Bájtok brilliánsokkal körítve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy ez szép? Ez undorító! Mint egy csészealj úgy néz ki. Hogy miért szögletesek a notebookok? Talán azért mert a kijelzõk meg billentyûzetek, alaplapok winyók stb szögletesek, valamint az aktatáska is amibe a notebookot rakni szokták. Valamint szerintem attól hogy valami szögletes, még lehet elegens. A telefonom meg édesanyám notija is szögletes enyhén lekerekített élekkel és szerintem szép is meg elegáns is mind2. Ellenben errõl a képen látható notiról ugyanez nem mondható el. Egyébként ezé vegyetek eredeti cdt, hogy a hülye britney féle ribancoknak ilyen gyémántos szutykuk legyen. Egyébként soha a büdös életembe nem értettem mire jók az ékszerek fõleg a gyémántok (azon kívül h iparba felhasználják fúrófejekhez 😄), mitõl jobb nekem ha ilyen szarokkal teliaggatom magam? Mert se boldogabb se szebb nem leszek tõle... Ha már miliárdos lennék akkor inkább vennék valami értelmeset pl hayabusa, ferrari, stb..., de ezeket sem a márka miatt hanem mert motor/autó stb mániás vok.
Nyilvánvalóan ezzel akarnak ezek a hülyék felvágni. No hát akkor ha fel akarnak vágni a nemtomhány milliárdjukkal akkor javaslom nekik, hogy ebbõl a pénzbõl inkább teremtsenek munkahelyeket, vagy vegyenek belõle az oktatásnak vagy egészségügynek eszközöket.
Szerintem ez e notebook nem néz ki rosszul, el tudnám képzelni egy nõnek, a gyémántokat viszont utálom, fõleg elektronikai berendezéseken mutatnak nagyon gusztustalanul mint pl. egy mobiltelefon.

hát igen....
valahol dübörög a gazdaság...
hogy idézzek egy klasszikusból: "eszem-f*szom megáll"...
gyémánt egy notebookba, amit köztudottan nem túl nehéz ellopni.
cr3ativ3
"A legtöbb notebook szürke és szögletes. A mi készülékünk viszont egy ékszer."
Én szeretem a szürke szögletes laptopokat, fõleg akkor, ha nagyon jól mûködnek. Az már nem ékszer, hanem kincs... 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
jéézus isten...
maradok az eddigi számítógépemnél, nem szép, de jó 😊

Ugytûnik sok embernek sok pénze van...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

"A luxustermékeknél a használhatóság a második helyre szorul."
Talán inkább az utolsóra.

"Miért ne lehetne használni például egy akár a nyakban is hordható készüléket?"
Mondjuk kapásból azért mert a vinyó adatsûrûsége nem teszi lehetõvé. És kétlem hogy ez a jövõben másként lenne.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL