143
Anime, manga, képek, zene, egyéb...
  • ronihun
    #143
    Visszaolvastam és erről jutott eszembe EZ. Nem rég kezdték a projektet és lényegében pont az a lényege amit írtál, hogy kiszedjék a fillert és minden rész a mangához hasonló legyen, szerintem jó munkát végeznek, érdemes megnézni.
  • ronihun
    #142
    Behoztam a mangát is. Nagyon király ez az Arc.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Doflamingo szerintem sehogy nem jön ki jól ebből innentől kezdve, ha el is tud menekülni, a navy is keresni fogja és mindent elveszít, Kaidonak nem lesz oka megvédeni, ha nem gyártja neki a smile-t, szóval szerintem az arc végére Luffy elveri valahogy, Saboval vagy Law-val.

    A másik ami érdekes, hogy nemsokára elvileg kapunk valami magyarázatot a devil fruittal kapcsolatos kérdésekre, gondolom Vegapunk által talán. Amin gondolkoztam, hogy Blackbeardnek sikerült valahogy rögtön megszereznie Whitebeard devil fruit-ját a halálakor és mivel az egyik Paramecia a másik meg Logia lehet hogy a különböző típusú gyümölcsből lehetséges hogy két ereje vagy akár három legyen valakinek. Bár ez csak egy elmélet.
  • NEOreg3
    #141
    tippre még olyan jó 15-20 fejezet hátra van a Dressrossa arcból
  • ronihun
    #140
    Végeztem a punk hazarddal, nálam csalódás volt, bár lehet, hogy csak az anime hibája. A futkosás, meg a sidestory-k nem fogtak meg egyáltalán, a G-5 soldierek hisztije majd menekülése kifejezetten untatott. De valószínűleg azért húzták, hogy ne kelljen hosszú filler arcot beiktatni, ami végül is jó, csak valami érdekesebbet is ki lehetett volna hozni néhány dologból az órás futás helyett.

    Dressrosa viszont jól kezdődik, nagyon szeretem amúgy is az ilyen bajnokságokat, tornákat, kíváncsi leszek mi lesz, csak remélem nem fektetnek annyi hangsúlyt a crew-ra mint punk hazardnál. Mondjuk mindjárt behozom a részeket és akkor folytatom a mangát.

    Dressrosa már a vége felé jár a mangában?
  • tigeroo
    #139
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy szerintetek ace démongyümölcse kié lesz?:D mert végülis a mugiwarák között most mindenki kb. egyenlő... vagy lehet hogy luffy szokásához híven megzabálja és valami csoda folytán 2 ereje lesz?
  • tigeroo
    #138
    a mangában viszonylag hamar lerendezték.
  • ronihun
    #137
    Punk Hazard arc az animében még nagyon az elején jár? Mármint látom, hogy 15-20 rész ment le, csak, hogy mennyire húzzák?
  • NEOreg3
    #136
  • tigeroo
    #135
    holnap letudom a vizsgaidőszakot elvileg, akkor behozom a dolgokat :)
  • cataflam02
    #134
    Hát gyerekek! Aki még nem olvass a mangát az kezdje el. Kurva jó ez az arc.
  • NEOreg3
    #133
    a filler fájdalmasan gyenge és a Movie valószínűleg anélkül is teljesen élvezhető
  • ronihun
    #132
    A Fishman Island Arc utáni filler arcot ha teljesen kihagyom vesztek valamit? Esetleg van benne valami jelentéssel bíró rész?
  • ronihun
    #131
    Mindig beleborzongok mikor ilyen nagy történelmi eseményekben vesz részt mondjuk Luffy, vagy például amikor jóval a Marineford arc előtt Blackbeard és Ace harca volt, mint egy nagy történelmi fordulópont, ezekért nagyon szeretem a One Piecet.
  • tigeroo
    #130
    hát fugyi, most ha ongoing nézném a tv-ben akkor lehet hogy leszögezne minden héten a tv elé, de mivel van 1 csomó rész olyankor mindig pörget az ember szerintem... már csak a sztori miatt is. de ha beérem az animét akkor végignézem mint minden másnál is azokat a 20 perceket..

    endrow jaja, nekemis ezért tetszik, nameg ugye sok a visszatérő karakter is .

    mondjuk tényleg szerintem öncélúan elvan húzva az egész, de gondolom amíg a mangaeladás jól megy addig lehet ezt a tendenciát folytatni - és tényleg, holvan még d dragon története, a one piece, a blackbeard szál...

    bár a mangával is levagyok maradva vagy 30 fejezettel, de majd nyáron behozom, egyben jó szerintem is ledarálni őket:D
  • endrow
    #129
    Ja, elég vontatott az a rész. Már alig vártam, hogy végre vége legyen :D A végső harcot is egy részben össze lehetett volna foglalni.
    Fura, de a régi One Piece valahogy jobb volt. Talán az Alabasta arc-al kezdett vontatott lenni a sztori. De mégis mindig meg tud lepni :)
    A legjobb, hogy nem függetlenek egymástól az arc-ok. Pl Brooke és Laboon esete. Ilyenkor látszik, hogy tényleg egy összefüggő nagy világ az egész és nem sok kicsi.
  • ronihun
    #128
    Na folytattam, egész sokat haladtam vele egyik nap, de hát ez a Fishman Island arc még mindig nem az igazi, a flashbackes részek vontatottak voltak és igazából kicsit idegesítőek, a karakterek nem tetszettek, meg a sztori se volt nagy durranás. Az egészhez akkor jött vissza a kedvem, amikor Luffy bealudt a sztorin, együtt éreztem vele :D
    Azóta már kezdődik a harc a Plaza-nál, de hát azért még mindig vannak ellenérzéseim sokszor, Luffy epic, miatta nem hagyom abba, meg valamiért azért mindig berakok egy újabb részt, bizakodom még.
  • endrow
    #127
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Húú, a mai rész nagyon ott volt. Eddig is sejtettem, hogy Zoro meg Sanji is tud hakit használni, de most, hogy Luffy elmondta, már tuti :) De nemtom milyen szinten képesek rá. Meg Zorot még megértem, hogy Mehawk-nál tanulta, de Sanjit a traviknál csak menekülni láttam. Robinon csodálkozom, hogy neki nem megy. Dragonnál azért magára szedhetett volna durvább képességeket, nem csak nagyobb melleket :D
  • endrow
    #126
    Jogos. Igazad van. :)
  • tigeroo
    #125
    ebben van valami, a one piece inkább ilyen dragon ballos, elég megnézni a kövi rész elejét hogy mivolt az előző rész 20 percében
  • NovaTerra
    #124
    Eleinte én is úgy gondoltam, hogy ez a megoldás jobb, mint a Narutóé. De rájöttem, hogy a Narutóé sokkal jobb. Ott egyszerűen ki lehet hagyni a filler részeket. Kb. egy évig szüneteltettem a Narutot. Majd a shippuudent újranéztem fillerek nélkül. Komolyan mondom, mintha más animét néztem volna. Normálisan haladt a történet, lehetett érezni, hogy fel következetesen van építve a sztori.
    One Pieceben hiába nincs filler rész, de könyörgöm marineford arc-ban volt olyan, hogy 7. percben volt új jelenet. Akkor is random arcok pofázását kellett hallgatni, valamint kis csete-patéjukat nézni, ami nem adott hozzá semmit az animéhez, mert ismeretlenek ugyanazt a kardcsapás animációt ismételgették. Meg kellett nézni legalább 10 részt, hogy történjék valami.
  • tigeroo
    #123
    szadista brook :D
  • endrow
    #122
    Ja, megértem :D Nekem már az a rész is fura volt, amikor bejöttek azok a több helyen hajló kezű emberek :/ Asszem Brooke került az ő szigetükre.
  • NEOreg3
    #121
    ennél a résznél én azért erősen megfontoltam, hogy dobom az animét
  • endrow
    #120
    Az igaz, hogy a történet nagyon vontatott, de még mindig jobb így, mint amit a Narutoval művelnek. Ott hónapokig fillerrészek mennek, míg végre kijön egy-két normális is.
    Meg vannak benne ökörködések, amik színesítik a sztorit :P
    A mangában jobban pörög a történet, de az valahogy engem nem köt le. 5 perc alatt végigpörgetem és ennyi. Ehhez is olyan beállítottság kell, vagy nemtom :)
  • cataflam02
    #119
    Történet szempontjából nem volt rossz.. Sok érdekes dolgot megtudtunk belőle. Viszont Hodi elég bénára sikerült.
    Punk Hazard Arc sokkal jobb. Az utána lévő meg eddig egyenesen EPIC.
  • NovaTerra
    #118
    Az baj, hogy tele van az egész fillerrel. Mármint nem külön filler rész, hanem normális részt telerakják mindenféle időhúzással. Meg kell nézni 5-10 részt mire halad valamit a történet. Amíg nem éri az ember utol az aktuális részt, addig ez el is megy. Mert többet tud megnézni. Viszont heti egy rész, amiben OP, Gol. D. Roger, még kis duma, kaizoku ni ore wa naru, néha kis visszaemlékezés, mi is volt előző részekben. Megkezdődik a rész, random szereplők ámulnak, hogy itt van a mugiwara csapat. Az, aki ezt meg azt csinálta? Igen, bala-bla. Ellenfele X szuper erős valaki, aki bla-bla bla. Kb. néhány perc tényleges történés után vége is a résznek.
    Aztán néha jó lenne már, ha arc-ok se ugyanazt a sablont követnék. Mindenki tudja, hogy az lesz, hogy a végén Luffy kerül szembe az aktuális bossal. Gomu-gomu elefánt, grizli bazookazik egyet és kész. Persze előtte 5-6 részen át verik egymást.

    Egy dragon ball kai mintájára készült tényleges manga adaptáció jó lenne. De az új Hunter X Huntert is említhetném, mint jó példa.
  • NEOreg3
    #117
    szerintem (a fillereket leszámítva) a Davy Back Fight Arc óta nem volt olyan rossz Arc, mint a Fishman Island
  • tigeroo
    #116
    tessék nézni:D én már behoztam az animét, de a mangát még nem olvastam el az összeset, levagyok maradva velük. de szerintem maradok az animénél, azt én jobban élvezem.

    (szal majd nyáron megnézem a többi epizódot is)
  • ronihun
    #115
    Én Fishman Island Arc-nál hagytam abba egy ideje, valahol 535 körül, de most megint kedvet kaptam hozzá, remélem hamar beindul, kíváncsi vagyok már Luffy "új" erejére. Milyen véleményetek van a fishman islandes részekről egyébként? Nekem így az elején kicsit ellenérzéseim voltak.
  • cataflam02
    #114
    Kár :( Pedig mangában már véget ért a Punk Hazard
    Régen én sem olvastam a mangát, de nem bírtam ki, de nem is bánom.
    Epic :D Kár hogy heti egy fejezet jön. :(
  • endrow
    #113
    Azzal magam alatt is vágnám a fát. Mivel a mangát nem olvasom, nem szeretném előre tudni, hogy mi történik Punk Hazard-on :)
  • NEOreg3
    #112
    Bartolomeo szimpatikus, remélem ő nyer a B blokkban
  • cataflam02
    #111
    Írd át a topic címét One Piece Spoiler Veszélyre :)
    Akkor lehet beszélgetni a one pieceről meg teóriázni, hogy mi lesz a vége stb stb.
  • endrow
    #110
    Sajna azért pang a topic, mert kb csak spoilerezni lehetne itt. De várom az építő ötleteket, hogyan lehetne feldobni a hanglatot.
    Itt egy kis cukiság :D
  • endrow
    #109
    Zoro szemébe egy sharingan lett ültetve. :P
  • cataflam02
    #108
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Messze van még zoro attól, hogy elverje Mihawkot
  • cataflam02
    #107
    Azért nem verték le, mert így is elpusztult a fél tengerészet, ha megtámadják blackbirdet akkor kb vége az egésznek.
  • tigeroo
    #106
    megvolt a 2 év...

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zoronak a szemével szerintetek milett? én arra tippelek hogy végül legyőzte mihawkot, de ezvolt az ára... bár lehet hogy még bennelesz passz, 525. résznél járok
  • tigeroo
    #105
    kipörgetve a marinefold arc...


    spoiler

    shank megérkezett. oké. deee... feketeszakállt miért nem állítják meg? azt vártam hogy összefognak ellene vagy valami. épp ölnék még egymást, erre betoppan, elviszi a 2 holtat és ezzel győzött a tengerészet? wtf?
  • tigeroo
    #104
    valamit sejtettem, ilyenkor már jobb "tisztázni", szóval köszönöm:)