7
  • lazsi
    Hogy ez szép? Ez undorító! Mint egy csészealj úgy néz ki. Hogy miért szögletesek a notebookok? Talán azért mert a kijelzők meg billentyűzetek, alaplapok winyók stb szögletesek, valamint az aktatáska is amibe a notebookot rakni szokták. Valamint szerintem attól hogy valami szögletes, még lehet elegens. A telefonom meg édesanyám notija is szögletes enyhén lekerekített élekkel és szerintem szép is meg elegáns is mind2. Ellenben erről a képen látható notiról ugyanez nem mondható el. Egyébként ezé vegyetek eredeti cdt, hogy a hülye britney féle ribancoknak ilyen gyémántos szutykuk legyen. Egyébként soha a büdös életembe nem értettem mire jók az ékszerek főleg a gyémántok (azon kívül h iparba felhasználják fúrófejekhez :D), mitől jobb nekem ha ilyen szarokkal teliaggatom magam? Mert se boldogabb se szebb nem leszek tőle... Ha már miliárdos lennék akkor inkább vennék valami értelmeset pl hayabusa, ferrari, stb..., de ezeket sem a márka miatt hanem mert motor/autó stb mániás vok.
    Nyilvánvalóan ezzel akarnak ezek a hülyék felvágni. No hát akkor ha fel akarnak vágni a nemtomhány milliárdjukkal akkor javaslom nekik, hogy ebből a pénzből inkább teremtsenek munkahelyeket, vagy vegyenek belőle az oktatásnak vagy egészségügynek eszközöket.
  • archkoven
    Szerintem ez e notebook nem néz ki rosszul, el tudnám képzelni egy nőnek, a gyémántokat viszont utálom, főleg elektronikai berendezéseken mutatnak nagyon gusztustalanul mint pl. egy mobiltelefon.
  • jasszka
    hát igen....
    valahol dübörög a gazdaság...
  • cadeyrn
    hogy idézzek egy klasszikusból: "eszem-f*szom megáll"...
    gyémánt egy notebookba, amit köztudottan nem túl nehéz ellopni.
  • cr3ativ3
    "A legtöbb notebook szürke és szögletes. A mi készülékünk viszont egy ékszer."
    Én szeretem a szürke szögletes laptopokat, főleg akkor, ha nagyon jól működnek. Az már nem ékszer, hanem kincs... :)
  • cr3ativ3
    jéézus isten...
    maradok az eddigi számítógépemnél, nem szép, de jó :)

Ugytűnik sok embernek sok pénze van...
  • AranyKéz
    "A luxustermékeknél a használhatóság a második helyre szorul."
    Talán inkább az utolsóra.

"Miért ne lehetne használni például egy akár a nyakban is hordható készüléket?"
    Mondjuk kapásból azért mert a vinyó adatsűrűsége nem teszi lehetővé. És kétlem hogy ez a jövőben másként lenne.