143
Anime, manga, képek, zene, egyéb...
-
később úgyis kiderül, de ha annyira érdekel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel a forradalmárok egyik tisztje (akiknek a vezére Luffy apja), ezért meg akarta menteni őket -
most kezdtem a marine fold arcot, de!
egyet mondjatok még el, mert nem hagy nyugodni hogy:
bartolomew kuma mit mondott rayleightnek mielőtt szétszórta a mugiwara kalózokat? nekem az a tippem hogy ezzel is megmentette őket, vagy tartozott 1 szívességgel az öregnek
mert gondolom az sem véletlen, hogy minden tag "hozzá illő" szigetre került...
-
de szépen írtam :D -
nem igen van belesólása körözött bünözö -
lál 5percce később benne is volt az utalás... mind1 :D -
spoiler:
most járok ott hogy luffy elhagyta amazon lilyt és megy acet segíteni. nade: a nagyapjuk hogy engedi hogy kivégezék az unokáját? tudtommal admirális...
vagy ez bennelesz majd még? na mind1 csak ez gondolkodtatott most -
Mármint itt :D -
Nem a nagybátyja, tudtommal nem is rokonok, majd ha haladsz a sztorival megtudod kinek a mije ő.
A D-kről meg itt egy kis leírás:
http://onepiece.hu/viewpage.php?page_id=10 -
amúgy a d. nevekkel most akkor mivan?
340. rész körül járok (most jött be brook a csapatba)
akkor gol d. kicsodája luffynak, a nagybátyja? -
Szomorúan konstatálom, hogy pang a topic.. pedig a legjobb shounen manga/anime
A Bleach meg a Naruto elbújhat mellette.
A mai manga fejezet iszonyú epic volt. -
Dani95 #93 De ott a visszaemlékezésnél csak 2 rész volt asszem filler. Többi mind benne van a mangában... -
Igazából engem Luffy múltja érdekel, azzal van csak bajom, hogy most 497-től már filler szóval nem hiszem hogy nagyon érdekes dolog történne most egy ideig.
Egyébként a legjobb rész az volt Marinefordon mikor megjöttek Shanksék, és hogy mekkora kalóz lett mindükből, mikor Benn Beckmann ráfogja Kizarura a fegyverét és ezzel megmenti Luffyt pl az is nagyon epic volt
Aki olvasta a mangát annak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye Sabo elvileg meghalt, de elég valószínű hogy Dragonék megmentették, szóval nemsokára szerintem behozzák őt is felnőttként:) -
Ariakus #91 Én is nézem és tényleg epic volt a Marineford arc, főleg amiket Whitebeard csinált. Kár, hogy most ezek a visszanézős fillerek mennek. Inkább néznék egy olyan filler arc-ot ahol a többieket (Nami, Zorro, Sanji stb.) mutatják, hogy mit csinálnak a különböző szigeteken. -
persze, hogy nézem :) 1 hónapja értem be a sorozatot és így vissza gondolva jobb volt, amikor folyamatosan tudtam nézni a részeket :D -
Valaki nézi még? :) én kb két hete folytattam a 450 résztől és most tartok a 493-masnál. Ha jól láttam filler jön:( Viszont Marineford arc epic volt, bár néhol azt éreztem hogy nem jelenítettek meg pár dolgot jól a háborúban, ez valoszinüleg az anime hibája, viszont várom már a filler utáni részt meg a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!time skipet :) -
Augusztusban indult egy csak One Piece-el foglalkozó oldal. Folyamatosan fordítják az új anime részeket és mangákat, illetve visszamenőleg is fordítják a korábbi részeket. Ebből fakadóan, hogy csak ezzel foglalkoznak gyorsabban is haladnak mint a narutokun csapata.
Érdemes meglátogatni az oldalt a One Piece fanoknak :)
One Piece Website Team -
folytatás természetesen -
AZ az előzetes, ami most van kirakva az oldalukon, az a 260. rész folytatása lesz? Enies Lobby néven fut, és nagyon hangulatosra van vágva.
Elvileg okt. 11-től minden hétköznap lesz felirat, szóval várom ezerrel :DD -
Bizony nagy tisztelet a naruto-kun oldalának -
rendik #84 Éljen az naruto-kun.hu eddig a 224.részig készítették el a magyar feliratot, és jön a folytatás [NKWT]_One_Piece hurrá hurrá hurrá -
Örülök ennek a hírnek :) bár már van felirat a 135ös részig, meg aztán több epizódhoz is, de örülök ha ők is folyamatosan készítik majd :) Hihetetlen, hogy ennyire nem ismert sorozat itthon. Nekem nagyon bejövős :) -
endrow #82 A naruto-kun.hu elkezdte magyarra fordítani a One Piece-t az elejétől. Őket ismerve hamar felzárkóznak a sorozathoz :)
Ezúton is köszönök nekik:D -
http://www.animecrazy.net/one-piece-anime/
Az összes rész, jó minőségben angol felirattal. MInden vasárnap töltik fel a küvetkezőt. Ennél jobb oldalt nem igen találtok. :)
One piece film 10 - 2009.12.12 :))
Éljenek a Szalma kalapos kalózok!! :D -
Super Vegito #80 értem kösz -
nem.. a #68-as hozzászólásban írják, hogy hol találsz feliratot és melyik részekhez. A többi részhez még nincs felirat. Nincs sajnos aki megcsinálja, mert nem sokan nézik :/ Viszont angol feliratot megtalálod ugyan ott 300. részig -
Super Vegito #78 de magyar feliratal? -
Super Vegito #77 ok köszi -
Itt akadnak még részek össze-vissza 100 után is... de regisztrálnod kell -
Super Vegito #75 sziasztok.Valaki nem tudna adni egy linket ahol részek vannak mert én csak körülbelül a 100 részig juttotam tovább nem többet nem találtam pls aki tud adjon már linket.Előre is kösz -
401-től 405-ig a legjobb -
Ezen a héten ujra elkezdtem nézni és megint nagyon rákattantam:)
Luffy a legjobb!Most tartok a 370. résznél de sztem jövö héten beérem ahol most tart. -
Már nem aktuális, megtaláltam őket. -
Na kivégeztem a magyar feliratokkal ellátott részeket. Valaki tud egy helyet, ahonnan angol feliratot lehet leszedni külön? Én kerestem, de csak az epizódokkal együtt találtam. Mert a részek már megvannak, csak ugye japán hanggal és nem akarom most leszedni a következő részeket megint angol égetett felirattal.
Előre is köszönöm! -
Próbálkozz az angollal... Nekem 200 valamemnnyi részig megvan angol felirattal. Kedvenc animé. :) -
Nagyon nagyon sokat segítettél köszönöm szépen! Nagyon tetszik ez az anime és ha elfogy a magyar felirat, akkor jobb híján végig nézem felirat nélkül, de ezt nem hagyom abba :D
-
endrow #68 Hali!
Én az animeaddicts.hu oldalán találtam feliratot 1-88ig és 294-312ig. Többről én sem tudok. Egyszer nekem valahol azt mondták, hogy készülget, de az már nagyon régen volt, és nem úgy tűnik, hogy nagyon haladnának vele... -
Sziasztok. Meg tudjátok mondani, hogy hányadik részig készült magyar felirat? És hozzá esetleg egy linket.
Én keresgéltem, de csak 44. részig találtam sajnos.
Előre is köszönöm! -
mr mymi #66 Mosi-mosi!
A 542. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=6ZBY0GOF
Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok MOST! ;D -
mr mymi #65 Mosi-mosi!
A 541. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=RRDY5J3Q
Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D -
mr mymi #64 Helló-belló mindenki!
Itt van a 540. rész, de sajnos még nincs a japánon kívül más nyelvjárású!
http://www.megaupload.com/?d=AZS266V4
Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D