143
Anime, manga, képek, zene, egyéb...
-
endrow #23 Ja, egész jól tudja mondani. Meg az intrója nagyon király németbe. Főleg a 3. intró. Az asszem a 200-adik résztől van. -
_Vegeta_ #22 Jah ertem az vegulis nem annyira gáz. ^^ -
endrow #21 Jaa, bocsi :)
"Gum-Gum-" és ezután attól, függ, hogy milyen támadást csinál. Pl.: pistole(amikor simán megüti), bazooka(dupla tenyeres, nagyon hátulról indulós), rakete(gyors és távolra történő helyzetváltoztatás), koile(lefejelés). Több most nem jut eszembe :) -
_Vegeta_ #20 Es a kerdesemre mikor fox valaszolni ha vegeter a sorozat? :D -
endrow #19 Nna... Ott tartok, hogy Luffyék feljutottak Sky Island-re, Nami meg talált valami naaaagy erdőt. Alig várom, mi fog történni :D
Meg ne mondjátok! :) Élménybeszámoló volt :D :D -
endrow #18 :) -
_Vegeta_ #17 Az hogy en mit gondolok csak egy dolog. :)
Szoval GOMU GOMU NO? -
endrow #16 Én úgy vagyok vele, hogy olyan nyelven nézem az animéket, ahogy megértem őket. :) Meg sokat számít, hogy hogyan látod először. Pl ha a Digimont magyaron láttam volna először, biztos azt mondtam volna rá, hogy "mekkora egy szar ez" de németül a szinkron is jó volt, meg a zene is. -
_Vegeta_ #15 Igaz, teljesen egyet tudok erteni veled de szamomra mindig megdobbenes ha valaki (internet mellett) nem eredeti nyelvvel nez egy musort. Valahogy keptelen vagyok felfogni miert van ez. :))
GOMU GOMU NOOOOOOOO !!!!!!!!(nemetbe ezt mondja Luffy?) -
#14 német adón láttam először.. és érdekes tökre nem értettem anno egy szót se belőle de a gyerek aki folyton mosolyog totál megfogott szal néztem... azóta sajna nem -
#13 hát kérlekszépen én kicsit rühellem a német nyelvet, de még mindíg jobb animeszinkronokat csinálnak mint az amcsik -
endrow #12 Há' mííí!! Jobb mint angolul! -
_Vegeta_ #11 Te jo isten hogy a fenebe lehet nemetul animet nezni? Meg ha nemet lennel meg-meg ertenem, de... :S -
endrow #10 Nekem a Mihawk a nagy kedvenc. Kár hogy eddig nem sokat szerepelt. 151. résznél tartok :D Még kb 30 rész és lejön az eddig németül leadott összes rész :D (262) -
endrow #9 Németül nézem :D
Úgy a jó. Jó benn a zene, meg a szinkron is. -
Devvo #8 one piece rohadt jo kis anime
sanji rulez -
_Vegeta_ #7 Luffy szinkronszinesze az aki Kriline is volt a DBbol. :) -
_Vegeta_ #6 Akkor hogy nezed a One Piece-t? Talan tucc japanul? :D -
endrow #5 Bocsi de nem tok angolul :) -
laliking #4 one piece of a shit -
endrow #3 Nemhiszem hogy van köze hozzá... Bár lehet hogy készült belőle az is. -
#2 hentait! -
endrow #1 Heló mindenki.
Ide írhattok véleményeket a One Piece c. animéről vagy akár a mangáról is.