718
-
#78 jol hangzik , en szemelyszerint eleg sok remenyt fuzok a jatekhoz , igazan letaszithatnak mar a wowot a tronrol :) -
Kalinka #77 Imp+elda ahogy olvasom eléggé valószínű. Most olvasom a sztorit és legalábbis egy kis szövetséget ki tudtak/tudnának alakítani közöttük a tyranidákkal szemben.
Iyanden(elda) és Macragge(Ultramarines űrgárdista) bolygókat nem sikerült elfoglalniuk, bár nem tudom milyen messze lehetnek egymástól egy ideiglenes szövetséget el tudok képzelni.
Káosz és ork már neccesebb. De ha jól tudom káosz néha használ fel zsoldosokat is, nem csak hithű káosz követőket. Orkoknak meg mindegy csak mutassák meg nekik mit és hol kell támadni. -
Agaba72 #76 "imp+elda simán belefér"
Hát szerintem kb annyira illik össze imp+elda mint mondjuk az imp+chaos......ez a 4 faj egyszerüen összeférhetetlen bármelyik másikkal is.
Az emebrek egyszerüen lenéznek minden más fajt és bizony írtják is őket ahol csak tudják. Vannak kivétélek de max az is a megtűrés kategóriájáig jut el nem a szövetségig. A chaos ugye az egyik fő "mindig mindenhol" ellenségük, a másik a tyranidák. Az orkokat tisztátalan korcs népségnek tartják.....csakúgy mint az eldákat. Szóval fura lenne ha bárkivel is szövetkeznének és ez az eldákra is igaz.
Az orkok már kicsit érdekesebb mert ők gyakorlatilag bárkivel szövetkeznek ha háboruzhatnak egy jót, de csak időlegesen a háboru kedvéért. Nincsenek morális motivácioik. Az ember azért harcol, hogy a világ "jobb" legyen, a chaosnak csak eszköz a háboru a chaos terjesztéséhez, de az orkoknak a háboru maga cél. Szóval szerintem a chaos+ork szövetség is hiteltelen. Bár ha játék csak egy "pillanatnyi" helyzetet dolgoz fel, akkor müködhet. Hmm most jobban belegondolva az imp+elda "nagyon muszály, nagyon időleges" szövetséget is el tudom képzelni :)
Az hogy sokáig készül lehet jó....láttunk példákat nagyon is jó mmo-kra amik azért buktak el mert félkészen adták ki, bár szerintem az AOC és a WAR is jobb mint a wow. -
#75 Elméletileg a gamesconon (vagy gamescom, vagy mi) jönnek a részletek. Habár e3ra is ezt mondták. 1 hónap, és meglátjuk. -
rawenwoods #74 A hivatalos lapján:
"Side with the forces of Order, or the vile hosts of Destruction, in a war that will unlock ancient secrets, reveal dark purposes, and determine the fate of the Sargos Sector. For in this dark millennium, there is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter."
Szerintem ez elég két oldalas. Kár... -
#73 A dow 1 hez nem volt szerencsém ..Jelenleg dow 2 játszok abba meg eléggé fújnak egymásra..Főleg imp vs elda chaos ezek nagyon utálják egymást.... -
#72 A DoW:WAban imp+elda vs ork+chaos volt :) -
#71 Háát nekem ez is sántít!De a többit akkor sem tudod egymás mellé rakni.. -
#70 imp+elda simán belefér -
#69 És melyiket rakod ki mellé?? imp + chaos kétlem imp +elda felejtős...
EZ 4 oldal lesz máshogy nem lehet meg oldani lore alapján.... -
#68 4 van bejelentve, de azt nem, h hány oldal lesz. Warban is 2 oldal van, 6 fajjal...
-
#67 4 van bejelentve játszható fajként: Imperium, Chaos, Ork, Eldar.
És a nagy PVE Enemy: Tyranid. -
#66 3 van ezek már be vannak jelentve..Kérdés .hogy milyen kasztok lesznek...... -
#65 Én csak azt remélem, h nem 2 oldal lesz, hanem 3+. Nem kellene még 1 WAR fail.
-
#64 "There is only war"
Szerintem az "először lődd pofán, aztán majd legfeljebb bocsánatot kérsz" taktika lesz a legcélravezetőbb. Imperium, Chaos, Ork egyértelműen játszható fajok lesznek, és ők annyira nem szeretik egymást... 0:55-nél látok valami varázslót, de nemigen tudom róla eldönteni, hogy kiféle-miféle. Lilát varázsol, szal valószínűleg káosz, de akár még elda is lehet. Mondjuk máshol meg egy darab elda sincs, szal valszeg mégis inkább káosz.
Meg azt is tudni, hogy tiranidák is lesznek, mint ellenség, nem játszható faj.
Szal összességében szerintem pvpve lesz. -
#63 en mar droppoltam , sajnalom hogy nem volt eleg frappans es nincsenek egyszeru haverjaid.
a jatek orientaciojat nem lehet tudni pve v pvp based? vagy hasonlo mint a who inkabb pvpve? :D
-
#62 2 napja erről beszélünk... -
maniac001 #61 és? -
#60 Ez 2 napos hír... -
maniac001 #59 Oda-e basz? -
e57 #58 " ja az rpg tenyleg nem egyenlo azt haverokkal nyomatod nem pedig a szamitogep elott "
Ilyen frappáns meghatározás után, szerintem is "droppoljuk a témát". :) -
#57 A graf nem minden az MMO-nál lényeg a játék élmény és ,hogy le kössön és mimnél kevesebb bug és lagg..... -
#56 mi minden? most vilagraszolo filozofiat szeretnel ebbol?
esetleg az elettortenetedet is leirhatod miota jatszol mikkel jatszottal sot jobbat tudok ird le txt-be es e-mailezd
es ja az rpg tenyleg nem egyenlo azt haverokkal nyomatod nem pedig a szamitogep elott , igazabol tenyleg neked kellene kicsit maskepp hozzaalni a dolgot , droppoltam a temat -
mirakon #55 mondjuk nem értem miért vár el mindenki ultra grafikát egy MMO-tól. Nem igazán dívik az, age of conannak se jött be. Ha túl jó a grafika túl jó gép kell hozzá és sokkal kevesebben fogják játszani mert nagyobb eséllyel fog lagolni. -
e57 #54 quad, ezt a játékot pont neked fejlesztik! :D
Én már akkor ismertem a WH/WH40K világokat, amikor te még kisautókat tologattál. Az RPG meg nem egyenlő azzal, hogy a karakterek szintet lépnek. Ennek is utána nézhetnél.
Inkább ne is nézz utána a dolgoknak, nehogy elrontsad saját örömöd!
Minden jó ahogy van. -
#53 mint a warhammer online? latszik azzal se jatszottal egy percet se fele ennyire sem jok az animaciok na demindegy , en orulok hogy vegre kikerult valami kicsit kezzelfoghatobb info is ebben a trailer kereteben , bocs a duplaposztert :P -
#52 te meg ezert jottel ide? szanom az ilyen embert nem tud orulni mas oromenek , gyanitom az itt levok 90%-a mar ugy varta ezt a hirt mint a messiast hogy vegre egy Warhammer 40k MMORPG de gondolom te kb 0 konyvet olvastal a temaval kapcsolatban es igazabol azt sem tudod mirol szol ez az egesz. Ezen az univerzumon generaciok nottek fel ;D
-
sanyiiiii #51 Sokaknak pl mass effectben is gondot okozott a célzás pedig meg shotgunnal is igen jo tavolsagra nagyon konnyu volt a celzas meg nekem is, pedig az fpsekhez sok kozom nincs... -
#50 félre ne ért én örülök neki ,hogy ilyen!
Tetszik az ötlet! -
#49 Akkor ne játsszon olyan játékkal ami egy minimális mozgáskoordinációt igényel. Nem agysebészet egyik ilyen játék sem. -
#48 Igen ez igaz! De ha béna vagy és nem találod el akkor mit érsz vele?? -
#47 Mármint játékos skill? Nem feltétlen, a Mass Effectben vagy a Borderlandsben is kell célozni az egérrel, de alig számít valamit, hogy hogyan lősz, mert úgyis a karakter tulajdonságai szabják meg, hogy eltalálod-e, meg hogy mennyit sebzel. -
#46 Ehh, MMOTPS... Mondjuk esetleg TPS shooter alapú MMORPG... Kurvára semmi köze a három dolognak egymáshoz, a TPS a nézet, az RPG a karakterfejlődés, az MMO meg a többszáz játékos egy szerveren.
De végre egy lövöldözős MMO, faszom már a karddal csapkodásba, kibaszottul unalmas.
Warhammer Onlinehoz semmi köze az egésznek, évek óta lehet tudni, hogy mindkét játékot nulláról, külön csapattal fejlesztették. -
e57 #45 Ettől a trailertől izgultatok be ennyire? :D
Grafikailag kb mint a Warhammer Online. Nem csúnya, de erősen átlag.
Ránézésre meg egy MMOTPS inkább mint RPG.
A trailer alpján én arra számítok, hogy a Warhammer Online grafikáját átvéve a karakter háta mögül leskelődés, célkereszt... és lőőő lőőő lőőőőőőőőőőőő. -
#44 Húúú! Ez nagyon ott van a toppon!Bejön de nagyon..Csak ne szúrják el szarságokkal !Egyébként én láttam szarul vagy tényleg volt célkereszt tehát skill based lesz a game ?? -
#43 hat en csak remelni tudom hogy vegre egy olyan mmo lesz ami elfenekeli a wowot , raadasul a kedvenc fantasy vilagomban :] -
#42 E3 2010 video -
#41 Ez érdekes! -
lammaer #40 emmán döfi :)
-
#39 Egészen jól hangzik.főleg a sok játszható faj.Bár a Tyranids csak pve tartalom ban van ez a funoknak rossz hír.