One Piece

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
most tartok a 11. résznél, felirattal nézem ééééééééééééés
nem bírok betelni vele 😄 nekem nagyon nagyon bejön

practitioner of the forbidden arts of death

ronihun
megismertem egy honapja és azota nem irok mást nézni^^
imádom most tartok kb a 100. résznél Arabasta ívnél és nagyon jó...
Chopper:tök aranyos xD
Luffy:vicces erõs és ha kell komoly!!
Zoro:õt is szeretem...
Sanji:szintugy
Nami:vele sincs smemi bajom😊
Usopp:õ is jo karakter😄
Tehát eddig mindenkit szeretek!😊

...

AMV
http://www.youtube.com/watch?v=hOFtLZeX4DE
Az elejen. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hol tartasz benne?

Még ott nemjarok, szep lassan haladok. 😉

Azért vannak élményt rontó részek is az animében. Pl. amikor Chonis apja meghal, azt sajnáltam, de amikor kiderül hogy mégse, azt mégjobban... Az még oké, hogy Peru túlél egy robbanást, mert neki van ördögi ereje, de hogy az öreg is...
Amugy hogy hívják angolba ezt az "ördögi erõt"? Én németbõl fordítottam, mert ott "Teufelskräfte".

Arról is lehet itt írni. Én pl. azt nem ismerem.

Mert a mangat ismerik? 😉

Sajna senki nem ismeri az animét.

Nincs valami tul nagy nyuzsges itt. 😞

Húúú, micsoda fordulatok. Aenel-el harcolnak Skypea-ban és Wheepa (a Shandiák vezetõje) elõszedett egy "tengerkövet" ami blokkolja az ördögi képességeket és kombinálta a reject dial-al. Erre nem számítottam. Holnap meglátom, hatott-e. (oké, nem hatott, mert a 200-adik résznél is Aenel-el harcolnak, most meg a 180-adiknál tartok)

Ott még asszem nem ez az intro van. Amit én nézek, azon intro sincs 😄 Ez kb a 200-adik rész környékén van.

herczeg
ez asszem az 5. japán intro, még a zene is ugyanaz csak németül...
egyébként elég hülyeség ha a skypea arc-hoz ezt az intrót rakják be mert teli van spoilerrel

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Jaaaj, RTL 2-n abbahagyták a vetítést 😞 Remélem csak azért mert még nincs szinkronizálva a többi rész.

Nem baj az 😊 nekem tetszik 😄

Nekem valahogy nem jott be. :\

Ez az az intro: One piece intro
Nagyon állat.

Már leadtak 262 részt.

Jesszus mar ott jarnak? 😮

Ja, egész jól tudja mondani. Meg az intrója nagyon király németbe. Fõleg a 3. intró. Az asszem a 200-adik résztõl van.

Jah ertem az vegulis nem annyira gáz. ^^

Jaa, bocsi 😊
"Gum-Gum-" és ezután attól, függ, hogy milyen támadást csinál. Pl.: pistole(amikor simán megüti), bazooka(dupla tenyeres, nagyon hátulról indulós), rakete(gyors és távolra történõ helyzetváltoztatás), koile(lefejelés). Több most nem jut eszembe 😊

Es a kerdesemre mikor fox valaszolni ha vegeter a sorozat? 😄

Nna... Ott tartok, hogy Luffyék feljutottak Sky Island-re, Nami meg talált valami naaaagy erdõt. Alig várom, mi fog történni 😄
Meg ne mondjátok! 😊 Élménybeszámoló volt 😄 😄

😊

Az hogy en mit gondolok csak egy dolog. 😊
Szoval GOMU GOMU NO?

Én úgy vagyok vele, hogy olyan nyelven nézem az animéket, ahogy megértem õket. 😊 Meg sokat számít, hogy hogyan látod elõször. Pl ha a Digimont magyaron láttam volna elõször, biztos azt mondtam volna rá, hogy "mekkora egy szar ez" de németül a szinkron is jó volt, meg a zene is.

Igaz, teljesen egyet tudok erteni veled de szamomra mindig megdobbenes ha valaki (internet mellett) nem eredeti nyelvvel nez egy musort. Valahogy keptelen vagyok felfogni miert van ez. 😊)

GOMU GOMU NOOOOOOOO !!!!!!!!(nemetbe ezt mondja Luffy?)

Hixer
német adón láttam elõször.. és érdekes tökre nem értettem anno egy szót se belõle de a gyerek aki folyton mosolyog totál megfogott szal néztem... azóta sajna nem

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Seth
hát kérlekszépen én kicsit rühellem a német nyelvet, de még mindíg jobb animeszinkronokat csinálnak mint az amcsik

PSN ID.: Beegabor

Há' mííí!! Jobb mint angolul!

Te jo isten hogy a fenebe lehet nemetul animet nezni? Meg ha nemet lennel meg-meg ertenem, de... :S

Nekem a Mihawk a nagy kedvenc. Kár hogy eddig nem sokat szerepelt. 151. résznél tartok 😄 Még kb 30 rész és lejön az eddig németül leadott összes rész 😄 (262)

Németül nézem 😄
Úgy a jó. Jó benn a zene, meg a szinkron is.

one piece rohadt jo kis anime
sanji rulez
Luffy szinkronszinesze az aki Kriline is volt a DBbol. 😊

Akkor hogy nezed a One Piece-t? Talan tucc japanul? 😄

Bocsi de nem tok angolul 😊

one piece of a shit

... got nothin to share with you...

Nemhiszem hogy van köze hozzá... Bár lehet hogy készült belõle az is.

NEOreg3
hentait!<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Heló mindenki.
Ide írhattok véleményeket a One Piece c. animérõl vagy akár a mangáról is.

← ElőzőOldal 3 / 3