732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
  • Bullitt
    Ki ismeri a promo alatt futó zenét? Mert az nekem kell, de nagyon! Aki nem tudna miről van szó: TV2 Promo
  • salieri
    biztos fogsz, itt van meg egy kis segitseg a meresekhez
  • salieri
    igen
  • Cat 02 #86
    23 részes ?
  • Palinko
    köszi! remélem választ találok kérdéseimre.
  • salieri
    junkie: itt keressel ra a nezettsegre, meg fogalmakra, meg ilyenek, es megtalalsz mindent!
  • Golyo69
    ok :D
  • Palinko
    és azt tudjátok,hogy hogyan mérik fel ezeket a felméréseket? mert én nem tom...
  • Goth
    igen? :DD tökjó :DD
    szerintemmeg nem tudom :DD Hiszen egyik verziót sem láttam :DDD
    De hallod :D Mi lenne, ha elhagynád :D Ezt a sok szart :DDD
  • Dexantreal
    Na, az jó, akkor megtudom nézni! Thanks!
  • Dexantreal
    Hehh, gondolom meglepődött.
  • Fido4life
    Na csak ezt ne ! Gondolom sokan nem akarják a saját fórumban látni a topikot, ezért a bannerba mehetne egy /NO SPOILER/ felirat !
  • Calver
    szinkron emészhető, de a szélesvászon hiánya kín...
  • juzosch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majd a gombás(felhő:)) festmény mindent elmond:D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mentsd meg a pompomlányt, mentsd meg a világot !
  • salieri
    ezek a gondolatokra mind fogsz valaszt kapni. van cel, es van kozos erdek is...nagyon jol felepitett sorozat szerintem, es erdemes nezni.
    nem akarom, hogy utni fogja a masik ket kedvencedet, de az biztos, hogy par het mulva, mar harom etalonrol fogsz beszelni :)
  • Atisz #73
    Elsőre nem tűnt rossznak a sorozat, bár kíváncsi vagyok mit lehet ebből kihozni.
    Az általam eddig látott és etalonnak tartott 2 sorozat, a 24-ben és a Prison Break-ben is volt egy előre megfogalmazott cél amiért a főhős(ök) küzdenek. Itt ilyen nincs, tehát ez érdekes lesz hogy milyen választ kapunk arra hogy mi lesz ezen "hősök" célja illetve hogy váltak ilyenné...
  • Crazygirl
    halali jo a sorozat :) nekem nagyon bejon :)
    igaz hogy kicsit veresre sikeredett ahhoz kepest hogy csak 16+os... bar nekem tetszik :)
  • Aspyrin
    Szerintem halott ügy egy sorozatot ismételgetni aminek még kialakult nézőtábora sincs. Ezzel a tv2 sokkal többet árthat magának, mint nyerhet, hiszen annyian nem fogják új nézőként megtekinteni az epizódokat mint ahány ember majd pont emiatt kapcsol el máshová.
    Iszonyatosan hibás gondolatmenet..
  • winnie
    "Elég érdekes szemlélet betenni egy sorozat első három részét mindössze egy eltelt hétvége után a következő szombatra, főműsoridőbe."

elég érdekes lenne, ha a 8. rész után tennék be az első 3-at. épp ez a lényeg, hogy még akkor adják le, amikor be tudnak kapcsolódni azok, akik kihagyták a premiert vagy csak a hype-ból értesülnek a sorozatról. munkahelyen, suliba, miegymás.

" Majd megnézem a többi csatornán mi lesz.. Ami az usában bejön még nem feltétlen jó recept nálunk, sőt."

nem írtam, hogy kint bejött.

ennek az a lényege, hogy a tv2 simán ki fog kapni (a hősök nélül is kikap), a hősöket nézni fogják 5-800 ezren, de mondom, ha azoknak a 10-20%-a rákap a sorozatra, akkor egy este feláldozásával további 19-et nyerhet. a sorozat
  • kék
    Nagyobb karika?
    Ne már, lassan így sem lehet látni a filmekből semmit a sok szar logó miatt.
  • Aspyrin
    Elég érdekes szemlélet betenni egy sorozat első három részét mindössze egy eltelt hétvége után a következő szombatra, főműsoridőbe. Majd megnézem a többi csatornán mi lesz.. Ami az usában bejön még nem feltétlen jó recept nálunk, sőt.
  • winnie
    "Azért szomorú, hogy a tv2-nek ennyire nincs eladható műsora."

az nbc is így csinálta. ha csak 100ezer új néző csatlakozik, akkor megérte.

a tv2 egyszerűen próbáélja nyomni az új sorozatát. szokatlan és előremutató megoldás.
  • Tikal #66
    ez mi? :) igy egyszer sem tudtam elkapni egy részt sem, mirol szol?
  • Aspyrin
    Azért szomorú, hogy a tv2-nek ennyire nincs eladható műsora.
  • Casillas
    ha valaki esetleg lemaradt az első részekről, jövő szombaton (márc. 17) este ismétlés lesz, az eheti résszel együtt:

21:10 Hősök (am. filmsor., 1. rész, 2006) (12) - Genezis
    22:10 Hősök (am. filmsor., 2. rész, 2006) (16) - Ne nézz vissza!
    23:10 Hősök (am. filmsor., 3. rész, 2006) (16) - Egy hatalmas ugrás
  • akyyy
    jah az első részbe volt, metrón volt és átteleportálta magát newyorkba:)
    de a végén kiderlt hogy nem is annyira teleportálás volt
  • Dexantreal

Már annyiszor reklámozták, hogy felkeltette érdeklődésem. Csak sajnos lemaradtam az első részről. Valaki elmondaná mi volt benne, vagy le is tölthető? :S

Mellesleg egy hülye kérdésem is lenne: az a japán ott a reklámban, amikor körbe nézett és örült, ő mikor lesz? Kíváncsi vagyok rá, hogy mit örül annyira... tudom, hülye kérdés, de, ha lehet válaszoljatok pls. Vagy az első részben volt már? :S
  • Aspyrin
    Nem vagyok biztos benne, hogy a következő rész elé leülök majd, ami ráadásul csütörtökön lesz.
  • Palinko
    most nem,de ha gondolod a következő részből majd próbálok....
  • FLeK0
    olyan mint az angolnál
  • Lyan Kyj
    vki betudna szúrni egy hiro-s jelenetből képet, ahol a feliratokat magyarul mutatja?
  • barnie1990
    Nekem egyedül Peter és Mohinder hangja nem tetszik,a többi színvonalas lett.
  • Drephis
    sztem igaza van... de azért nem 18 elég egy 16-os is vsz.
  • Pepsi Twist
    én is nézem ezt a sorozatot kurva jó film sztem ez 18-as film mert egy kis csákó nézi mondjuk 10 éves és úgy gondolja hogy ő is halhatatlan azt le ugrik a hídrol... szvsz kéne valami nagyobb karika a szélére és más színű
  • DaniX14
    figyelek de mind1!
    te meg sapkafej tudod kit hülyézz le akit ismersz!
  • Drephis
    sztem jó a szinkron. bár angolul nemtom milyen
  • Palinko
    na jó aki akar a szinkron miatt nyafogni az menjen és az is mehet velük kézenfogva akik a kép miatt nyarvognak.
    de most tényleg. nem hogy örülnétek,hogy nézhettek egy jó sorozatot és beszélhetek is róla, tik még fikázzátok... aki nézi angolul hát az csak nézze úgy,ha neki úgy jobban tetszik, DE nem akarok még 1 fikázó hozzászólást olvasni a TV s verzióról!
  • Drephis
    nem. legalábbis volt benne egy pár véres rész. én egyedül prison breaket nem nézem szinkronnal
  • FLeK0
    nem