143
Anime, manga, képek, zene, egyéb...
-
#63 Triller Barkot szerintem elhuzták kicsit de még tűrhető volt. A poénok benne jók voltak és a harc az tényleg durva volt.. Kicsit koppintották a hulkot de bejött. Zorro uj kardjának örültem nagyon. jou féle. :D -
mr mymi #62 Hellóóóó!
Ne szed nézd meg itt az összeset! ;D
anime
http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/one-piece/page/3/
manga
http://www.onemanga.com/One_Piece/
Én imádom, bár angol, de nagyon...nagyon kemény és jó poénok vannak benne!
Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D -
#61 nekem is nagy kedvencem lett.én abbahagytam a 340. rész környékén aztán azota nem is folytattam nemtudom honnan szedjek részeket meg nem is tudom hogy milyen lesz késöbb a thriller bark arc.Neked hogy tetszett ? -
#60 396. részt láttam eddig belőle... egyszerűen jobb mint a Dragon Ball...
A karakterek eredetiek és humorosak. Vannak enne fordulatok és poénok dögivel. Semelyik sem volt eddig erőltetett... Egyszerűen meg van a tökéletes keverék. Egyetlen negatívum az hogy hetente csak egy részt adnak ki.... és valamikor még elmarad az is mert valami van a Japánoknál. -
mr mymi #59 Nagyon lényegre törő írás, nekem tetszik bizony ám! ;) -
mr mymi #58 De ajánlom akit érdekel a felirat, az keressen fel egy magyar fordító csapatott és beszéljen velük, hogy tudnak e tenni valamit az ügy érdekében! ;) -
mr mymi #57 Sajnos olyan hosszú és nincs rá sok igény, hogy nincs felirat! -
Balin #56 ááááá mértnem folytatja senkisem a felirat készítést hozzá??:( -
aMGEE #55 Köszi szépen! ^^ -
endrow #54 Nekem a "Gazdagság, hatalom, dicsőség!" trió jobban tetszene, de a többi nagyon jó lett. :) -
aMGEE #53 Engem nagyon megfogott ez az anime! Először a fantasztikus intró, majd utána maga a történet! Sajna itt még nem örvend oly nagy népszerűségnek, de remélhetőleg egyszer hazánkban is megjelenik ez a fantasztikus anime (csak nehogy a 4kids-es verzió)! Nekem az első szezon nyitódala az egyik legnagyobb kedvencem, ezért el is határoztam h írok hozzá egy kis szerény dalszöveget. Fölteszem ide úgy hülyeségből, ugyanis kiváncsi vok h kinek mi a véleménye róla (bár túl sok jóra nemigazán számítok...)
Gazdagság, tekintély, hatalom!
Az ember, akinek ez mind a birtokában volt, nem más mint
Gold Roger, a kalózok királya. Utolsó szavait hallva rengetegen tengerre száltak...
"Ha a kincsemre fáj a fogatok, gyertek és keressétek meg! A győztes jutalma a világ leghatalmasabb vagyona!"
Ezrek és ezrek hajóztak ki Grand Line végtelen vizeire...
Az idő, amelyet most élünk: A kalózok kora!
Valóra válnak reméneink és álmaink,
Útra fel, melynek végén csakis miránk vár: Az Egy Kincs!
Az iránytű mit sem ér, mert csak összezavar
De ha a szívedre hallgatsz, akkor célhoz érsz hamar!
A kincses térkép nyomán egy új kaland vár,
Ha megfejted rejtélyét, nem legenda már.
Ezernyi tűzön-vészen át,
Mik az úton várnak rád
Ne add fel, jöjj tovább, hogy célba érj,
Hogy gondtalanul élj.
Gyűjtsük össze reményeink és álmaink
Keressük hát meg, amit senki nem talál
Ha viszont nem lesz jutalmunk,
Ugye még leszel a barátunk?
Jöjj hát velünk a tengeren!
Jöjj hát! -
Dingoday #52 Nem hiszem el, hogy minden szarhoz csinálnak magyar feliratot, de pont ehez nem. -
Dingoday #51 Helló az us..-ről szedtem le a részeket, azokhoz hol találhatok magyar feliratot?
[K-F_and_AKUPX]-vel kezdődnek a fájl nevek -
#50 nem sajna -
Balin #49 sziasztok!!
nemrég kezdtem el nézni... eszméletlen jóó!!:)
és azlenne a kérdésem hogy az összes részhez nemkészült felirat?:/ -
#48 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The Grand Line, Shabondy Archipelago, Grove 12...
On this day, the pirate crew captained by Monkey D. Luffy, the "Straw Hat Pirates"... were utterly DEFEATED
szopás. -
endrow #47 Az RTL2-n mennek az új epizódok 15.15-kor minden hétköznap. -
endrow #46 Áprilisban újra adják az RTL2-n. Nemtom hányadik résztől, de remélem folytatják :) -
#45 van 25. részig már felirat... -
_Vegeta_ #44 Nem te vagy az egyetlen. Mellette olvasd a mangat. Legjobb ha elolvasol 1-2kotetet utanna megnezel vagy 10reszt. ;) -
#43 most tartok a 11. résznél, felirattal nézem ééééééééééééés
nem bírok betelni vele :D nekem nagyon nagyon bejön -
#42 megismertem egy honapja és azota nem irok mást nézni^^
imádom most tartok kb a 100. résznél Arabasta ívnél és nagyon jó...
Chopper:tök aranyos xD
Luffy:vicces erős és ha kell komoly!!
Zoro:őt is szeretem...
Sanji:szintugy
Nami:vele sincs smemi bajom:)
Usopp:ő is jo karakter:D
Tehát eddig mindenkit szeretek!:) -
LaposTetu #41 AMV
http://www.youtube.com/watch?v=hOFtLZeX4DE -
_Vegeta_ #40 Az elejen. ;) -
endrow #39 Hol tartasz benne? -
_Vegeta_ #38 Még ott nemjarok, szep lassan haladok. ;) -
endrow #37 Azért vannak élményt rontó részek is az animében. Pl. amikor Chonis apja meghal, azt sajnáltam, de amikor kiderül hogy mégse, azt mégjobban... Az még oké, hogy Peru túlél egy robbanást, mert neki van ördögi ereje, de hogy az öreg is...
Amugy hogy hívják angolba ezt az "ördögi erőt"? Én németből fordítottam, mert ott "Teufelskräfte". -
endrow #36 Arról is lehet itt írni. Én pl. azt nem ismerem. -
_Vegeta_ #35 Mert a mangat ismerik? ;) -
endrow #34 Sajna senki nem ismeri az animét. -
_Vegeta_ #33 Nincs valami tul nagy nyuzsges itt. :(
-
endrow #32 Húúú, micsoda fordulatok. Aenel-el harcolnak Skypea-ban és Wheepa (a Shandiák vezetője) előszedett egy "tengerkövet" ami blokkolja az ördögi képességeket és kombinálta a reject dial-al. Erre nem számítottam. Holnap meglátom, hatott-e. (oké, nem hatott, mert a 200-adik résznél is Aenel-el harcolnak, most meg a 180-adiknál tartok) -
endrow #31 Ott még asszem nem ez az intro van. Amit én nézek, azon intro sincs :D Ez kb a 200-adik rész környékén van. -
#30 ez asszem az 5. japán intro, még a zene is ugyanaz csak németül...
egyébként elég hülyeség ha a skypea arc-hoz ezt az intrót rakják be mert teli van spoilerrel -
endrow #29 Jaaaj, RTL 2-n abbahagyták a vetítést :( Remélem csak azért mert még nincs szinkronizálva a többi rész. -
endrow #28 Nem baj az :) nekem tetszik :D -
_Vegeta_ #27 Nekem valahogy nem jott be. :\ -
endrow #26 Ez az az intro: One piece intro
Nagyon állat. -
endrow #25 Már leadtak 262 részt. -
_Vegeta_ #24 Jesszus mar ott jarnak? :O