Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg én is játszottam a TA-val még anno, de eszméletlen unalmasnak találtam, és a nagyon emlegetett "stratégiai" részétõl sem voltam elájulva.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
http://img530.imageshack.us/my.php?image=kepprs7.jpg
ezt írja ki, nem tudom miért, ha vkinek van ötlete osszameg velem:)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Van egy nagy proglémám. Feltettem az SC-t, eliniditja és kiirja hogy nincs meg a minimum követelmény pedig megvan.Mit tegyek?Agépem adatai:128Mb VRAM,512Mb RAM,1.82Ghz,Amd Athlon 2500+.És mit kéne vennem ahhoz hogy elinduljon?<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
mindenkinek
Skirmisk gombra katintva,vanak külömbözö földrészek,meg hogy kivel szeretnénk leni,meg stp
sok ott a beállitások,nemsokat értek hozzá,ezis valami játékféle lenne.
Nagyábol probáltam beállitani,de mikor az indulási gombra katintotam,semmi nemtörtént.
ati 9800-tól fölfelé érdemes, vagy nvidia 6600-tól fölfelé, minimum grafon a cpu lesz a limitáló tényezõ
ACU (Armored Commander Unit): a legfontosabb egység, amivel kezdesz
Most jott meg a game. Még csak a kézikönyvet böngészem.
Mi az az ACU és ,hogy lehet építeni?
Testzik hogy mind a 3 vég különbözõ, és esélyt ad a folytatásra akár hogy is lesz... ergó lesz kiegészítõ :D
De az igazi a multizás az nagyon nagyon klafa... ha csak 1 v 1 a haverral hamachin akkor is nagyon jó.. de 2v2 vagy hasonlók (ha bírja a gép) nagyon komoly..
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Az a soklábú valami az az ellenek az a speciális egysége, mint nálam az strategic missile? A demoban a vörösökkel vagyok, az ellen meg a kék.
3-dik szint feletti egységeket hogyan lehet építeni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem a starcraftra gondoltam :D:D:D
Valaki már végigvitte valamelyik kampányt??
Én az UEF és AEON-nal végeztem és eddig az AEON viszi a pálmát...
Nagyon jó kis sztorija van a gémnek... szerintem... szerinted?? :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
jó lenne ha kiadnák a fejlesztõ eszközöket (TA remaket már tervezik, hogy megcsinálják)
C&C demóról annyit, hogy tök királyok a bejátszások az élõ színészekkel, csak az a gond hogy az egyszeri alkalom/élvezet.Az A.L.-je meg bevallottan csal, míg a Supcom-é nem. A hangok retro feelingesek, de ennyi, nem akarom az elsõ C&C-t újrajátszani 2007-ben.
http://www.planetannihilation.com/aa
One Vision. One Purpose.
Hát ekkora szarral rág játszottam! Semmi eredetiség. Csupa eddig is nyomott elem. Kb. olyan mintha a c&c, a ra2-õt, meg a generalst összenyomták vna. Illetva még olyan se, mert mindegyikben voltak olyan jó megoldások, amik pl ebben már nincsenek.
Az egész egy nagy effektparádé. Annak mondjuk nem utolsó. Szép csillogós fackok. A játékélmény sztem 10bõl 3as, esetleg 4es.
Szal' most így másodkörben nálam szintén a SupCom nyert! <#vigyor5>#vigyor5>
Mondjuk ott még az effektek is jobbak, dehát meg is van az ára (teljesítmény).
A C&C3-ban az egyedüli pozitívum még a jól optimalizált motor...
A SupCom is bejön. Hangulatra sikerült a régi TA-t felidézniük, bár tény hogy egy komplexebb dologgal állunk szemben. Egyedül talán az nem jön be benne, hogy ha megvannak a tech3-as cuccaid (a big gunok), akkor a kis tankokra már nem nagyon van szügség...
Viszont bejön, hogy itt is vannak távolságok... elég megalalomán lett az egész. Akárcsak a gépgény. Én középmagas beállításokkal játszottam. Fut full-on is, de a vége felé már elég döcögõs... Nameg persze egy idõ után le kell venni a game speed-et és akkor folytonos marad a dolog.
Aztán jött az StarCraft, amiben szerintem máig az egyik legjobb AI van a sima skirmish vagy custom game módban. Missiont most nem számolva, mert az ugye legtöbbször elõre megírt sztori szerinti.
És pont ez a "baja" a Starcraftnak, egy sima user hamar megunja, mert nehéz megtanulni jól játszani, és nem makro háború az elején a lényeg, hanem a mikro. És kis dolgokon múlik az elején minden. (pl. nincs detektor, jön egy lurk, cloaked wraith, stb.) A starcraftban "sajnos" nagyon is számít az idõ, a gyorsaság, a klikkelés - de hát ezért real time - az emberek többsége ezért nem kedveli, hisz nem tud jól elszüttyögni a seregét építgetve, bázist ápolgatva, ráérõsen "stratégiázni".
Aki(k) erre ráéreznek, azok istenítik a játékot, akik meg nem, azok nem értik mi benne a jó.
Mindenestre nekem máig a No.1. rts, de azért néha én is szeretnék "lassabban" taktikázni, ezért ki is próbálom ezt a TA2-õt is.
Hogy miért írtam ennyit? fogalmam sincs :)
Panzer General és Civilization, na AZOK TÉNYLEG stratégiák. Hát abban régen nem sokan tudtak volna megvereni...
Többek közt ezért nem kezdtem el, mert láttam, mekkora szintkülönbség van a jó, és gyenge játékos közt.
Inkább valami olyan játékot, ami kikapcsol, amilyen volt a TA anno, vagy Imperium Galactica, vagy a Civilization, és talán ez is.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Aki reflextesztet akar az CS-zen... szerintem..
An open-source project that's aiming to recreate the original Total Annihilation game in a 3D environment.
Ja egy beta alatt készített 81*81-es map(fejlesztõeszközök nélkül :) )
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=181511
Ahm, akkor nézd meg újra ;)
Az volt még zavaró, hogy repcsiknek unlimited ammo van.
Írjál petíciót, hogy márpedig említsék meg a starcraftot is... http://www.peticio.hu/ Jesszusom...
Nem tudom itt ki hány éves, de mindig jókat nevetek, mikor egyesek a féltve szeretett kis játékukat kisóvodás szintre leereszkedve próbálják foggal-körömmel védeni <#hehe>#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem