732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
  • Atisz #129
    Father Ted (UK) nagysikerű vígjátéksorozat 4:3
  • Atisz #128
    Mivel én eddig csak az 1. évfolyamot láttam, ezért logikusan arról szólt a véleményem. A 2-ről sokan mondták hogy pénzszaga van, majd megnézem és akkor arról is alkotok véleményt.

Sajnos a legtöbb sorozattal ezt csinálják, nem bírják méltósággal abbahagyni. A 24 ezért jó, mert ott viszonylag kevés összefüggés van az évfolyamok között és azok külön-külön is megállják a helyüket.

PB igenis intelligens azt a pár marhaságot leszámítva :P

Én voltam aki hiányoltam a cél a Hősök-ből, de mivel már kedves emberek megmondták hogy közben az is lesz, ezért ez a probléma már megoldódott...
  • hooah
    Én már láttam 18 részt, és nekem nagyon tetszik a filmből.
    A Tv-be leadott első kettő rész után nem kell ítélni, még eztán pörögnek fel az események, nagyon ütős lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Azt én sem mondtam, hoyg ez a híróz most űbermegfogott az elejével, de már valami van valahol és akár lehet is belőle valami... :D
  • GSJinn
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs csak kiprobálom a spoilert me még sosem csináltam és ezentul lehet szükségem lesz rá :P
  • öregharcsa
    OFF!(bocsesz)

ebből csak a "szökést és a született feleségek-et" nem nézem....ezek nem érdekelnek...
    egyébként kíváncsiságból nagyon sok sorozatba belenézek(pl.jericho,regenesis,taken,millenium,supernatural,blade...és még sorolhatnám)és amelyik tetszik azt megszerzem és valamikor majd leülök megnézni őket....
    hogy mikor azt még nem tudom....
  • precision
    Azért ragadott magával sokmindenkit az első két rész anno, mikor elkezdtük nézni angolul, meg most is a friss nézőket, mert ez egy speciális képregény. Tetszik az alapötlet. Tetszik, hogy nem marvelszerü, ruhában és maszkban flangálok, én vagyok a szuperhíró. Tetszik, hogy egyszerü hétköznapi emberek a főszerplők, akik jó karakterek, ki van dolgozva a személyíségük...stb. Szóval ezt a főcélhiányt nem értem igazán, sok olyan sorozatot láttunk már ahol az első egy-két epizódban nem derül ki a sorozat miértje, lényege, mégis nézzük, mert vmi megtetszett benne, és érdekel, hogy mi lesz. Szerintem neked is meg fog tetszeni ez a sorozat 1-2 rész után. Meg fogod kapni a 'célt' majd meglátod :)
  • Dynamic
    Ezért is adok még neki esélyt, mert annyira mondja mindenki, hogy jó...
    Lehet, hogy csak fáradt voltam az első 2 résznél vagy mit tudom én:)
  • rs mode tibi
    az eddigi részekből nézve elég jó!!:D
  • rs mode tibi
    szerintem naon faint kis sorozatnak nézünk elébe
    !
  • winnie
    "Semmi céljuk, vagy fordulat, vagy csavar a végére, hanem "csak úgy vannak", mint lentebb is írtam.Semmi olyan esemény, ami miatt felmerült volna bennem, hogy juj ez vagy az most hogy lesz, mi fog történni vajon stb."

a hősöknek ez az erőssége pedig. az 1. rész vége is durva, a 2.-nál buktam egyet, hogy aszta. a harmadik vége tévétörténet, a negyedik pedig... hát, bazz, minden idők egyik legcoolabb befejezése. (más szót nem tudok mondani rá, még ha gáz is a cool:). aztán az 5. résznél becancelöztem, de a fordulatok... azok ott voltak.
  • winnie
    "dvd borítom:
    "Contains all twenty-tow season one episodes""

ó, hogy azt mondják a warezborítón? akkor biztos hivatalos.
  • salieri
    amcsiba 18 resz ment le, ahogy irtak korabban...eredetileg 22 reszre lett tervezve, de megtoldottak meg egy reszel, szval 23 lesz :)
  • Palinko
    ja épp ez az érdekes a sorozatokban.... mondjuk én a Lost ot és a Prison Break ot sem szeretem. sokaknak biztos érthetetlen, de ha valami nem jön be akkor nem kell erőltetni.
    de a hősök bejött és szerintem később lesz ez csavargatva mindenfelé!
  • Dynamic
    Mondjuk nekem más a Lost első részének végén jött az "asztakurva..." érzés(más kérdés, hogy ez azóta átváltott rétestészta nyújtás érzésre), és ugyanígy Prison Breakek vége és sztorivezetése is ügyesen meg volt csinálva, már az első részektől kezdve vártam a folytatást.
    A Heroesnál egyelőre nem éreztem ilyet.Mutatattak embereket, akik ismerkedtek a képességeikkel, de semmi több.Semmi céljuk, vagy fordulat, vagy csavar a végére, hanem "csak úgy vannak", mint lentebb is írtam.Semmi olyan esemény, ami miatt felmerült volna bennem, hogy juj ez vagy az most hogy lesz, mi fog történni vajon stb.
    Szóval ízlések és pofonok.A Jerichot is istenítették, tettem vele egy próbát, de az első három rész után feladtam(a vajon ki robbantott kérdéskörön kívül semmi érdekeset nem találtam benne).
    Ettől függetlenül mondom, nyitott vagyok erre a sorozatra, remélem, hogy az én szememben is alakulni fog valamerre.Meglátjuk.
  • Evin
    Csak 18rész.
  • Cat 02 #113
    dvd borítom:
    "Contains all twenty-tow season one episodes"
    btw de még amicsban sem ment le nem ?
  • winnie
    23.
  • Cat 02 #111
    vki mondta h nincs értelme a sorozatnak :D meg kell menteni a világot és kész + minden embernek van külön célja
    btw 22 részes :)
  • winnie
    "de ennek a másodiknak tipikus "jó a nézettség, csináljunk még pár részt, had jöjjön a lecsó" szaga van. "

a heroes-ra is ezt fogják mondani a 2. vagy a 3. évadban, holott egyáltalán nem ez a lényeg. egyszerűen minden évben lesz tuti sorozat és minden évben lesz olyan, akinek a 2. évad már nem tetszik annyira és fanyalogni fog.

mondom, jövőre a heroes-zal is ez lesz. nem a siker miatt van folytatás (de, amiatt is, hiszen, ha nem lövik le, akkor folytatják), hanem azért, mert minden sorozat sok évre készül.

"csupán annyit hogy ez nem indokolja az új évadot ennyi résszel."

pedig adott, hogy egy évad az min 22 részt jelent.

" Losttal is ugyanez van, tonnaszám a töltelék rész."

ez szerintem mind nézőpont és ízlés kérdése. a lostban minden rész épít - szerintem nem töltelék, de elfogadom amit mondasz. viszont (nem nézem, csak olvasom) a heroes-ban is sok az ilyen alapon töltelék rész (csak ha így nézzük, pedig szerintem a heroes-ra sem igaz). flashback részek, helyben toporgós részek, sokan írták.

"Persze, akit első pillanattól magával ragad egy sorozat, az nem tekinti ezeket tölteléknek, hanem némi plusznak, amik kellenek."

a hátránya annak, hogy sorban reagálok és nem olvasok. ez a lényeg.

"Tehát, hogy neked a pb a leginteligensebb sorozat, elfogadom, de nem értek vele egyet :P"

viszont az biztos, mondom ezt mint rajongó, hogy a pb nem intelligens sorozat. sőt, továbbmegyek. a pb a lehető legkevésbé intelligens sorozat, tipikus nobrainer mulatság, ami az egyik legjobbá teszi. (az intelligens sorozatok még csak nem is a heroes-nál kezdődnek:)
  • precision
    ez már offtopik, de a pb nem közelíti meg a heroest szerintem, elmondom hogy miért
    A pb alapötlete sztem kimerült az 1. évadban, tény hogy az jó volt, de ennek a másodiknak tipikus "jó a nézettség, csináljunk még pár részt, had jöjjön a lecsó" szaga van. Persze nem azt mondom, hogy ami most történik a pbben az érdektelen, csupán annyit hogy ez nem indokolja az új évadot ennyi résszel. Losttal is ugyanez van, tonnaszám a töltelék rész. Persze, akit első pillanattól magával ragad egy sorozat, az nem tekinti ezeket tölteléknek, hanem némi plusznak, amik kellenek. Ezért felesleges ízlés dolgában vitázni akárkivel, mert mindenkinek más tetszik és kész. Tehát, hogy neked a pb a leginteligensebb sorozat, elfogadom, de nem értek vele egyet :P
  • akyyy
    Lois & Clark - szupermen legujabb történetéhez lehene hasonlítani
  • Sir Quno Jedi
    Nem lehet egy lapon említeni a Heroes-zal, ami egy sf sorozat végül is valahol. Vagy mindjárt ott az Odyssey 5 hasonló jó sf példának.
  • Sir Quno Jedi
    16:9-ben adnak mindent, már az "új" Enterprise sorozatot is abban adták, sőt még a Star Gate-et is. Főleg HD-n nagyon pipec.
  • Atisz #105
    Amúgy te ezt mind nézed?
  • Atisz #104
    Értem, akkor így rendben van. Én legtöbbször angol sorozatokat nézek és azokban még mindig 4:3 van...
  • öregharcsa
    aha..szerinted...ezt csak itthon adják így a tvk-ben!!
    egyébként meg 16:9 majdnem mind ami mostanában készül(t)....
    --(stargate,4400,lost,szökés,születet feleségek,eureka,csillagközi romboló...)
  • Atisz #102
    Ha ez így van, akkor ez tiszta X-men lesz...ott is volt egy ilyen erőelszívós hős
  • Atisz #101
    Őőő, mert nem jellemző?
    Én úgy tudom hogy a sorozatok legtöbbje 4:3 arányú, szélesvászon eleve kizárt mivel hagyományos tv-re optimalizált...
  • Atisz #100
    Szia Qúnó!
    Hát a Lost szerintem sem nézhető, bár gondolom a 3. évfolyamban már adnak végre vmi értelmet neki , de a PB-et kár hogy nem láttad, mert nagyon jó volt. Volt benne 1-2 hülyeség nem mondom (pl: a tetkó, mint börtön térkép), de összeségében nézve a legintelligensebb sorozat eddig amit láttam.
  • Aspyrin
    Kinek a pap..
  • Sir Quno Jedi
    Hát ha neked "áll-leesés" volt a Lost (ami szerintem nézhetetlen kategória, pedig többször is nekifutottam), avagy a Prison Break, amiből egyetlen részt sem seikrült végignéznem, hiába is próbáltam... :D
  • GTheo
    Ez egy picit spoileres, oszttársam mondta ezt a 2 repülősről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a politikus féle tud repülni, a tesója az orvos a többiek képességét tudja használni, akivel találkozik annak tudja használni, csak picit nhezebben...
  • magus
    huh, nekem nagyon tetszett:)
  • Casillas
    majd kiderül :)

dynamic: lesz cél, áll-leesés annál is több....
  • Dynamic
    Nekem is emiatt volt bajom a filmmel.Olyan "csak úgy van mindenki" de semmi cél, vagy álleesés, mint anno a Lostnál vagy a Prison Breaknél.Szal én nem hidaltam le egyáltalán ettől a filmtől.Mindegy, még azért nézni fogom talán lehet, hogy tényleg jó lesz, de számomra egyelőre érthetetlen, mitől volt orgazmusa sokaknak, már az első vagy a második résztől.
  • N3v3rland
    Én most láttom először ezt a sorozatot, viszon már nem tiszta valami...
    Mind a 2 emberke tud repülni, vagy csak a "piros kapucnis"?
    Ez még csak a 2. rész, szal ha majd kiderül vagy nagyon spoiler, akkor ne tessék elmondani.. :D
  • winnie
    "Szélesvászon? Sorozatnál? "

miért ne?
  • Monoton
    hát nnyi erőbvel lehetne nyitni minddden sorozatnak két topicot O_o

amugy faxa sorozat
  • Atisz #90
    Szélesvászon? Sorozatnál?

Egyébként kösz a válaszokat, akkor továbbra is nézni fogom (kár hogy a Fábriky alatt fut )