdonképpen értem, mert mindenki a másikra mutogat).
Mondjuk az is érdekes hogy míg otthon nem szívhatok egy egy füves cigit amivel talán még magamnak sem ártok, az utcán nyugodtam a pofámba fújhatják a cigifüstöt.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Mint az kiderül, átszámolták a fontot euróra, hogy a csökkent értelmi képességûeknek ez ne okozzon bonyodalmat.
Én alapból ellenzem a mobilozást kocsiban, de szerintem még mindig az ittas vezetõkkel van több gond, nem?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
mellesleg a hir ugy szolna hogy 3 bunteto pont ES £60 annak akit akar a mobil kezben tartasaval eszrevesznek.
ha minden igaz akkor 2008 tavasztol se kajalni se bagozni nem lehet majd a soforoknek!
http://www.hackthat.net/df/ddos/65094/index.hack