143
Anime, manga, képek, zene, egyéb...
  • NEOreg3
    később úgyis kiderül, de ha annyira érdekel

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivel a forradalmárok egyik tisztje (akiknek a vezére Luffy apja), ezért meg akarta menteni őket
  • tigeroo
    most kezdtem a marine fold arcot, de!

egyet mondjatok még el, mert nem hagy nyugodni hogy:

bartolomew kuma mit mondott rayleightnek mielőtt szétszórta a mugiwara kalózokat? nekem az a tippem hogy ezzel is megmentette őket, vagy tartozott 1 szívességgel az öregnek
    mert gondolom az sem véletlen, hogy minden tag "hozzá illő" szigetre került...
  • Picar77
    de szépen írtam :D
  • Picar77
    nem igen van belesólása körözött bünözö
  • tigeroo
    lál 5percce később benne is volt az utalás... mind1 :D
  • tigeroo
    spoiler:

most járok ott hogy luffy elhagyta amazon lilyt és megy acet segíteni. nade: a nagyapjuk hogy engedi hogy kivégezék az unokáját? tudtommal admirális...

vagy ez bennelesz majd még? na mind1 csak ez gondolkodtatott most
  • Picar77
    Mármint itt :D
  • Picar77
    Nem a nagybátyja, tudtommal nem is rokonok, majd ha haladsz a sztorival megtudod kinek a mije ő.

A D-kről meg itt egy kis leírás:

http://onepiece.hu/viewpage.php?page_id=10
  • tigeroo
    amúgy a d. nevekkel most akkor mivan?

340. rész körül járok (most jött be brook a csapatba)
    akkor gol d. kicsodája luffynak, a nagybátyja?
  • cataflam02
    Szomorúan konstatálom, hogy pang a topic.. pedig a legjobb shounen manga/anime
    A Bleach meg a Naruto elbújhat mellette.
    A mai manga fejezet iszonyú epic volt.
  • Dani95
    De ott a visszaemlékezésnél csak 2 rész volt asszem filler. Többi mind benne van a mangában...
  • ronihun
    Igazából engem Luffy múltja érdekel, azzal van csak bajom, hogy most 497-től már filler szóval nem hiszem hogy nagyon érdekes dolog történne most egy ideig.
    Egyébként a legjobb rész az volt Marinefordon mikor megjöttek Shanksék, és hogy mekkora kalóz lett mindükből, mikor Benn Beckmann ráfogja Kizarura a fegyverét és ezzel megmenti Luffyt pl az is nagyon epic volt
    Aki olvasta a mangát annak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye Sabo elvileg meghalt, de elég valószínű hogy Dragonék megmentették, szóval nemsokára szerintem behozzák őt is felnőttként:)
  • Ariakus
    Én is nézem és tényleg epic volt a Marineford arc, főleg amiket Whitebeard csinált. Kár, hogy most ezek a visszanézős fillerek mennek. Inkább néznék egy olyan filler arc-ot ahol a többieket (Nami, Zorro, Sanji stb.) mutatják, hogy mit csinálnak a különböző szigeteken.
  • gibson9
    persze, hogy nézem :) 1 hónapja értem be a sorozatot és így vissza gondolva jobb volt, amikor folyamatosan tudtam nézni a részeket :D
  • ronihun
    Valaki nézi még? :) én kb két hete folytattam a 450 résztől és most tartok a 493-masnál. Ha jól láttam filler jön:( Viszont Marineford arc epic volt, bár néhol azt éreztem hogy nem jelenítettek meg pár dolgot jól a háborúban, ez valoszinüleg az anime hibája, viszont várom már a filler utáni részt meg a
  • gibson9
    Augusztusban indult egy csak One Piece-el foglalkozó oldal. Folyamatosan fordítják az új anime részeket és mangákat, illetve visszamenőleg is fordítják a korábbi részeket. Ebből fakadóan, hogy csak ezzel foglalkoznak gyorsabban is haladnak mint a narutokun csapata.
    Érdemes meglátogatni az oldalt a One Piece fanoknak :)

One Piece Website Team
  • gibson9
    folytatás természetesen
  • Afe
    AZ az előzetes, ami most van kirakva az oldalukon, az a 260. rész folytatása lesz? Enies Lobby néven fut, és nagyon hangulatosra van vágva.
    Elvileg okt. 11-től minden hétköznap lesz felirat, szóval várom ezerrel :DD
  • gibson9
    Bizony nagy tisztelet a naruto-kun oldalának
  • rendik
    Éljen az naruto-kun.hu eddig a 224.részig készítették el a magyar feliratot, és jön a folytatás [NKWT]_One_Piece hurrá hurrá hurrá
  • gibson9
    Örülök ennek a hírnek :) bár már van felirat a 135ös részig, meg aztán több epizódhoz is, de örülök ha ők is folyamatosan készítik majd :) Hihetetlen, hogy ennyire nem ismert sorozat itthon. Nekem nagyon bejövős :)
  • endrow
    A naruto-kun.hu elkezdte magyarra fordítani a One Piece-t az elejétől. Őket ismerve hamar felzárkóznak a sorozathoz :)
    Ezúton is köszönök nekik:D
  • Protosz
    http://www.animecrazy.net/one-piece-anime/

Az összes rész, jó minőségben angol felirattal. MInden vasárnap töltik fel a küvetkezőt. Ennél jobb oldalt nem igen találtok. :)

One piece film 10 - 2009.12.12 :))

Éljenek a Szalma kalapos kalózok!! :D
  • Super Vegito
    értem kösz
  • gibson9
    nem.. a #68-as hozzászólásban írják, hogy hol találsz feliratot és melyik részekhez. A többi részhez még nincs felirat. Nincs sajnos aki megcsinálja, mert nem sokan nézik :/ Viszont angol feliratot megtalálod ugyan ott 300. részig
  • Super Vegito
    de magyar feliratal?
  • Super Vegito
    ok köszi
  • gibson9
    Itt akadnak még részek össze-vissza 100 után is... de regisztrálnod kell
  • Super Vegito
    sziasztok.Valaki nem tudna adni egy linket ahol részek vannak mert én csak körülbelül a 100 részig juttotam tovább nem többet nem találtam pls aki tud adjon már linket.Előre is kösz
  • gibson9
    401-től 405-ig a legjobb
  • ronihun
    Ezen a héten ujra elkezdtem nézni és megint nagyon rákattantam:)
    Luffy a legjobb!Most tartok a 370. résznél de sztem jövö héten beérem ahol most tart.
  • gibson9
    Már nem aktuális, megtaláltam őket.
  • gibson9
    Na kivégeztem a magyar feliratokkal ellátott részeket. Valaki tud egy helyet, ahonnan angol feliratot lehet leszedni külön? Én kerestem, de csak az epizódokkal együtt találtam. Mert a részek már megvannak, csak ugye japán hanggal és nem akarom most leszedni a következő részeket megint angol égetett felirattal.
    Előre is köszönöm!
  • Protosz
    Próbálkozz az angollal... Nekem 200 valamemnnyi részig megvan angol felirattal. Kedvenc animé. :)
  • gibson9
    Nagyon nagyon sokat segítettél köszönöm szépen! Nagyon tetszik ez az anime és ha elfogy a magyar felirat, akkor jobb híján végig nézem felirat nélkül, de ezt nem hagyom abba :D
  • endrow
    Hali!
    Én az animeaddicts.hu oldalán találtam feliratot 1-88ig és 294-312ig. Többről én sem tudok. Egyszer nekem valahol azt mondták, hogy készülget, de az már nagyon régen volt, és nem úgy tűnik, hogy nagyon haladnának vele...
  • gibson9
    Sziasztok. Meg tudjátok mondani, hogy hányadik részig készült magyar felirat? És hozzá esetleg egy linket.
    Én keresgéltem, de csak 44. részig találtam sajnos.
    Előre is köszönöm!
  • mr mymi
    Mosi-mosi!

A 542. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=6ZBY0GOF

Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok MOST! ;D
  • mr mymi
    Mosi-mosi!

A 541. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=RRDY5J3Q

Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D
  • mr mymi
    Helló-belló mindenki!

Itt van a 540. rész, de sajnos még nincs a japánon kívül más nyelvjárású!
    http://www.megaupload.com/?d=AZS266V4

Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D