125
  • Sippie
    #125
    És te mi a rákot csináltál az első hozzászólásodban? Az sc-t fikáztad... akkor te milyen alapon szólsz be másnak hogy a supremet tiporja?

    Mellesleg én is játszottam a TA-val még anno, de eszméletlen unalmasnak találtam, és a nagyon emlegetett "stratégiai" részétől sem voltam elájulva.
  • tttttom
    #124
    Nálam a panasz a demoval van.Amikor elinditom a játék misszióját megcsinálom az épitkezős feladatokat.Erőműket meg a bányaizéket.Utána mondja a gép hogy épitsek egy repcsi teret az is megvan miután megcsinálom a bombázokat a 5/5-ig akkor a játék magától kilép az asztalra.Valaki elmondaná mi a baj.Amugy nincs semmi hibaüzi.
  • bandee1
    #123
    A játék hangulatos. Eleinte fenntartásaim voltam, de mikor az első földi lézeres csatába keveredtem az idegenekkel, hát elképesztő élményben volt részem! Fantasztikus hangulat, rengeteg lehetőség, sok egység, váratlan meglepetések a gép ellenféltől, még könnyű fokozaton is. Nagyszerű, izgalmas, szerteágazó lehetőségek, stratégiák! 7600 GT-vel és 2.64-en ketyegő 4300-assal is néha belassul itt-ott, elképesztő vasat igényel a SC.
  • bandee1
    #122
    NE RAKJÁTOK ÉKEZETES KÖNYVTÁRBA A JÁTÉKOT!
  • bandee1
    #121
    Nekem azt hiszem másmilyen hibajelzést adott, de kiderült, hogy a játék könyvtár neki nem megfelelő, ezért egy jatek könyvtárba másolva, ékezet nélkül a játék egyből indult. Lehet most is ez a gond, nem biztos.
  • Firebat
    #120
    vki tud segíteni?
    http://img530.imageshack.us/my.php?image=kepprs7.jpg
    ezt írja ki, nem tudom miért, ha vkinek van ötlete osszameg velem:)
  • Daniel007
    #119
    Hi all!
    Van egy nagy proglémám. Feltettem az SC-t, eliniditja és kiirja hogy nincs meg a minimum követelmény pedig megvan.Mit tegyek?Agépem adatai:128Mb VRAM,512Mb RAM,1.82Ghz,Amd Athlon 2500+.És mit kéne vennem ahhoz hogy elinduljon?
  • Idegroncs
    #118
    Sziasztok. Lenne egy problémám... A játék nem indul... Haveromnál ugyanígy felraktuk, működött... Indítás után megjelenik egy ablak és kiirja h valami invaild meg az elérési útvonalat. A géppel nincs baj. Most újítottam. Valami ötlet?
  • FrozenLord
    #117
    Sziasztok az a bajom, hogy amikor el akarok indítani bármit is a játékban, tökmindegy, hogy campaign vagy skirmish elindítja a játékot de a betöltés képernyő az a kék örvény genyó azt ott marad, és nem tok vele mit kezdeni. Ha tudtok segíteni akkor légyszi! Előre is köszi
  • ATX1
    #116
    Hali
    mindenkinek
    Skirmisk gombra katintva,vanak külömbözö földrészek,meg hogy kivel szeretnénk leni,meg stp
    sok ott a beállitások,nemsokat értek hozzá,ezis valami játékféle lenne.
    Nagyábol probáltam beállitani,de mikor az indulási gombra katintotam,semmi nemtörtént.
  • rtfmZoli
    #115
    minimum req: 128MB videocard with 128mb ram ,directx 9.0 ------>
    ati 9800-tól fölfelé érdemes, vagy nvidia 6600-tól fölfelé, minimum grafon a cpu lesz a limitáló tényező
  • trencsa
    #114
    szasztok!én már nagyon rég várom ezt az rts-t csak csóró vagyok és még nem rudtam feljavítani teljesen a gépem 3.2ghz 1Gb ram csak ati radeon 9250 es videókarim van (most akarom lecserélni mert nem és semmit el sem indul még a demó sem nem tom miért). nem tudnátok segíteni hogy milyem videókarit vegyek ehez a game hez ? kösz
  • rtfmZoli
    #113
    Van az sg-n Supreme C fórum, úgyhogy inkább ott pls
    ACU (Armored Commander Unit): a legfontosabb egység, amivel kezdesz
  • toto007
    #112
    Sziasztok!
    Most jott meg a game. Még csak a kézikönyvet böngészem.
    Mi az az ACU és ,hogy lehet építeni?
  • Balu0
    #111
    Végigtoltam mind a 3 kampányt hard-on... utolsó map-ok izzasztóak :D nem kicsit , nagyon hehe...
    Testzik hogy mind a 3 vég különböző, és esélyt ad a folytatásra akár hogy is lesz... ergó lesz kiegészítő :D

    De az igazi a multizás az nagyon nagyon klafa... ha csak 1 v 1 a haverral hamachin akkor is nagyon jó.. de 2v2 vagy hasonlók (ha bírja a gép) nagyon komoly..
  • Molnibalage
    #110
    Hát én csak a DEMO-val tolom, de eddig mindig elvert a HARD ai. Most úgy, hogy jött egymás után két soklábú oriásszörny. Az első ellhult, mert közelrohantam a nagyfiúmmal hozzá és a megsemmüsülés közbeni nagy bummm őt is elragadta. A második persze letarolt.

    Az a soklábú valami az az ellenek az a speciális egysége, mint nálam az strategic missile? A demoban a vörösökkel vagyok, az ellen meg a kék.

    3-dik szint feletti egységeket hogyan lehet építeni?
  • dave42
    #109
    SC=Supreme Commander:D
    nem a starcraftra gondoltam :D:D:D
  • grizzly21
    #108
    SC?:D
  • dave42
    #107
    Ha végre megbeszéltétek hogy melyik rts a jobb akkor rátérhetnénk a topic lényegére az SC-re!!
    Valaki már végigvitte valamelyik kampányt??
    Én az UEF és AEON-nal végeztem és eddig az AEON viszi a pálmát...
    Nagyon jó kis sztorija van a gémnek... szerintem... szerinted?? :D
  • Molnibalage
    #106
    Hát skacok, jelenleg gyakorlatilag ez az EGYETLEN tisztességes RTS, emelett MINDEN más max. egy rossz vicc.
  • rtfmZoli
    #105
    Biztos lehet csinálni majd unitokat, csak nem árt egy kis 3dmaxos tudás :)
    jó lenne ha kiadnák a fejlesztő eszközöket (TA remaket már tervezik, hogy megcsinálják)
    C&C demóról annyit, hogy tök királyok a bejátszások az élő színészekkel, csak az a gond hogy az egyszeri alkalom/élvezet.Az A.L.-je meg bevallottan csal, míg a Supcom-é nem. A hangok retro feelingesek, de ennyi, nem akarom az első C&C-t újrajátszani 2007-ben.
  • Normal
    #104
    Hihi, mostanában nem játszanak TA-t.
    http://www.planetannihilation.com/aa
  • Normal
    #103
    Remélem, ehhez is lehet új egységeket készíteni majd...
  • a_n_d_r_e_w
    #102
    Azért túlzás amiket mondasz, de én sem vagyok 100%-ig elégedett vele. De hát EA játék, abban kár keresni eredetiséget ... :(
  • Zocsi
    #101
    Kicsit off, de kipróbáltam a C&C3-at.
    Hát ekkora szarral rág játszottam! Semmi eredetiség. Csupa eddig is nyomott elem. Kb. olyan mintha a c&c, a ra2-őt, meg a generalst összenyomták vna. Illetva még olyan se, mert mindegyikben voltak olyan jó megoldások, amik pl ebben már nincsenek.
    Az egész egy nagy effektparádé. Annak mondjuk nem utolsó. Szép csillogós fackok. A játékélmény sztem 10ből 3as, esetleg 4es.
    Szal' most így másodkörben nálam szintén a SupCom nyert!
    Mondjuk ott még az effektek is jobbak, dehát meg is van az ára (teljesítmény).
    A C&C3-ban az egyedüli pozitívum még a jól optimalizált motor...
  • grizzly21
    #100
    mondjuk az igaz:)
  • Borg
    #99
    Talán épp ez a baj, mert ez nem a starcraft topik.
  • grizzly21
    #98
    klikkelőbajnokság? A klikkelés nem elég, csak feltétele annak hogy jo SC játékos legyél. Ez olyan minthogy nem szereted mondjuk a focit mert az futobajnokság. gyorsnak kell lenni ott is de az vajnyi kevés ahhoz hogy jo legyél.
  • grizzly21
    #97
    a supcomról egy szót sem szóltam, nem tudom mit olvastál
  • Zocsi
    #96
    ?
  • Zocsi
    #95
    Jah a fullban lehet a kamerát össze-vissza mozgatni, mert azt szeretném nagyon...
  • Zocsi
    #94
    Végigjátszottam a demo-t! Nekem nagyon bejött a dolog. Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy bár régi, de mi még a mai napig játszunk a TA-val hálóban. Nagyon jó játék. Örök változatosság, nincsenek előre eldőlt meccsek, bármikor fordulhat a kocka.
    A SupCom is bejön. Hangulatra sikerült a régi TA-t felidézniük, bár tény hogy egy komplexebb dologgal állunk szemben. Egyedül talán az nem jön be benne, hogy ha megvannak a tech3-as cuccaid (a big gunok), akkor a kis tankokra már nem nagyon van szügség...
    Viszont bejön, hogy itt is vannak távolságok... elég megalalomán lett az egész. Akárcsak a gépgény. Én középmagas beállításokkal játszottam. Fut full-on is, de a vége felé már elég döcögős... Nameg persze egy idő után le kell venni a game speed-et és akkor folytonos marad a dolog.
  • Marc71
    #93
    Én régebben csak RTS-t nyomtam, kezdtem a Dune2-vel majd C@C -kkel (RA-1-2) TA-val és a Starcraft-al befejeztem. Azóta is keresem a hasonló jót. Bevallom nekem a TA nagyon nem tetszett, mind kinézetét, mind hangulatát, mind bonyolultságát tekintve. Eleinte a C@C világ fogott meg a viszonylag "hagyományosnak" tűnő eszközeivel (tank-repülő-helikopter-csatahajó-stb.), de hamar meguntam a játék rettenetesen primitív irányítása (emlékeztek a legördülő, oldalt építek csak egy cuccost menüre? meg a csak balgombos irányításra...huhh) és rettenetesen primitív AI-je miatt.
    Aztán jött az StarCraft, amiben szerintem máig az egyik legjobb AI van a sima skirmish vagy custom game módban. Missiont most nem számolva, mert az ugye legtöbbször előre megírt sztori szerinti.
    És pont ez a "baja" a Starcraftnak, egy sima user hamar megunja, mert nehéz megtanulni jól játszani, és nem makro háború az elején a lényeg, hanem a mikro. És kis dolgokon múlik az elején minden. (pl. nincs detektor, jön egy lurk, cloaked wraith, stb.) A starcraftban "sajnos" nagyon is számít az idő, a gyorsaság, a klikkelés - de hát ezért real time - az emberek többsége ezért nem kedveli, hisz nem tud jól elszüttyögni a seregét építgetve, bázist ápolgatva, ráérősen "stratégiázni".
    Aki(k) erre ráéreznek, azok istenítik a játékot, akik meg nem, azok nem értik mi benne a jó.
    Mindenestre nekem máig a No.1. rts, de azért néha én is szeretnék "lassabban" taktikázni, ezért ki is próbálom ezt a TA2-őt is.
    Hogy miért írtam ennyit? fogalmam sincs :)
  • Molnibalage
    #92
    Hol? A fuel látom hogy kijenzi, de lőszer az hol van? Semmi változást nem láttam az egysék kijelőjén, még akkor sem mikor már 6-8 sorozat bombát ledobott.
  • Molnibalage
    #91
    De arra is és gyakorlatilag atz ÖSSZES RTS-re. Ami játszható az az Epire Earth 1-2 és ez, mert brutálisan be lehet lassítani az időt. Mellesleg ez a játék is játszhatatlan alap idő beállításokkal. A C&C 3 demot is kipróbáltam, az is követhetetlenül gyors. Igen harcdore formában tolom a repszimet, de a RTS-ek mégis játszhatatlanok, nem az győz aki a jó stratéga, hanem aki gyorsabban és pontosabb klikkel, ennek SEMMI köze ahhoz, hogy ki milyen jól gondolkodik.


    Panzer General és Civilization, na AZOK TÉNYLEG stratégiák. Hát abban régen nem sokan tudtak volna megvereni...
  • endyyyy
    #90
    Már jópár éve nyomom az RTS-eket, de az AGE3:TWC-nél jobbat még nem találtam. A CNC3 ahhoz képest nagyon lebutított, kevés lehetőséggel rendelkező játék. Sokkal kötöttebb mint az AGE. Javaslom mindenkinek, hogy nézze meg!
  • sz4bolcs
    #89
    Szerintem SC-be brutális mennyiségű időt kell ölni ahhoz, hogy egy közepes szintű játékos ellen ki tudjon valaki állni.
    Többek közt ezért nem kezdtem el, mert láttam, mekkora szintkülönbség van a jó, és gyenge játékos közt.
    Inkább valami olyan játékot, ami kikapcsol, amilyen volt a TA anno, vagy Imperium Galactica, vagy a Civilization, és talán ez is.
  • Balu0
    #88
    Véleményt formálni azt szabad.. de te úgy tetted, hogy közbe tiportad a SupCom-ot.. ez az egy gondom volt... teljes mértékben elfogadom a véleményed hogy szerinted az SC jobb.. csak akkor te is fogadd el hogy szerintem meg a SupCom jobb.. de már a TA is jobb volt :D
  • Balu0
    #87
    Na itt nyert nálam a SupCom.. nem klikkelőbajnokság.. jó, persze gyorsnak kelllenni, de nem annyira mint egy WC vagy SC mecsen... nekem pl nem a legjobb a szemem sajnos.. így jól meg kell néznem hova kattintok....

    Aki reflextesztet akar az CS-zen... szerintem..
  • Killberk #86
    TA Spring - http://spring.clan-sy.com/

    An open-source project that's aiming to recreate the original Total Annihilation game in a 3D environment.