Minden napra egy Koktél

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor még egy dolog amiért külföldre kell utazni. A kókuszosat minden formában szeretem. A többi íz is biztos bejönne:D
Rubenvagyok
Hát nem is lehet kapni. Amúgy a banános tényleg "fincsí" de a többirõl nem is hallottam. Valahol valamelyik szomszédos országban lehet kapni nem tudja valaki.

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokféle van. Nekem a Maliburól egybõl a kókusz jut az eszembe. Egyszer végigkóstolnám a többit is:D
Ja, kicsit utánanéztem és van belõle sok féle: banános, kókuszos, ananászos, mangós meg valami vegyes gyümölcsös. Mondjuk nálunk nem nagyon láttam ezeket sehol boltban, szóval lehet hogy csak kókuszos van itt.
Kmarha
masik pias topicba pont a maliburol beszelunk :) Valaki irta hogy regebben volt bananosban is.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ohh tényleg. És ez a rum csak kókuszosban van?
Olvasd a #46-ost. Amúgy ha jól tudom konkrétan barbadosi rum.
És ez a Malibu micsoda? Milyen rum, még sosem hallottam róla.
Szerintem a vodka az mindegy, egy szint fölött már bármelyik jó csak ne ilyen teszkó-vodka és társait használj :) A Malibut én egyszer próbáltam, kókuszos fehér rum, finom volt de nem az én ízvilágom.
Hm, jól hangzik ez a koktél szeretem a limonádét, meg a rumot, vodkát. Ez a Malibu rum ez milyen? Még sosem ittam, illetve milyen vodka jó hozzá?
Rubenvagyok
Hát azt tudom hogy mi van benne de, hogy hogy is kell elkészíteni azt passzolom.
1/2 rész Malibu rum
1/2 rész vodka
3 rész limonádé
2 menta-ág

Sajnos ezt én is tapasztaltam. Mondjuk én szeretem a Mojitot de a legutóbbi 2 helyen ahol kértem, hát finoman szólva is csalódtam azóta nem erõltetem. Az ember azt hinné nem olyan bonyolult megcsinálni (mondjuk én se tudom):))...
Hi !
Jó koktél recepteket keresek, itt látom van már pár, az a St. Lawrence az mibõl készül?
Rubenvagyok
Mohito tényleg uncsi meg elég sok helyen el szokták rontani! Nekem ez az ami bejön mostanában ST. LAWRENCE LEMONADE próbáld ki!

Vogel
Én hányok a mojito-tól, már a szagától is. Csokis, likõrösök az ütõsek.

Nem tudtok esetleg rumból készült koktélokat?
Rockynhooo
oda is van írva ,hogy Collins pohárba szervírozzuk:P

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Na így kéne kinéznie.

PS4 PSN: angyisz

kulabácsi
hát én múltkor megkóstoltam, nekem annyira nem jött be, de frissítõ italkának végülis elmegy :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mondjuk az a Mojito kép kicsit csalóka mert a színe nem ilyen, illetve a Mojito a Long Drinkek "csoportjába" tartozik és azokat köztudottan Collins (hossszú egyenes) pohárban kell felszolgálni ami kb. 430 ml.
Egyébként tényleg finom.

PS4 PSN: angyisz

Köszi a tippet:) Majd kipróbáljuk a haverokkal. Igy legalább könnyebb lesz berúgni:P
masika
Sztem nem az van a képen :D Mikor legutóbb láttam Mojitót, még átlátszó volt :P
Nekem amúgy a long island recept jön be az axe-on. Bár fehér rum helyett érdemes kipróbálni Portoricóival. Csak akkor nem 11 fokos lesz a végeredmény... :P

kalaposkan
Nekem a színe tetszik nagyon! Király!

hamotar
Na tud valaki valami más receptet az axe-os mojito mellett? :D

kasokaa
Köszönöm, sajnálom tudatlanságomat :P Én maradok a bacardi kóla mixelésénél, esetleg vodka narancs :) Bár, ha elég erõs ez az angosutra vagy hogy hívják akkor jöhet, ez olyan mint a tequila? No mindegy majd rákeresek :)

"SzármazásAz Angostura Venezuelából, Trinidad szigetérõl származó erõs ital, nevét születési helyérõl, Angostura városáról kapta, ahol feltalálója Dr. Sieger tevékenykedett."

Remélem segített :D
kasokaa
Mi az az angostura?

hamotar
Ez kurva finom kis itóka, egyik legjobb koktél a világon!

Mojito, jeeee a legjobb ital a világon
Na emberek, itt az ideje, hogy felevelenítsük ezt a kis topikot. LEsz nálunk egy kissebb fajta bulicska, és erre kellene nekem egy két jó kis recept. Valaki? :) Kösszi
Jagumo
hmmm van par jokis dolo de nem olyan sok :S:(

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Lacee
lehet hogy többen kéne ide írni :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kulabácsi
aszongya minden napra 1 koktél! hát itt vki jön nekem kurva sok koktélrecepttel azt már látom xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee
Tequila Sunrise

* Jégkockák
* 2 rész tequila
* fél rész grenadine
* 4 rész narancslé

Pohár:
Highball

Töltsük meg a poharat félig jéggel. Adjuk hozzá a tequilát és narancslét, keverjük õket össze.
Adjuk hozzá LASSAN a grenadine-t és engedjük leülepedni az alján. Grenadine helyett adhatunk hozzá pl feketeribizlilevet is, ha muszáj :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

XDD
Mára 1 Híres koktél.

Mojito

1 db lime
5 cl fehér rum
2 cl cukorszirup
mentalevelek
tört jég
szóda

kulabácsi
na ez az h az összetevõket beszerezni az kicsit húzós dolog:D

Lacee
tedd azt, ennél egyszerûbb kevés van, ha akad hozzávaló :)

kulabácsi
ezt mindig is ki akartam próbálni<#eljen>

Lacee
na akkor mára egy egyszerû de finom és ütõs :)

Long Island Iced Tea

2 cl vodka
2 cl gin
2 cl tequila
2 cl fehér vagy barna rum
1,5 cl Triple Sec vagy Cointreau
1,5 cl citromlé
cola

Az összetevõket (a cola kivételével) egy pohárban sok jéggel kicsit összerázzuk, majd felöntjük colával és megkeverjük.

kulabácsi
ti még nem találkoztatok ilyennel?:O nem kell vele foglalkozni azt annyi, úgyis megkapja a büntetését...

Brolly28
szentem semmi-.-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Jagumo
ennek mi értelme volt most?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Brolly28
hát szerintem ez reklám...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Atom oldal!!!

Death Lion

desigo
guszta nagyon:)
benyakalnám...
Atkamon
=D

Lacc
Hú öcsém ez de jó!

szerk.: Hû!
Lacee
szerintem is jó ötlet, egyetlen baja hogy napi egy post aminek értelme is van, a többi meg lesz a "hû öcsém ez is de jó" meg "hogy benyomtunk 3 ilyentõl" :)

legjobb

BUDA > miskolc.

Szerintem egész jó kis ötlet ez a napi egy koktél ;-) De majd a modik eldöntik, hogy mi lesz a téma sorsa.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Oldal 1 / 2Következő →