One Piece

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ott a visszaemlékezésnél csak 2 rész volt asszem filler. Többi mind benne van a mangában...

ronihun
Igazából engem Luffy múltja érdekel, azzal van csak bajom, hogy most 497-tõl már filler szóval nem hiszem hogy nagyon érdekes dolog történne most egy ideig.
Egyébként a legjobb rész az volt Marinefordon mikor megjöttek Shanksék, és hogy mekkora kalóz lett mindükbõl, mikor Benn Beckmann ráfogja Kizarura a fegyverét és ezzel megmenti Luffyt pl az is nagyon epic volt <#ravasz1>
Aki olvasta a mangát annak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye Sabo elvileg meghalt, de elég valószínû hogy Dragonék megmentették, szóval nemsokára szerintem behozzák õt is felnõttként😊

...

Én is nézem és tényleg epic volt a Marineford arc, fõleg amiket Whitebeard csinált. Kár, hogy most ezek a visszanézõs fillerek mennek. Inkább néznék egy olyan filler arc-ot ahol a többieket (Nami, Zorro, Sanji stb.) mutatják, hogy mit csinálnak a különbözõ szigeteken.

gibson9
persze, hogy nézem 😊 1 hónapja értem be a sorozatot és így vissza gondolva jobb volt, amikor folyamatosan tudtam nézni a részeket 😄

ronihun
Valaki nézi még? 😊 én kb két hete folytattam a 450 résztõl és most tartok a 493-masnál. Ha jól láttam filler jön😞 Viszont Marineford arc epic volt, bár néhol azt éreztem hogy nem jelenítettek meg pár dolgot jól a háborúban, ez valoszinüleg az anime hibája, viszont várom már a filler utáni részt meg a
time skipet 😊

...

gibson9
Augusztusban indult egy csak One Piece-el foglalkozó oldal. Folyamatosan fordítják az új anime részeket és mangákat, illetve visszamenõleg is fordítják a korábbi részeket. Ebbõl fakadóan, hogy csak ezzel foglalkoznak gyorsabban is haladnak mint a narutokun csapata.
Érdemes meglátogatni az oldalt a One Piece fanoknak 😊

One Piece Website Team

gibson9
folytatás természetesen

Afe
AZ az elõzetes, ami most van kirakva az oldalukon, az a 260. rész folytatása lesz? Enies Lobby néven fut, és nagyon hangulatosra van vágva.
Elvileg okt. 11-tõl minden hétköznap lesz felirat, szóval várom ezerrel 😄D

gibson9
Bizony nagy tisztelet a naruto-kun oldalának<#eljen>

Éljen az naruto-kun.hu eddig a 224.részig készítették el a magyar feliratot, és jön a folytatás _One_Piece hurrá hurrá hurrá
gibson9
Örülök ennek a hírnek 😊 bár már van felirat a 135ös részig, meg aztán több epizódhoz is, de örülök ha õk is folyamatosan készítik majd 😊 Hihetetlen, hogy ennyire nem ismert sorozat itthon. Nekem nagyon bejövõs 😊

A naruto-kun.hu elkezdte magyarra fordítani a One Piece-t az elejétõl. Õket ismerve hamar felzárkóznak a sorozathoz 😊
Ezúton is köszönök nekik😄

Protosz
http://www.animecrazy.net/one-piece-anime/

Az összes rész, jó minõségben angol felirattal. MInden vasárnap töltik fel a küvetkezõt. Ennél jobb oldalt nem igen találtok. 😊

One piece film 10 - 2009.12.12 😊)

Éljenek a Szalma kalapos kalózok!! 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

értem kösz
gibson9
nem.. a #68-as hozzászólásban írják, hogy hol találsz feliratot és melyik részekhez. A többi részhez még nincs felirat. Nincs sajnos aki megcsinálja, mert nem sokan nézik :/ Viszont angol feliratot megtalálod ugyan ott 300. részig

de magyar feliratal?
ok köszi
sziasztok.Valaki nem tudna adni egy linket ahol részek vannak mert én csak körülbelül a 100 részig juttotam tovább nem többet nem találtam pls aki tud adjon már linket.Elõre is kösz
gibson9
401-tõl 405-ig a legjobb

ronihun
Ezen a héten ujra elkezdtem nézni és megint nagyon rákattantam😊
Luffy a legjobb!Most tartok a 370. résznél de sztem jövö héten beérem ahol most tart.

...

gibson9
Már nem aktuális, megtaláltam õket.

gibson9
Na kivégeztem a magyar feliratokkal ellátott részeket. Valaki tud egy helyet, ahonnan angol feliratot lehet leszedni külön? Én kerestem, de csak az epizódokkal együtt találtam. Mert a részek már megvannak, csak ugye japán hanggal és nem akarom most leszedni a következõ részeket megint angol égetett felirattal.
Elõre is köszönöm!

Protosz
Próbálkozz az angollal... Nekem 200 valamemnnyi részig megvan angol felirattal. Kedvenc animé. 😊

gibson9
Nagyon nagyon sokat segítettél köszönöm szépen! <#worship> Nagyon tetszik ez az anime és ha elfogy a magyar felirat, akkor jobb híján végig nézem felirat nélkül, de ezt nem hagyom abba 😄

Hali!
Én az animeaddicts.hu oldalán találtam feliratot 1-88ig és 294-312ig. Többrõl én sem tudok. Egyszer nekem valahol azt mondták, hogy készülget, de az már nagyon régen volt, és nem úgy tûnik, hogy nagyon haladnának vele...

gibson9
Sziasztok. Meg tudjátok mondani, hogy hányadik részig készült magyar felirat? És hozzá esetleg egy linket.
Én keresgéltem, de csak 44. részig találtam sajnos.
Elõre is köszönöm!

Mosi-mosi!

A 542. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=6ZBY0GOF

Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok MOST! ;D
Mosi-mosi!

A 541. rész ím meg érkezett: http://www.megaupload.com/?d=RRDY5J3Q

Jó szórakozást hozzá és éljenek a szalma kalapos kalózok! ;D
Helló-belló mindenki!

Itt van a 540. rész, de sajnos még nincs a japánon kívül más nyelvjárású!
http://www.megaupload.com/?d=AZS266V4

Protosz
Triller Barkot szerintem elhuzták kicsit de még tûrhetõ volt. A poénok benne jók voltak és a harc az tényleg durva volt.. Kicsit koppintották a hulkot de bejött. Zorro uj kardjának örültem nagyon. jou féle. 😄

Hellóóóó!

Ne szed nézd meg itt az összeset! ;D
anime
http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/one-piece/page/3/

manga
http://www.onemanga.com/One_Piece/
Én imádom, bár angol, de nagyon...nagyon kemény és jó poénok vannak benne!

ronihun
nekem is nagy kedvencem lett.én abbahagytam a 340. rész környékén aztán azota nem is folytattam nemtudom honnan szedjek részeket meg nem is tudom hogy milyen lesz késöbb a thriller bark arc.Neked hogy tetszett ?

...

Protosz
396. részt láttam eddig belõle... egyszerûen jobb mint a Dragon Ball...
A karakterek eredetiek és humorosak. Vannak enne fordulatok és poénok dögivel. Semelyik sem volt eddig erõltetett... Egyszerûen meg van a tökéletes keverék. Egyetlen negatívum az hogy hetente csak egy részt adnak ki.... és valamikor még elmarad az is mert valami van a Japánoknál.

Nagyon lényegre törõ írás, nekem tetszik bizony ám! 😉
De ajánlom akit érdekel a felirat, az keressen fel egy magyar fordító csapatott és beszéljen velük, hogy tudnak e tenni valamit az ügy érdekében! 😉
Sajnos olyan hosszú és nincs rá sok igény, hogy nincs felirat!
ááááá mértnem folytatja senkisem a felirat készítést hozzá??😞
Köszi szépen! ^^
Nekem a "Gazdagság, hatalom, dicsõség!" trió jobban tetszene, de a többi nagyon jó lett. 😊

Engem nagyon megfogott ez az anime! Elõször a fantasztikus intró, majd utána maga a történet! Sajna itt még nem örvend oly nagy népszerûségnek, de remélhetõleg egyszer hazánkban is megjelenik ez a fantasztikus anime (csak nehogy a 4kids-es verzió)! Nekem az elsõ szezon nyitódala az egyik legnagyobb kedvencem, ezért el is határoztam h írok hozzá egy kis szerény dalszöveget. Fölteszem ide úgy hülyeségbõl, ugyanis kiváncsi vok h kinek mi a véleménye róla (bár túl sok jóra nemigazán számítok...)

Gazdagság, tekintély, hatalom!
Az ember, akinek ez mind a birtokában volt, nem más mint
Gold Roger, a kalózok királya. Utolsó szavait hallva rengetegen tengerre száltak...
"Ha a kincsemre fáj a fogatok, gyertek és keressétek meg! A gyõztes jutalma a világ leghatalmasabb vagyona!"
Ezrek és ezrek hajóztak ki Grand Line végtelen vizeire...
Az idõ, amelyet most élünk: A kalózok kora!

Valóra válnak reméneink és álmaink,
Útra fel, melynek végén csakis miránk vár: Az Egy Kincs!

Az iránytû mit sem ér, mert csak összezavar
De ha a szívedre hallgatsz, akkor célhoz érsz hamar!
A kincses térkép nyomán egy új kaland vár,
Ha megfejted rejtélyét, nem legenda már.

Ezernyi tûzön-vészen át,
Mik az úton várnak rád
Ne add fel, jöjj tovább, hogy célba érj,
Hogy gondtalanul élj.

Gyûjtsük össze reményeink és álmaink
Keressük hát meg, amit senki nem talál
Ha viszont nem lesz jutalmunk,
Ugye még leszel a barátunk?

Jöjj hát velünk a tengeren!
Jöjj hát!
Nem hiszem el, hogy minden szarhoz csinálnak magyar feliratot, de pont ehez nem.
Helló az us..-rõl szedtem le a részeket, azokhoz hol találhatok magyar feliratot?
-vel kezdõdnek a fájl nevek
ronihun
nem sajna

...

sziasztok!!
nemrég kezdtem el nézni... eszméletlen jóó!!😊
és azlenne a kérdésem hogy az összes részhez nemkészült felirat?:/
NEOreg3
The Grand Line, Shabondy Archipelago, Grove 12...
On this day, the pirate crew captained by Monkey D. Luffy, the "Straw Hat Pirates"... were utterly DEFEATED

szopás.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az RTL2-n mennek az új epizódok 15.15-kor minden hétköznap.

Áprilisban újra adják az RTL2-n. Nemtom hányadik résztõl, de remélem folytatják 😊

Frosty01
van 25. részig már felirat...

practitioner of the forbidden arts of death

Nem te vagy az egyetlen. Mellette olvasd a mangat. Legjobb ha elolvasol 1-2kotetet utanna megnezel vagy 10reszt. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!